Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.638
Βρε κ@λόγριες, τι λέτε..?
Το παλληκάρι που ξεκίνησε το νήμα θα 'χει χάσει πάσα..
H Κάτχια είναι θεά ρε . Και καθόλου σεμνή .Εδω κ. WNET ακουμε ενα πιανο αν το λοιπο ακουσουμε ζωντανα το ανωτερω Μουσικον Τεμαχιον και μετα το βαλουμε να παιξ στα Ηχεια θα κλαις με μαυρο δακρυ εστω και αν κανουν 850.000 ευρος και 27 λεπτα
Εκει να δεις Τονικοτητες και Ατονικοτητες
Θα σε εβαζα την Κατια να πεζ αλλα την ειδα πολυ σεμνη
Ε, είναι και τα 20 εκ που έγραψε ο άλλος.Α, έχει γραφτεί κάτι ; Δεν το είδα.
Πολύ χαρούμενο σε βλέπω .... το waveforming αποδίδει βλέπω.
Ναι, τώρα σ'έπχιασε εσένα ξαφνικά ο νταλκας για τα εκτός θέματος.Βρε κ@λόγριες, τι λέτε..?
α) Εγώ δεν ενοχλούμαι από τέτοια.. ποτέ. ( βρίσκω υποκριτικό το όλο ''παιχνίδι'΄)Ναι, τώρα σ'έπχιασε εσένα ξαφνικά ο νταλκας για τα εκτός θέματος.
Ποιον; Εσένα. Το βασιλιά του off topic.
Αϊ κατουρα.
Για να σου πω τι πολυμπριζο να πάρειςΓια να μου βγάλεις πόσα πολυκάναλα θα αγόραζα στην θέση τους ;
Ο άνθρωπος είναι 62 ετών. Μετά τα 50 δεν σε πιάνει τίποτε.Βρε κ@λόγριες, τι λέτε..?
Α, το πολύπριζο μου το έχω ποστάρει. Δεν το έχεις δεί ;Για να σου πω τι πολυμπριζο να πάρεις
Γειτόνισσα έχεις εσύ?
Ούτε το μπλε χάπι; Κρίμα ρε...Ο άνθρωπος είναι 62 ετών. Μετά τα 50 δεν σε πιάνει τίποτε.
Έχουμε - δεν έχουμε πέντε χρόνια εγώ και έξι - επτά εσύ δηλαδή ;Ούτε το μπλε χάπι; Κρίμα ρε...
Τουλάχιστον σε πιάνει κόψιμο.
Γιατί; Είδες κάνα συμβόλαιο υπογεγραμμένο πουθενά;Έχουμε - δεν έχουμε πέντε χρόνια εγώ και έξι εσύ δηλαδή ;
Δεν έχω βρε Πράακ, αυτά τα λέει ο Ear σαν ψυχολογικό πόλεμο για να με κάνει να πω τι έχω.Νιώθω νιατο εδώ μέσα με αυτά που διαβάζω. Πάντως @thva η αλήθεια είναι ότι δεν σε είχα για προακα. Κάτι είχα καταλάβει για λάμπες και καλώδια αλλά όχι και έτσι... Επιστήμονας άνθρωπος να έχεις προακ.
Αυτο που δεν ηθελες να συμβει εγινε...Τώρα πάει ... μου το έβγαλε το όνομα.
Proac.Αυτο που δεν ηθελες να συμβει εγινε...
Παει τωρα. Αρα τελικα τι ηχεια εχεις?
Βρήκα και φωτογραφία σου, όταν ήσουν νιάτο δηλαδή, αγνώριστος.Proac.
Δεν το πιστεύω... Με μονοτελικές λάμπες να οδηγούν, πιο πιθανό θα ήταν το πάλαι ποτέ Crystal Audio Dipole 4 αλλά αυτή η σειρά είχε 10ιντσα αντί 8ιντσων.Proac.