- Reaction score
- 1.622
Πολυ καλή τεχνική κατάβασης

Τους έχω ήδη στο cart αλλά περιμένω να πάρω στα χέρια το ποδήλατο να δω τι άλλο θέλει.Αν είναι να πάρεις και καινούριους δίσκους θα σου πρότεινα να αποφύγεις τους shimano, δες καλύτερα αυτούς.
Με τι ζάντες έρχεται το ποδήλατο? Μπορεί να είσαι οκ με τις μαμίσιες για αρχήΤελικά πήγαμε σε ένα BMC Teammachine SLR 02...
Για πείτε για ζάντες... Καλή άποψη μου έχουν πει για caden που δεν είναι και εξωφρενικά ακριβές...
Για προφίλ ζάντας σκέφτομαι 45 για μία καλή all round λύση.
Δεν ήρθε με ζάντες...Με τι ζάντες έρχεται το ποδήλατο? Μπορεί να είσαι οκ με τις μαμίσιες για αρχή
Μεγειά κιόλας!! Καλοφόρετο
Πουλάς τα sub και εξοικονομείς χώρο, όλα γω πχιά!!Να δω πού θα βάλω το ποδήλατο και τα εργαλεία!

Τα sub όπως έχουν μπει πιάνουν ελάχιστο χώρο. Εγώ έχω 2 παιδιά και μια γυναίκαΠουλάς τα sub και εξοικονομείς χώρο, όλα γω πχιά!!
Εγώ έχω 2 ποδήλατα στη κρεβατοκάμαρα και ένα στο σαλόνι![]()
.Έχω μια κρεμάστρα ποδηλάτου, στην αποθήκη, που μου περισσεύει. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτήν:Μια λύση που σκέφτομαι είναι κρεμαστό σε τοίχο στην αποθήκη...
Σόρρυ για την διακοπή . Επειδή δεν παρακολουθείς τα κατάλληλα και χρήσιμα νήματα.Πουλάς τα sub και εξοικονομείς χώρο, όλα γω πχιά!!
Εγώ έχω 2 ποδήλατα στη κρεβατοκάμαρα και ένα στο σαλόνι![]()
Πρώτο σου ποδηλατάκι είναι το Teammachine?Τα sub όπως έχουν μπει πιάνουν ελάχιστο χώρο. Εγώ έχω 2 παιδιά και μια γυναίκα.
Μια λύση που σκέφτομαι είναι κρεμαστό σε τοίχο στην αποθήκη...
Μέσα!!Σόρρυ για την διακοπή .
Αποφασίσαμε με τον @Sotos65 να κάνουμε κόμμα. Με αυτόν Πρωθυπουργό όμως. Είσαι μαζί μας ;
Αντάλλαγμα (επειδή εσύ δεν δουλεύιες χωρίς αντάλλαγμα, Πασόκος γάρ απο τους παλιούς) ... ένα καλό (καλύτερο απο ότι είχες ποτέ μέχρι τώρα) ποδήλατο.![]()
![]()
Δρόμου ναι...Έχω κάτι χρόνια mountain που μόνο σε βουνά δεν πάω.Πρώτο σου ποδηλατάκι είναι το Teammachine?

Το "σκυφτό" το έχω. Τα υπόλοιπα θα δούμε.Και από mtb θα πας σε Racing road bike, θα έχουμε δράματα και κλάματα, θα είναι όμως ωραία δράματα και κλάματα![]()
Αυτό δεν ακούγεται ωραίο...Το "σκυφτό" το έχω.