- Reaction score
- 7
Αν κατάλαβα καλα, θα πρεπει να κατεβασω την ταινια, η οποια θα πρεπει να ειναι trueHD, επειτα μεσω vlc η mcp hc να βρω την ταινια στα αρχεια και να την δω;
Τελεια, τωρα απο που μπορω να κατεβασω ταινια; επισης πως θα εξακριβώσω αν η ταινια ειναι TrueHd...μηπως εχετε καποια να μου προτείνεται σε truehd για να το δοκιμασω;Αυτό που έγραψες.
VLC και στα options του πας στο Tools => Preferences => Audio
και εκεί στην επιλογή HDMI/SPDIF audio passthrough βάζεις Enabled.
Εχω μια ερωτηση αφου εχουμε πανω κατω τους ιδιους ενισχυτές...οταν εχω τον ενισχυτη στο input tv, στην τηλεοραση δηλαδη, γιστι δεν μπορω να δω τις ρυθμισεις το ενισχυτή;;Το musicast δεν περνάει Atmos του Tidal και έχω εκφράσει παράπονα στην Yamaha. ίσως κάποια στιγμή να υπάρξει αναβάθμιση μου απάντησαν.
Περνάει όμως μέσω android TV σε αυτές που έχω εγώ αλλά και από κουτιά TVbox. Σίγουρα περνάει από το Xiaomi TV gen2 και το MOKIA 8000. Στο Xiaomi TV box 2 μου κάνει ξαφνικές παύσεις στο τέλος κάποιων κομματιών ακαθόριστα και μου την σπάει. To NOKIA δεν το έχω παρακολουθήσει για να βγάλω συμπεράσματα. Έχω και το Xiaomi gen1 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Εννοείται αν το περιεχόμενο είναι σε Dolby Atmos. Το Tidal έχει αρκετές λίστες πάντως με μουσική και soundtracks με Atmos. Έχω τον RX-V6A
Πράγματι δεν μπορείς. Στον δικό μου υπάρχει τρόπος αν θυμάμαι καλά μέσω του menu που εμφανίζεται στην οθόνη. Δεν ασχολήθηκα γιατί δεν με ενδιαφέρει. Με την εφαρμογή του musicast μπορείς να κάνεις κάποιες ριθμίσεις αν είναι συμβατός ο ενισχυτής. Μπορείς επίσης να συνδέσεις μια οπτική από την τηλεόραση χωριστά προς τον ενισχυτή και να κάνεις ρυθμίσεις στον ήχο με την επιλογή του συγκεκριμένου input. Τότε θα τις δεις τις ριθμύσεις στην οθόνη.Εχω μια ερωτηση αφου εχουμε πανω κατω τους ιδιους ενισχυτές...οταν εχω τον ενισχυτη στο input tv, στην τηλεοραση δηλαδη, γιστι δεν μπορω να δω τις ρυθμισεις το ενισχυτή;;