- Reaction score
- 79.606
ωωωωω για πες για πες....πως σταθεροποιείται ένα ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο....?Ανάλογα το παρελκόμενο και τη συσκευή. Πχ μπορούν να σταθεροποιούν ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
ωωωωω για πες για πες....πως σταθεροποιείται ένα ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο....?Ανάλογα το παρελκόμενο και τη συσκευή. Πχ μπορούν να σταθεροποιούν ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
αμα δε μπορεις να στερεωσεις πανω πλακακι, γυρνα τα πισω ως ελλατωματικα..ρε φιλε δίκιο έχεις, και εγώ αν και δεν είμαι χαιεντάς ακριβώς, (αλλα πηρα magnepan οποτε i guess εγινα χαιεντας xD) το ίδιο πλακάκι έχω
Ένα ψίχουλο από τα πολλά που υπάρχουν..ωωωωω για πες για πες....πως σταθεροποιείται ένα ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο....?
Tι τα θέλετε τα διαγράμματα άμα δε βλέπετε καν τι γράφουν.....Και ένα διάγραμμα μιας και σας αρέσουν από σχετική μέτρηση πριν και μετά τη χρήση του Χχχχ..
Ο ήχος του συστήματος είναι φωτεινός κι αυτό αποτυπώνεται στη φωτογραφία.όλες είναι. αντί να πάρει κανενα τηλέφωνο με κάμερα της προκοπής παει και παίρνει καλώδια.,..
Είναι θέμα δονήσεων οι οποίες όμως δε μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως αλλά μόνο στα εικονιζόμενα τμήματα της συσκευης.Τι ακριβώς προσφέρουν στις συσκευές αυτά τα παρελκόμενα όταν τοποθετηθούν στην ανω επιφάνεια του σασί ;
Δηλαδή σε ενοχλούσε αυτή η τιποτένια διαφορά από 320 έως 360 μεγάκυκλους (μεγκαχέρτζζζζ);
Τι είσαι συ ρε παιδάκι μου, πιάνεις RF λέμε, ραδιοφωνικός πομπός, ή φορητό έθερνετ, cat6 τρέχει στα αυτιά σου;
Παρανοήσατε και οι δύο δυστυχώς!Tι τα θέλετε τα διαγράμματα άμα δε βλέπετε καν τι γράφουν.....
Βάλτε τα "μαντζούνια" σας αφού τα θέλετε και τέλος...
Να... κ εγω π.χ. έχω αυτά τα ειδικά πόδια σε ένα ράφι στο rack που έχουν αντιπαρασιτικές ιδιότητες και άρωμα ...καφέ
Τo δε κόκκινο καπάκι, προσφέρει και αντικραδασμικές ιδιότητες
View attachment 346870
Έλεος.Καταλάβατε τώρα ή να το αναλύσω κι άλλο;
ε ναι ρε....ξες τι είναι να βάλεις πικ απ να παίζει...και να πιάνεις νταλικέρηδες στο σιμπι ?Δηλαδή σε ενοχλούσε αυτή η τιποτένια διαφορά από 320 έως 360 μεγάκυκλους (μεγκαχέρτζζζζ);
Τι είσαι συ ρε παιδάκι μου, πιάνεις RF λέμε, ραδιοφωνικός πομπός, ή φορητό έθερνετ, cat6 τρέχει στα αυτιά σου;
από ποιον μεταφράζεται? τι άσχετα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά?ο περιορισμός των φαινομένων το οποιο μεταφράζεται σε καθαρότερο ήχο και όχι μόνο.
οι σωστοί χαϊεντάδες δοκίμασαν, δεν το έκαναν έτσι.... βάλανε 1,2,3,4 κ.λπ. .... απλά τελικά τα 3 ακουγόταν καλύτερα!από ποιον μεταφράζεται? τι άσχετα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά?
και γιατί να βάλεις 3 σουβέρ...και όχι 4...ή 5....ή 1?
από ποιον μεταφράζεται? τι άσχετα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά?
και γιατί να βάλεις 3 σουβέρ...και όχι 4...ή 5....ή 1?
Σταματήστε να υποτιμάτε τους εαυτούς σας και ξεκινήστε να στέλνετε e-mails διαμαρτυρίας σε όλους τους κατασκευαστές γιατί βιδώνουν τρία η τέσσερα πόδια στις συσκευές τους.Προνηπιο!οι σωστοί χαϊεντάδες δοκίμασαν, δεν το έκαναν έτσι.... βάλανε 1,2,3,4 κ.λπ. .... απλά τελικά τα 3 ακουγόταν καλύτερα!
Aν έχεις ενδιαφέρον για τα πόδια... πρέπει να μιλήσεις με τον μανέστρο ( ΑΚΑ @christos77 )!!Σταματήστε να υποτιμάτε τους εαυτούς σας και ξεκινήστε να στέλνετε e-mails διαμαρτυρίας σε όλους τους κατασκευαστές γιατί βιδώνουν τρία η τέσσερα πόδια στις συσκευές τους.Προνηπιο!