Λόλα να μια Λάμπα,πάρτη κι ας καίει...τζάμπα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.006
Ξεκινα να βλεπεις βιντεο στο γιουτουμπ για οργανωση χωρου και renovation γραφειου κτλ. και ασε της βλακειες με τις εκθεσεις και τα μηχανηματα στο γιουτουμπ και εκτος γιουτουμπ.
αουτ(ς) οφ δι μποκς..
😇 8-)

Reaction score
4.125
Εγώ πάντως, μπορώ να στήσω το σεταπ με εκατοντάδες μετρήσεις, από αποστάσεις με λέιζερ μέχρι waveforming, να συνεχίσω με φουλ καλιμπραρισμα, με ταργκετ κερβ, με μικροδιορθώσεις των διορθώσεων της ισοσταθμισης βάσει σκεπτικού, κλπ κλπ κλπ, χωρίς να παίξει ούτε μια νότα μουσικής.

Μόνο μετρήσεις και τόνους, σκέψη και κόπος.

Και μετά να έρθετε σεις να καθίσετε να ακούσετε τη μουσική σας, και να κλαίτε από την πρωτόγνωρη συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσετε.

Στάνταρ.

ΥΓ. Και χωρίς να ασχοληθώ με καλώδια. 🤭
Μπράβο !!1 Ετοιμάσου να το κάνεις !! 😁 😁 😁 😁

Reaction score
292
Αυτή ειναι μιά καλη ερωτηση. Με ποιούς είμαι;

Τα neumann τα λέω πάντα νόιμαν έτσι μου βγαίνει αλλα το Neutrik δεν μπορώ να μήν τα πω νιούτρικ. Δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει να τα πω νοιτρικ

Εφτιαξα ενα γρηγορο σχεδιο, ετοιμάσου να κριντζαρεις (και ολοι σας)
View attachment 346556
Τι υπέρχος χώρος, ας τον φτιάξω με ενα πολύμπριζο!!!
Φερε το στερεο μπροστα απο την βιβλιοθηκη και το κρεβατι διπλα στο μπαλκονι καθετα και ακου απο την καρεκλα του γραφειου

Reaction score
1.322
Όχι, να έρθει στην έκθεση! Και να έρθεις κι εσύ, θα πάμε για φαγητό το Σάββατο μετά το κλείσιμο.
Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλα δεν θα μπορέσω. Θα το ήθελα πάντως πιστέυω θα είχε πλάκα
Φερε το στερεο μπροστα απο την βιβλιοθηκη και το κρεβατι διπλα στο μπαλκονι καθετα και ακου απο την καρεκλα του γραφειου
Δεν χωράει. Το είχα σκευτεί αλλα το κρεβάτι προεξέχει μέχρι την μέση της μπαλκονοπορτας

Reaction score
292
Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλα δεν θα μπορέσω. Θα το ήθελα πάντως πιστέυω θα είχε πλάκα

Δεν χωράει. Το είχα σκευτεί αλλα το κρεβάτι προεξέχει μέχρι την μέση της μπαλκονοπορτας
Για αυτο σου ειπα το κρεβατι καθετα στον τοιχο διπλα στημ μπ/πορτα να κοιταν την απεναντι ντουλαπα

Reaction score
1.322
Παλι δεν νομίζω να χωρέσει και το στερεο και το κρεβατι, είναι μεγάλο το κρεβάτι, επίσης, που θα βάλω την βιβλιοθήκη? Δεν θα χωρέσει διπλα απο το κρεβάτι νομίζω.

Αλλα ευχαριστω για την ιδεα

Λες να το βάλω μπροστά απο την βιβλιοθήκη; Δύσκολο. Δεν θα εχω που να βαλω τον ενισχυτη , cd, πικαπ προενισχυτη ντακ. ηθελα κατι σαν hifi-rack αλλα οι τιμές ειναι πολυ ακριβές. Παλι δεν ξέρω αμα θα είχα περισσότερο η λιγότερο χώρο απο τώρα

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
Παλι δεν νομίζω να χωρέσει και το στερεο και το κρεβατι, είναι μεγάλο το κρεβάτι, επίσης, που θα βάλω την βιβλιοθήκη? Δεν θα χωρέσει διπλα απο το κρεβάτι νομίζω.

Λες να το βάλω μπροστά απο την βιβλιοθήκη; Δύσκολο. Δεν θα εχω που να βαλω τον ενισχυτη , cd, πικαπ προενισχυτη ντακ. ηθελα κατι σαν hifi-rack αλλα οι τιμές ειναι πολυ ακριβές. Παλι δεν ξέρω αμα θα είχα περισσότερο η λιγότερο χώρο απο τώρα
Φουσκωτό ρέυ.. :laugh:

20200305120213_intex_fouskoto_stroma_ypnou_152x229x79cm_64460.jpeg

Τόσες μελέτες - αναλύσεις - χρήμα για τη νιρβάνα και θα μας εμποδίσει ένα παλιοκρέβατο? 8-)
Όλα για τον ήχο λέμε. (και ύπνο στο πάτωμα αν χρειαστεί 😛)
Πέρα από πλάκα αν μπορούσες να επενδύσεις σε μια κατασκευή - κρεβάτι απ' αυτά που σηκώνονται και ''κάθονται'' στον τοίχο θα έβρισκες χώρο για πειραματισμούς. (δεν βλέπω κάτι άλλο)

Reaction score
1.322
(δεν βλέπω κάτι άλλο)
Ε ναί δεν. Για αυτο το εχω ετσι
Πάνω στο γραφείο; Πίσω θα υπάρχει η βιβλιοθήκη για απορρόφηση-διάχυση.
Ειναι μεγάλα για το γραφείο τα elac, εντάξει τα magnepan δε χωρουν. Ε. Είπα να τα κρατήσω γιατί ψιλοβαριεμαι να τα βάλω και να τα πουλήσω. Χαραμίζονται λιγο αλλα δεν βαριεσαι... Αφου ειναι καλυτερα εστω και λίγο. Αλλιως ειναι μπερδεμα. Καλά αμα ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει αλλα δεν νομιζω να τα αναρτήσω προς το παρον

Το μέτρησα τώρα, λιγότερος χωρος και με τις ντουλάπες να ανοίγουν χειρότερο στριμογμα θα είναι. Δεν πειράζει ομως.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.104
Καημένο μου παιδί... Δεν ήξερες, δεν ρώταγες? Στο νήμα του γκουρού βρήκες να κάνεις τέτοια ερωτήματα? Αυτός θα σε βάλει να αγοράζεις δύο σαμπζζζ και να τά βάλεις πάνω στο κρεβάτι.

Reaction score
1.322
Καημένο μου παιδί... Δεν ήξερες, δεν ρώταγες? Στο νήμα του γκουρού βρήκες να κάνεις τέτοια ερωτήματα? Αυτός θα σε βάλει να αγοράζεις δύο σαμπζζζ και να τά βάλεις πάνω στο κρεβάτι.
πρόστιμο
1729607222285.png

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.006
Όχι, να έρθει στην έκθεση! Και να έρθεις κι εσύ, θα πάμε για φαγητό το Σάββατο μετά το κλείσιμο.
...να 'ρθω κατευθειαν στο στριπτιζαδικο μετα το φαγητο ? :angel:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
...να 'ρθω κατευθειαν στο στριπτιζαδικο μετα το φαγητο ? :angel:
Ούτε καν..
Γιατί να μπλέξεις με κλισέ έξοδα?
Πήγαινε κατευθείαν στην π@ρτ@υζ πιο αργά το βράδυ.. :cry:

:laugh:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
.... θα με στειλουν σε λαθος δωματιο, μη σου πω σε αλλο ξενοδοχειο. :angel:
Στη θέση σου θα φοβόμουν περισσότερο να μπλεχτώ ξενέρωτος σε κατάσταση που τα ''ανθρώπινα λάθη'' συμβαίνουν και δίχως αλκοόλ κοστίζουν ακόμα πιο πολύ.. :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.553
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM