bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.735
Όσο κα να μειωθεί πάλι φωτιά θα είναι η τιμή...
Με ποια τιμή θα ήσουν ικανοποιημενος; Ποσο πληρώνατε το κιλό ελαιολάδου πριν την περσινή εκτοξευση;Όσο κα να μειωθεί πάλι φωτιά θα είναι η τιμή...
Βρήκες τον άνθρωπο, εγώ γλυκιά μου έχω δικό μου λάδι, δεν έχω αγοράσει ποτέ.Με ποια τιμή θα ήσουν ικανοποιημενος; Ποσο πληρώνατε το κιλό ελαιολάδου πριν την περσινή εκτοξευση;
Χάλια είναι ο Κυριάκος στην Αγλαντζιά μωρέ?Μια χαρά είναι, έλα να δοκιμάσεις!
Σε λάθος σουβλατζίδικα σε πήγαν.
Ε, σε σχέση με άλλους, ναι, είναι! Ειδικά άμα σου σέρβιρε σκληρά σουβλάκια!Χάλια είναι ο Κυριάκος στην Αγλαντζιά μωρέ?
Θα παραπονεθω στην αδερφή μου λοιπόν....Ε, σε σχέση με άλλους, ναι, είναι! Ειδικά άμα σου σέρβιρε σκληρά σουβλάκια!
Δεν χρειάζεται να παραπονεθείς σε κάποιον. Απλώς, την επόμενη φορά που θα σε φέρει ο δρόμος κατά 'δω, ειδοποίησε με.Θα παραπονεθω στην αδερφή μου λοιπόν....
Αν ποτέ με ξαναφέρει ο δρόμος.... Θα τα πούμε!Δεν χρειάζεται να παραπονεθείς σε κάποιον. Απλώς, την επόμενη φορά που θα σε φέρει ο δρόμος κατά 'δω, ειδοποίησε με.
Δεν αφήνεις έστω λίγο σάλτσα στον κιμά ε ; Με βούτυρο ή λάδι τον τσιγαρίζεις ;Μαϊμού το φαΐ σήμερα!! View attachment 343487
Δεν αφήνεις έστω λίγο σάλτσα στον κιμά ε ; Με βούτυρο ή λάδι τον τσιγαρίζεις ;
Εννοείται ότι ο κιμάς τσιγαρίζεται με λάδι μόνο .Βάζω φρέσκια ντομάτα και στη βράση τον αφήνω να στεγνώσει, λαδάκι χρησιμοποιώ παντού, απαγορεύεται το βούτυρο και ειδικά η μαργαρίνη
Κ μια ολιά φρέσκο βούτυροΕννοείται ότι ο κιμάς τσιγαρίζεται με λάδι μόνο .