- Reaction score
- 80
Μα το yellowbox έχει να βγάλει τεύχος απο το Μάρτη... Υπάρχει ακόμα;
Έλα ντε;Μα το yellowbox έχει να βγάλει τεύχος απο το Μάρτη... Υπάρχει ακόμα;
Έχει ξαναγίνει έκθεση εκεί, όταν ήταν Imperial.
Παίζει να ήταν το 2009.
ΧλωμόΑν δεν γίνει τελικά η έκθεση του yellowbox ίσως η άλλη του ήχου να μαζέψει περισσότερες συμμετοχές και να είναι πληρέστερη απο άλλες χρονιές
Έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα όσο αφορά τον διοργανωτή.Εγώ άκουσα ότι θα γίνουν κανονικά και οι δυο εκθέσεις
Όπως άκουσα όμως κ μεγάλη εταιρεία δεν θα κατέβει
Δεν υπάρχουν λινκ όποτε δεν υπάρχει κ επιβεβαίωση
Όποτε μην ρωτάτε ποιος
Athens High End Audio Video Show 2009, 30-31/10, 01/11, Athens Imperial Hotel [avmentor.gr]
Athens High End Audio Video Show 2009, 30-31/10, 01/11, Athens Imperial Hotel - Δείτε τις φωτογραφίες!avmentor.gr
Χλωμό
Έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα όσο αφορά τον διοργανωτή.
Το προηγούμενο από αυτό ήταν του ΦΕΒ/ΜΑΡ.Υπάρχει και Ιούνιος - Ιούλιος 2024.
View attachment 342878
Αν δεν γίνει τελικά η έκθεση του yellowbox ίσως η άλλη του ήχου να μαζέψει περισσότερες συμμετοχές και να είναι πληρέστερη απο άλλες χρονιές
σωστό.Για τους εκθέτες θα εννοεί.
Εύγε άνθρωπε!!!Την παρασκευή έχω εγκατάσταση όπου τα fronts είναι Focal Utopia Stella Evo.
Επερχόμενο project πάει για τίναγμα μπάνκας (JVC NZ900, Panamorph, transp. screen, Trinnov, Perlisten, κλπ κλπ!).
Τσάμπα βοηθό θες;Την παρασκευή έχω εγκατάσταση όπου τα fronts είναι Focal Utopia Stella Evo.
Έχω μια εκκρεμότητα σε ένα παλιό setup, πρέπει να περαστούν τα καλώδια σε κανάλια για όλα τα ηχεία. Είναι ένα setup με Dali Spektor 1 all over the place, θες να πας ? (τσάμπα όπως είπες haha )Τσάμπα βοηθό θες;
Ναι, η StepCom θα είναι στην έκθεση.ξερει κανεις εαν στην επερχομενη εκθεση θα υπαρχουν τα ηχεις της fyne audio?
ευχαριστω!!!!! σουπερΝαι, η StepCom θα είναι στην έκθεση.