Το σύστημα μου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.606
Ανάλογα το παρελκόμενο και τη συσκευή. Πχ μπορούν να σταθεροποιούν ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
ωωωωω για πες για πες....πως σταθεροποιείται ένα ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο....?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.678
ρε φιλε δίκιο έχεις, και εγώ αν και δεν είμαι χαιεντάς ακριβώς, (αλλα πηρα magnepan οποτε i guess εγινα χαιεντας xD) το ίδιο πλακάκι έχω
αμα δε μπορεις να στερεωσεις πανω πλακακι, γυρνα τα πισω ως ελλατωματικα.. 🐒

Reaction score
3.175
ωωωωω για πες για πες....πως σταθεροποιείται ένα ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο....?
Ένα ψίχουλο από τα πολλά που υπάρχουν..

EMI is a general term used to describe the negative interaction of radiated fields with the transfer function of electromagnetic components. Χχχχχ is a three stage passive device that requires no direct electrical connection to the signal path because all interaction takes place through radiated field mutual coupling. The three broad spectrum traps (Microwave, RF and Electric/Magnetic), contained within its portable chassis, absorb and dissipate these parasitic oscillations through inductive coupling. Reducing these fields results in a more accurate signal transfer of the information the host device carries. Specific applications in use at present time are all types of audio/video components and automotive engine computer processors (ECUs) and ignition coils.

Χχχχ κάποιο προϊόν.

Reaction score
3.175
Και ένα διάγραμμα μιας και σας αρέσουν από σχετική μέτρηση πριν και μετά τη χρήση του Χχχχ..
1729814100369.png

Είναι για μικρή συχνοτική περιοχή. Υπάρχουν μετρήσεις για όλο το φάσμα.
Μαύρα άνευ και κόκκινα με το προϊόν. Διακρίνεται καθαρά ο περιορισμός των φαινομένων το οποιο μεταφράζεται σε καθαρότερο ήχο και όχι μόνο.
Καληνύχτα σας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.414
Δηλαδή σε ενοχλούσε αυτή η τιποτένια διαφορά από 320 έως 360 μεγάκυκλους (μεγκαχέρτζζζζ);

Τι είσαι συ ρε παιδάκι μου, πιάνεις RF λέμε, ραδιοφωνικός πομπός, ή φορητό έθερνετ, cat6 τρέχει στα αυτιά σου; 🤭😁🤣

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
15.982
Και ένα διάγραμμα μιας και σας αρέσουν από σχετική μέτρηση πριν και μετά τη χρήση του Χχχχ..
Tι τα θέλετε τα διαγράμματα άμα δε βλέπετε καν τι γράφουν.....
Βάλτε τα "μαντζούνια" σας αφού τα θέλετε και τέλος...

Να... κ εγω π.χ. έχω αυτά τα ειδικά πόδια σε ένα ράφι στο rack που έχουν αντιπαρασιτικές ιδιότητες και άρωμα ...καφέ :p :p
Τo δε κόκκινο καπάκι, προσφέρει και αντικραδασμικές ιδιότητες :p

1729820665212.png

Reaction score
1.469
όλες είναι. αντί να πάρει κανενα τηλέφωνο με κάμερα της προκοπής παει και παίρνει καλώδια.,..
:lolsign:
Ο ήχος του συστήματος είναι φωτεινός κι αυτό αποτυπώνεται στη φωτογραφία.
Τι ακριβώς προσφέρουν στις συσκευές αυτά τα παρελκόμενα όταν τοποθετηθούν στην ανω επιφάνεια του σασί ;
Είναι θέμα δονήσεων οι οποίες όμως δε μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως αλλά μόνο στα εικονιζόμενα τμήματα της συσκευης.

Reaction score
3.175
Δηλαδή σε ενοχλούσε αυτή η τιποτένια διαφορά από 320 έως 360 μεγάκυκλους (μεγκαχέρτζζζζ);

Τι είσαι συ ρε παιδάκι μου, πιάνεις RF λέμε, ραδιοφωνικός πομπός, ή φορητό έθερνετ, cat6 τρέχει στα αυτιά σου; 🤭😁🤣
Tι τα θέλετε τα διαγράμματα άμα δε βλέπετε καν τι γράφουν.....
Βάλτε τα "μαντζούνια" σας αφού τα θέλετε και τέλος...

Να... κ εγω π.χ. έχω αυτά τα ειδικά πόδια σε ένα ράφι στο rack που έχουν αντιπαρασιτικές ιδιότητες και άρωμα ...καφέ :p :p
Τo δε κόκκινο καπάκι, προσφέρει και αντικραδασμικές ιδιότητες :p

View attachment 346870
Παρανοήσατε και οι δύο δυστυχώς!
Τα παρελκόμενα δεν επιδρούν άμεσα αλλά έμμεσα στον ήχο.
Αν στηρίξουμε το πικάπ σε καλό έπιπλο ή βάση ετσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα δεν θα ακούσουμε το έπιπλο ή την βάση αλλά το ηχητικό αποτέλεσμα που επιφέρουν αυτά στο πικάπ.
Αν απομονώσουμε έναν Μ/Σ σε έναν ενισχυτή που είναι τοποθετημένος όπως να' ναι δεν θα ακούσουμε τον κλωβό ή ότι άλλο φτιάξουμε αλλά τον ενισχυτή να παίζει καλυτερα.
Καταλάβατε τώρα ή να το αναλύσω κι άλλο;
Απλα πράγματα.
Τι δεν καταλαβαινετε;
Για όναμα.

Reaction score
3.175
Άλλο ένα ψίχουλο για εσάς..

EMI in Audio Components

In audio components these spurious fields radiate from several millimeters to several feet around the host component chassis. Left unattenuated, some undesirable portions of this EMF can transgress back into circuits, generating noise artifacts that get amplified along with the music waveform. The result is a noisier, grainier background during moments of inter transient silence and a reduction in dynamic contrasts as signal levels change. In contrast, by reducing these noise sources the overall reproduction of the music becomes more detailed, encompassing greater stage depth, width and clarity.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.606

ε ναι ρε....ξες τι είναι να βάλεις πικ απ να παίζει...και να πιάνεις νταλικέρηδες στο σιμπι ? :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.606
ο περιορισμός των φαινομένων το οποιο μεταφράζεται σε καθαρότερο ήχο και όχι μόνο.
από ποιον μεταφράζεται? τι άσχετα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά?
και γιατί να βάλεις 3 σουβέρ...και όχι 4...ή 5....ή 1?

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
15.982
οι σωστοί χαϊεντάδες δοκίμασαν, δεν το έκαναν έτσι.... βάλανε 1,2,3,4 κ.λπ. .... απλά τελικά τα 3 ακουγόταν καλύτερα!

Reaction score
1.469
οι σωστοί χαϊεντάδες δοκίμασαν, δεν το έκαναν έτσι.... βάλανε 1,2,3,4 κ.λπ. .... απλά τελικά τα 3 ακουγόταν καλύτερα!
Σταματήστε να υποτιμάτε τους εαυτούς σας και ξεκινήστε να στέλνετε e-mails διαμαρτυρίας σε όλους τους κατασκευαστές γιατί βιδώνουν τρία η τέσσερα πόδια στις συσκευές τους.Προνηπιο!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
15.982
Σταματήστε να υποτιμάτε τους εαυτούς σας και ξεκινήστε να στέλνετε e-mails διαμαρτυρίας σε όλους τους κατασκευαστές γιατί βιδώνουν τρία η τέσσερα πόδια στις συσκευές τους.Προνηπιο!
Aν έχεις ενδιαφέρον για τα πόδια... πρέπει να μιλήσεις με τον μανέστρο ( ΑΚΑ @christos77 )!!
Αυτός αλλάζει όλα τα "παπούτσια" των συσκευών, θα μιλάτε ώρες... τσίπουρο να υπάρχει :p
έχετε να ..."ακούσετε πόδια" !!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.261
Members
38.166
Νεότερο μέλος
giannis600