- Reaction score
- 1.159
Είναι βράδυ και ακούς αυτό και τσιλαρεις πόσο δυνατά να το ακούσεις ;
Κατς, μόλις διάβασα την 20η σελίδα.Λοιπόον , μετά από όλο αυτό το μαλιοτράβηγμα προσκαλώ όποιον θέλει να έρθει να ακούσει Ψωράλ .
Είτε τα δικά μου τα ενεργά είτε τα άλλα που έχω του 1977 .
Τα άλλα θα τα βρούμε στις ακροάσεις , και στις μπύρες .
Αυτά .
Τον @christos77 δεν είδα να απαντάει και δεν μου αρέσει .
Η μαϊμού κάτι είπε , οκ , ο @marlboro επίσης δεν φάνηκε .
Στην αυλή υπάρχει.... (δεν λέω τι).να ξέρεις.Εγω θέλω να έρθω να τα ακούσω, φοβάμαι όμως...
Εγώ βασικά θα ακροαστώ με τις νέες αλλαγές/διορθώσεις Πρόεδρε. Αν το κάνεις μόνο εσύ.. pele μαύρα που λες.Βεβαιως και θα μιλησω ειμαι υποχρεωμενος εκ του Νομου
Τα σανσουγια και τα κοραλια του κ,Ιωαννη πεζνε ΑΡΙΣΤΑ
ΑΛΛΑ δεν τα εχω ακουσει με της νεες αλλαγες που εκανε
Η υπερεσια μολις εχει χρονο θα τον επισκευθει να δουμε τι εκανε και να παρει την νεα Πιστοποιηση Αν με δωσει δωρεαν τα Πικαπια του και τα Βινυλια του θα δει ευμενως το ΘΕΜΑ
Τι τα θες μρε Γιαννη αυτη ειναι τεχνολογια του 1880 δωστα σε μενα που ειμαι αρχαιος τυπος
Εγώ σαν το νεότερο και πιο άπειρο μέλος της Επηρεσίας που ακόμη μαθαίνει και ξεκινάει απο χαμηλά θα βάλω την σφραγίδα στο πιστοποιητικό. Όχι τίποτε πρόσκαιρες αηδίες με ηλεκτρονικές σφραγίδες και υπογραφές αλλά με κερί. Πάω να το ζεστάνω.Κατς, μόλις διάβασα την 20η σελίδα.
Εξάλλου έγραψα στο nima του Μανέστρου τα υπέρ και τα κατά που άκουσα.
Στην αυλή υπάρχει.... (δεν λέω τι).να ξέρεις.
Εγώ βασικά θα ακροαστώ με τις νέες αλλαγές/διορθώσεις Πρόεδρε. Αν το κάνεις μόνο εσύ.. pele μαύρα που λες.
Είχαμε μιλήσει 2-3 φορές με p.m. (ενδιαφερόταν για τα sp1).Οποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος;
Δυστυχώς Λείπει Πλέον ο Μανώλης 1964 που ήθελα πολύ να τα ακούσει .
Έτσι είναι.Τη μία μιλάς με κάποιον και την άλλη γειά σας..
Ρε συ @bretsos τι λέει αυτός ; Εμείς είμαστε κατώτερα στρώματα και ψωνίζουμε απο την λαική και μας φαίνονται και ακριβά. Τι είμαστε , γιατροί ;Βγάλτε τα καβούργια'π'την τσέπ.
Μάλλον κοραλλιογενής(ύφαλος)Δε θέλει πολλά λεφτά, δε θέλει κόπο, θέλει σκέψη, θέλει τρόπο.
Να, λόγου χάριν, αυτός ξεπέρασε τα 200χλμ/Ω το 196-κατι, με αυτό το ποδηλατάκι:
View attachment 343329
Ούτε ο αεροπόρδος δε το φτάνει, ο κολαριογενής.
Αει ρε πήραμε..Πάρτε σάμπςζζζ.
Δε θέλει πολλά λεφτά, δε θέλει κόπο, θέλει σκέψη, θέλει τρόπο.
Να, λόγου χάριν, αυτός ξεπέρασε τα 200χλμ/Ω το 196-κατι, με αυτό το ποδηλατάκι:
View attachment 343329
Ούτε ο αεροπόρδος δε το φτάνει, ο κολαριογενής.
Και πάρτε καλώδια της προκοπής.Ατερματιστα.Με βύσματα Audio Note,δωρεά του Κωστα Ear απ' αυτά που έχει στο συρτάρι.Έτσι είναι.
Αυτή είναι η ζωή.
Γι'αυτό σας λέω, ότι προλάβει ν'αρπαξει ο κωλος σας.
Πάρτε σάμπςζζζ.
Γιόλο λέμε.
Σήμερα είσαι, αύριο γειά σας.
Άιντε, παπούδια. Γιόλο.
Βγάλτε τα καβούργια'π'την τσέπ.
Ποιά είναι γαιτί δεν παίρνω ότι και ότι.Τα sub μου θα τα πάρει ο thva.
'γω είδα πως ψωνίζεις ''λαική'' και τό ΄πα ρέυ..Ποιά είναι γαιτί δεν παίρνω ότι και ότι.
Έχω ένα στο υπνοδωμάτιο στο δεύτερο σύστημα μου δεν στο έχω πει ; Yamaha YST-515.Τα sub μου
Καλά έκανες.'γω είδα πως ψωνίζεις ''λαική'' και τό ΄πα ρέυ..
Με 5 δεκαπεντάιντσα δηλαδή;Yamaha YST-515
Γνωστός μόδιστρος, υψηλής ραπτικής μάλιστα.Μου έβγαλε ένα κουστούμι ο Bhutia
Υφίστανται όμως κι εναλλακτικές θεωρήσεις για κάποιους...Μια που έρχεται ενδεικτικά κατά νου είναι ότι περνάμε τη ζωή μας ως προσωρινά γρανάζια σ'έναν μηχανισμό του οποίου η λειτουργία διαιωνίζεται επειδή ανά πάσα στιγμή άλλοι θ'αναλαμβάνουν για τη συνέχεια όποιον ρόλο είχαμε εμείς.Έτσι είναι.
Αυτή είναι η ζωή.
Γι'αυτό σας λέω, ότι προλάβει ν'αρπαξει ο κωλος σας.
Πάρτε σάμπςζζζ.
Γιόλο λέμε.
Σήμερα είσαι, αύριο γειά σας.
Άιντε, παπούδια. Γιόλο.
Βγάλτε τα καβούργια'π'την τσέπ.