Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ο Μανέστρος ναι, ΙΚΕΑ χώρο εφτιαξε αφού..
Ξεκινα να βλεπεις βιντεο στο γιουτουμπ για οργανωση χωρου και renovation γραφειου κτλ. και ασε της βλακειες με τις εκθεσεις και τα μηχανηματα στο γιουτουμπ και εκτος γιουτουμπ.
αουτ(ς) οφ δι μποκς..
Δε ξέρω.Για πες μου τώρα. Πώς να κάνεις εντοιχισμό σε σαλόνι με τέτοια τοποθέτηση?
Μπράβο !!1 Ετοιμάσου να το κάνεις !!Εγώ πάντως, μπορώ να στήσω το σεταπ με εκατοντάδες μετρήσεις, από αποστάσεις με λέιζερ μέχρι waveforming, να συνεχίσω με φουλ καλιμπραρισμα, με ταργκετ κερβ, με μικροδιορθώσεις των διορθώσεων της ισοσταθμισης βάσει σκεπτικού, κλπ κλπ κλπ, χωρίς να παίξει ούτε μια νότα μουσικής.
Μόνο μετρήσεις και τόνους, σκέψη και κόπος.
Και μετά να έρθετε σεις να καθίσετε να ακούσετε τη μουσική σας, και να κλαίτε από την πρωτόγνωρη συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσετε.
Στάνταρ.
ΥΓ. Και χωρίς να ασχοληθώ με καλώδια.
Φερε το στερεο μπροστα απο την βιβλιοθηκη και το κρεβατι διπλα στο μπαλκονι καθετα και ακου απο την καρεκλα του γραφειουΑυτή ειναι μιά καλη ερωτηση. Με ποιούς είμαι;
Τα neumann τα λέω πάντα νόιμαν έτσι μου βγαίνει αλλα το Neutrik δεν μπορώ να μήν τα πω νιούτρικ. Δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει να τα πω νοιτρικ
Εφτιαξα ενα γρηγορο σχεδιο, ετοιμάσου να κριντζαρεις (και ολοι σας)
View attachment 346556
Τι υπέρχος χώρος, ας τον φτιάξω με ενα πολύμπριζο!!!
Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλα δεν θα μπορέσω. Θα το ήθελα πάντως πιστέυω θα είχε πλάκαΌχι, να έρθει στην έκθεση! Και να έρθεις κι εσύ, θα πάμε για φαγητό το Σάββατο μετά το κλείσιμο.
Δεν χωράει. Το είχα σκευτεί αλλα το κρεβάτι προεξέχει μέχρι την μέση της μπαλκονοπορταςΦερε το στερεο μπροστα απο την βιβλιοθηκη και το κρεβατι διπλα στο μπαλκονι καθετα και ακου απο την καρεκλα του γραφειου
Για αυτο σου ειπα το κρεβατι καθετα στον τοιχο διπλα στημ μπ/πορτα να κοιταν την απεναντι ντουλαπαΜακάρι να μπορούσα να έρθω αλλα δεν θα μπορέσω. Θα το ήθελα πάντως πιστέυω θα είχε πλάκα
Δεν χωράει. Το είχα σκευτεί αλλα το κρεβάτι προεξέχει μέχρι την μέση της μπαλκονοπορτας
Παλι δεν νομίζω να χωρέσει και το στερεο και το κρεβατι, είναι μεγάλο το κρεβάτι, επίσης, που θα βάλω την βιβλιοθήκη? Δεν θα χωρέσει διπλα απο το κρεβάτι νομίζω.
Αλλα ευχαριστω για την ιδεα
Λες να το βάλω μπροστά απο την βιβλιοθήκη; Δύσκολο. Δεν θα εχω που να βαλω τον ενισχυτη , cd, πικαπ προενισχυτη ντακ. ηθελα κατι σαν hifi-rack αλλα οι τιμές ειναι πολυ ακριβές. Παλι δεν ξέρω αμα θα είχα περισσότερο η λιγότερο χώρο απο τώρα
Ε ναί δεν. Για αυτο το εχω ετσι(δεν βλέπω κάτι άλλο)
Ειναι μεγάλα για το γραφείο τα elac, εντάξει τα magnepan δε χωρουν. Ε. Είπα να τα κρατήσω γιατί ψιλοβαριεμαι να τα βάλω και να τα πουλήσω. Χαραμίζονται λιγο αλλα δεν βαριεσαι... Αφου ειναι καλυτερα εστω και λίγο. Αλλιως ειναι μπερδεμα. Καλά αμα ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει αλλα δεν νομιζω να τα αναρτήσω προς το παρονΠάνω στο γραφείο; Πίσω θα υπάρχει η βιβλιοθήκη για απορρόφηση-διάχυση.
Το μέτρησα τώρα, λιγότερος χωρος και με τις ντουλάπες να ανοίγουν χειρότερο στριμογμα θα είναι. Δεν πειράζει ομως.Παλι δεν νομίζω να χωρέσει και το στερεο και το κρεβατι, είναι μεγάλο το κρεβάτι, επίσης, που θα βάλω την βιβλιοθήκη? Δεν θα χωρέσει διπλα απο το κρεβάτι νομίζω.
Αλλα ευχαριστω για την ιδεα
Λες να το βάλω μπροστά απο την βιβλιοθήκη; Δύσκολο. Δεν θα εχω που να βαλω τον ενισχυτη , cd, πικαπ προενισχυτη ντακ. ηθελα κατι σαν hifi-rack αλλα οι τιμές ειναι πολυ ακριβές. Παλι δεν ξέρω αμα θα είχα περισσότερο η λιγότερο χώρο απο τώρα
πρόστιμοΚαημένο μου παιδί... Δεν ήξερες, δεν ρώταγες? Στο νήμα του γκουρού βρήκες να κάνεις τέτοια ερωτήματα? Αυτός θα σε βάλει να αγοράζεις δύο σαμπζζζ και να τά βάλεις πάνω στο κρεβάτι.
...να 'ρθω κατευθειαν στο στριπτιζαδικο μετα το φαγητο ?Όχι, να έρθει στην έκθεση! Και να έρθεις κι εσύ, θα πάμε για φαγητό το Σάββατο μετά το κλείσιμο.
Ούτε καν.....να 'ρθω κατευθειαν στο στριπτιζαδικο μετα το φαγητο ?
Στη θέση σου θα φοβόμουν περισσότερο να μπλεχτώ ξενέρωτος σε κατάσταση που τα ''ανθρώπινα λάθη'' συμβαίνουν και δίχως αλκοόλ κοστίζουν ακόμα πιο πολύ...... θα με στειλουν σε λαθος δωματιο, μη σου πω σε αλλο ξενοδοχειο.