- Reaction score
- 3.563
Ο μεσιέ B είναι ποτ πουρί. Μία γράφει καλά λόγια για old school μασίνια μία μας ταράζει στα hi tech σύγχρονα.
Ααααααααα,καινούριο μοντέλο! Εγώ έχω μείνει στο πρώτο 80!Άμα ήθελα να γίνω αιχμηρός θα σχολίαζα πως ούτε στα πολύπριζα θριαμβεύεις ...
View attachment 343340
΄΄Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι΄΄...
Κόβουν τα δυναμικά και μαλακωνουν-στρογγυλευουν τον ήχο.Γιατί ? τι σε χαλάνε τα φίλτρα ?
Με προκαλείς να σου επιδείξω και το παλαιότερο, όπου φαίνεται καθαρά ότι εκτός του δείκτη πολικότητας υπάρχει και άλλο φωτάκι (Power Indicator) το οποίο όσο είναι συνδεδεμένο με την παροχή ανάβει μονίμως σε πράσινο χρώμα - στη φωτό είναι ασύνδετο οπότε δεν φαίνεται αναμμένο.Ααααααααα,καινούριο μοντέλο! Εγώ έχω μείνει στο πρώτο 80!
Καλοακουστο,αγαπητέ! Μακριά όμως από τα φίλτρα!
Σωστά.Εγραψα ο,τι θυμομουν.Μπήκες στον πειρασμό να συνδέσεις τα ψηφιακά στις συγκεκριμένες πρίζες;Με προκαλείς να σου επιδείξω και το παλαιότερο, όπου φαίνεται καθαρά ότι εκτός του δείκτη πολικότητας υπάρχει και άλλο φωτάκι (Power Indicator) το οποίο όσο είναι συνδεδεμένο με την παροχή ανάβει μονίμως σε πράσινο χρώμα - στη φωτό είναι ασύνδετο οπότε δεν φαίνεται αναμμένο.
View attachment 343359
Τα δε φίλτρα δεν προορίζονται για σύνδεση ενισχυτικών αλλά ψηφιακών πηγών με κατανάλωση χαμηλής ισχύος στις πρίζες που καλύπτονται από εκείνα...
Ξέριες ότι το δικό μου (the best of the best που λές) έχει iec c20 (20 Α) και δεν βρίσκεις οντιοφίλ καλώδιο έτοιμο τερματισμένο ε ; Έπρεπε να φτιάξω εγώ με καλώδιο κατευθείαν απο τον πίνακα και furutech ή wattgate δε θυμάμαι βύσμα.Σωστά.Εγραψα ο,τι θυμομουν.Μπήκες στον πειρασμό να συνδέσεις τα ψηφιακά στις συγκεκριμένες πρίζες;
¨Εχουμε και άλλα μηχανήματα κύιρε ....20Α στο καλώδιο στο ρεύμα της ΔΕΗ είναι πολύ χρήσιμα για λαμπάδες των 30 βατ.
Δι κούνια που σας κούναγε.
Θα σου'λεγα πάρε 5 να μη στα χρωστάω, αλλά παρεξηγιέσαι κι εύκολα, δε στο λέω.¨Εχουμε και άλλα μηχανήματα κύιρε ....
35 watt μην μου κλέβεις 5
Όσα βατ τραβάει ένα πιστολάκι μαλλιών της γυναίκας μου, δε τραβάνε τα στέρεα και των δυό πολυμπριζάδων μαζί.Τα προακ τραβάνε ρεύμα πολύ. Σαν το πιστολάκι ένα πράγμα
Για τα μαγικά μου ηχεία είναι μια χαρά. Τι είναι Dynaudio σαν του Bhutia ή σαν τα δικά σου και του Ν.Κ. που θέλουν 10.000 watt για να παίζουν στάθμη αναφοράς. Εγώ έχω στάθμη αναφοράς με 0.3 watt.Θα σου'λεγα πάρε 5 να μη στα χρωστάω, αλλά παρεξηγιέσαι κι εύκολα, δε στο λέω.
Πιάσε μια μπύρα καλύτερα.
35 βατ δε φτάνουν ούτε για 1 τουίτερ. Ξερς πόσα τουίτερ έχω Ε; Άστα άστα. Πιάνω και γω μια μπύρα.
Αχ, πόσο αγνή πσυχή.Εγώ έχω στάθμη αναφοράς με 0.3 watt
Το πρώτο πάει χαμένο πάντα .... 1.3 watt.Αχ, πόσο αγνή πσυχή.
Άβγαλτο παιδί, αθώο.
Το πρώτο μαγικό βατ, δε φέρστ βατ. Είναι σχολή.
Τυχεροί. Ζουν με ένα βατ.
Άμα κοπεί η ΔΕΗ σε κάνα πόλεμο, με μία ΑΑ μπαταρία θα τη βγάλουν για χρόνια.
No photos, not exist.Για τα μαγικά μου ηχεία είναι μια χαρά. Τι είναι Dynaudio σαν του Bhutia ή σαν τα δικά σου και του Ν.Κ. που θέλουν 10.000 watt για να παίζουν στάθμη αναφοράς. Εγώ έχω στάθμη αναφοράς με 0.3 watt.