Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Άλλαξε επιτέλους ξενοδοχείο;9-10 Νοεμβρίου στο πρώην Imperial νυν Wyndham Grand Athens στο Μεταξουργειο του Ηχου.
Μάλλον δεν θα γίνει.οπότε να υποθέσουμε 2 ή 17 νοεμβρίου η άλλη στο παρκ
Αν και δε γνωρίζω το χώρο, φαντάζομαι ότι σαν πιο καινούργιο ξενοδοχείο θα είναι μια χαρά για τις ανάγκες της έκθεσης.9-10 Νοεμβρίου στο πρώην Imperial νυν Wyndham Grand Athens στο Μεταξουργειο του Ηχου.
περίεργο αν ισχύσει!Μάλλον δεν θα γίνει.
Γιατί; Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, η αγορά του audio φαίνεται πεσμένη.περίεργο αν ισχύσει!
Δεν είναι ούτε πεσμένη ούτε ανεβασμένη.Γιατί; Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, η αγορά του audio φαίνεται πεσμένη.
Απλά πες μου πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες κάποιον να μας δείχνει με χαρά τα νέα του ηχεία (εκτός του musiclistener που πήρε τα revel);
Φωτεινή εξαίρεση είναι τα eversolo.
Παίζει να κάνω και λάθος.
Μαζί σου αλλά αυτοί με τα σούπερ ακριβά συστήματα αμφιβάλλω αν ενδιαφέρονται για εκθέσεις.Δεν είναι ούτε πεσμένη ούτε ανεβασμένη.
Δυστυχώς για εμάς τους καμμένους, υπάρχουν πολλοί που δεν ασχολούνται με forum, social media, κλπ.
Δύο πελάτες μου να αγγαρέψω να ποστάρουν εδώ, θα κάνουν πασαρέλα 15 μοντέλα ηχείων που αγόρασαν τα τελευταία 2 χρόνια
Την παρασκευή έχω εγκατάσταση όπου τα fronts είναι Focal Utopia Stella Evo.
Επερχόμενο project πάει για τίναγμα μπάνκας (JVC NZ900, Panamorph, transp. screen, Trinnov, Perlisten, κλπ κλπ!).
Δεν βγαίνουν όλα στα φόρα, ούτε στην φόρα
Μέσες άκρες, υπάρχουν πολύ τα άκρα. Οι πολύ... πλούσιες αγορές, και οι αρκετά πτωχές. Και στο ενδιάμεσο και αρκετοί ξένοι που έρχονται και παίρνουν σπίτια στην χώρα μας τεράστια και πανάκριβα, κάνουν πανάκριβες ανακαινίσεις και διακοσμήσεις, και τσιγκουνεύονται στα ηχητικά/οπτικά... ή στο τέλος παίρνουν ένα μέτριο ηχείο, και το συνδυάζουν με entry level ενισχυτή γιατί δεν θέλαν να διαθέσουν το αρχικό budget που σκέφτονταν
Οι περισσότεροι δεν θα πάνε σε έκθεση.Μαζί σου αλλά αυτοί με τα σούπερ ακριβά συστήματα αμφιβάλλω αν ενδιαφέρονται για εκθέσεις.
Αυτοί κάνουν όποτε θέλουν την πριβέ τους έκθεση και παρουσίαση.