Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.516
Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλές ηχογραφήσεις Μιχάλη.
Δύο όλες κι όλες από όσο ξέρω. Μία μονοφωνική και μία στέρεο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
Ένας από τους καλύτερους δίσκους Ελληνικής μουσικής. Υπέροχος.
Μπράβο Γιάννη.
Έχει καλή ηχογράφηση;
δεν προλαβα να το μελετησω ιδιαιτερα, γενικα δεν ηταν κ τιποτα σπεσιαλ ηχογραφηση, νορμαλ θα ελεγα, θα πρεπει να το συγκρινω κ να επανελθω.

Παντως η προηγουμενη εκδοση ειχε αρκετα προβληματα ποιοτικα στην εκδοση μου παν, με 50% κ πανω επιστροφες.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.117
Το έχω μόνο σε βινύλιο του 1977. Μια χαρά ακουγόταν τότε σε THORENS TD160, SANSUI 9090, JBL L65.
Η πλάκα: όταν πρώτη φορά το βάλαμε με τον πατέρα μου να παίξει μας ακουγόταν κάπως... Ώσπου ανακαλύψαμε ότι είχαμε τις στροφές στις 45. :laugh:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.576
Από όσο ξέρω η ηχογράφηση είναι μονοφωνική του 1965.
Η αμερικανική έκδοση ( Fontana) είναι πιο ενδιαφέρουσα, έχει πέρα από τη 10δα κομματιών του κύκλου της Τζοκοντας, και τον Στρατιώτη και τους Αθλητές

Reaction score
18.813

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.613
ειναι οντως δισκαρα αν κ επανεκδοση, αλλα καλη κι ακριβουτσικη, κι ολες βεβαια οι παραγωγες τους ειναι κορυφη

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Ηταν η απάντηση των Ιαπωνεζων στην αμερικανικη Tzaz με την συγκεκριμένη εταιρία να έχει 45 καλλιτέχνες να κάνουν mastering σε αυτήν και να γράφει ιστορία με υπέροχες για την εποχή εγγραφές με Suzuki,Yamamoto,Moryiama,Watanabe,Togashi,Wanda ,Sagan,Otsuka
να είναι οι βασικοί τους μουσικοι που τα άλμπουμ τους ακούστηκαν και ακούγονται ακόμα σε όλο τον κόσμο .

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.007
Εν το μεταξυ εγω κσερω τη μπαντα, που ενω ειναι μπανταρα, δεν την ακουει κανεις...😇🐒

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197