alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.716
Naked 

Πόσο ήταν η χρέωση για αυτό; ή δεν είχε χρέωση;Ραντεβού για 1ο service χθες, στα 30.000 Χμ , στα πλαίσια τήρησης της εγγύησης, αλλά για να' χουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.
Αναρωτιόμουν τι ακριβώς θα κάνουν, καθώς προφανώς η απουσία μηχανικού κινητήρα αλλάζει εντελώς το τοπίο.
Λοιπόν :
View attachment 342569
Η πλήρης λίστα ελέγχου... Δεν έχει και τίποτα τρομερό, αλλά έτσι έχουν πλέον τα πράγματα φαντάζομαι.
Τους επισήμανα και ένα μικρό "τρίξιμο" που κάνει το τιμόνι κάποιες φορές όταν το στρίβεις πολύ. Ακούγεται αμυδρά, δε το προσέχεις εύκολα και ομολογουμένως αν δε διάβαζα αντίστοιχα σχόλια σε Βολβοφόρουμ να μην έδινα σημασία. Αν ακούς και μουσική ειδικά, δε θα το καταλάβαινες ποτέ...
Τελικά μου είπαν πως είναι γνωστό θεματάκι, αναγνωρισμένο κατά περίπτωση απ' την εταιρία και πως βάζουν κάποια ειδική μονωτική ταινία ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων στο τιμόνι. Το κακό είναι πως την παραγγέλνουν για κάθε όχημα και πρέπει να ξαναπάω.
Μου πέρασαν κι ένα λογισμικό μη διαθέσιμο over the air ακόμη, αλλά δε ξέρω τι κάνει (αν κάνει στο δικό μου κάτι ιδιαίτερο) γιατί... δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.
Μπήκα και το EX30, έπαιξα με το tablet, κοπάνησα διάφορα πλαστικά , άλλαξα όλες τις ρυθμίσεις, δεν εντυπωσιάστηκα και δεν οδήγησα γιατί έβρεχε για ηλεκτρική κιβωτό και όχι αμάξι.
Ήπια κι ένα μέτριο esspeso κι έφυγα.
Αυτά.
Το τίμιο και φιλικό ποσό των 0 (μηδέν) €.Πόσο ήταν η χρέωση για αυτό; ή δεν είχε χρέωση;
απόδειξη να πάρειςΤο τίμιο και φιλικό ποσό των 0 (μηδέν) €.
Θα ξαναπάω.
Μέτριας ποιότητας καλέ, όχι γλύκας! Με μια υποψία γλύκας μόνο...Μα ζάχαρη στον καφέ;
Αγώνα έχουμε;
Θα μπορούσαμε να πούμε και ότι η βενζίνη κρατάει ακόμα το 1/4. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι κάνει η βενζίνη και το (μπλιάχ) ντίζελ. Μόνο πότε θα φύγουν. Εμένα τουλάχιστον. Κάθε μείωση είναι κέρδος.Πώς τα λέμε τα στατιστικά, έ; Το ότι το ντήζελ είναι ακόμα το 1/3 το λέμε "θα πέσει κάτω από το 1 εκ. οχήματα".
Απίθανο!καταλήγει στο ταμείο στα 14.800€
Οι άνθρωποι εκεί το κάνουν όπως πρέπει. Η επιδότηση στο ταμείο. Συν ότι ανάλογα την τιμή του οχήματος (νομίζω), αν μπορείς να το τεντώσεις η επιδότηση φτάνει τα 10 ή 11 χιλιάρικα. Έχει ανεβάσει Γάλλος το τιμολόγιo από Renault που του βγαίνει το R5 με την 52kWh κάτι λιγότερα από 19.000€.Απίθανο!