EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
1.627
Έχω το Ζ8....δεν θα με χαλαγε να το σουτάρω μαζί με τον Parasound και να βάλω το A10 στην θέση τους, μαζι με τελικους purify θα ήταν μαγεία το έργο από πολλές απόψεις
....αλλά πολλά τα λεφτά Άρη.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
Το ultramatch ποιο είναι; Το wiim ultra; Εγώ που έχω το wiim pro plus έβαλα το rme ADI 2 fs και σήμερα ανακάλυψα ότι είναι πολύ καλό και σαν προενισχυτης σε τελικό.
8-)-τοποθετηση προιοντως,κατ'εξαιρεση-
1729711859346.png

Kazdem,
Μαλλον κατι τετοιο εννοει

γιες 🐒-ειναι γνωστο(ποιημενο) αλλωστε - 20 χρονια μηχανηματακι στη πριζα συνεχεια ηταν..(πασα απο φιλο μαλιστα), εντελως ευτελες το αντιτιμο και Old school. :angel:
σσ.-γι'αποαφυγη παρερμηνιων- δεν ασχολουμαι με στριμιγκ μεσω διακριτης συσκευης στο συστημα που βρισκεται στο "λιβιγκ" ρουμ - και ουτε αλλαζω συσκευες αν δεν χαλασουν.
Παρ'αυτα η συσκευη του θεματως μου εμοιαζε αρκετα ενδιαφερουσα (υπο προυποθεσεις και σε καποια εξελιξη της οπως εχω γραψει) - αλλα δεν ικανοποιει τις αναγκες μου εν τελη.

Last edited:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.516
Παιδιά δεν έχουν βγει επίσημες τιμές για το Α10 καθώς και η τελική ανακοίνωση από την εταιρεία.
Αναμένονται στις 25/10.

Προς το παρόν τα Α6/Α6ΜΕ & Α8 παραμένουν εξαιρετικές προτάσεις στις κατηγορίες τιμής τους.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
@Ultra Audio - σορρυ για την ερωτηση (δε συνηθιζω να εκδηλωνω ενδιαφερων για προιοντα,κατα κανονα) - το Dac Ζ6 δεν ειναι διαθεσιμο ? αν οχι, μπορει να γινει μελλοντικα ? και αν αξιζει η διαφορα χρηματων προς το Ζ8 - για ενα καλητερο τσιπ, τροφοδοτικο, ενισχυτικα (εφοσων λειτουργει ως προενισχυτης να φανταστω?).

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.516
Έχει καταργηθεί το Ζ6 και δεν αναμένεται να αντικατασταθεί..
Το Ζ8 αξίζει και είναι και προενισχυτής, DAC, Bluetooth 5.0 streamer, headphones amp…με τηλεχειρισμό.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
Thank you Mr Ultra Audio.
θα το εχω υποψιν αν αποφασισω ποτε να ακουσω παλι ψηφιακο αρχειο στο χωρο του λιβινγκ ρουμ.:)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
λες να φτιαξουν κανα δικο τους κωδικα για digital signal processing .... προβλεπω συνεργασια και με την ομοεθνη τους εταιρια ηλεχτρικων αυτοκινητων συντομα..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
..πολυ φιλο μου ο Μιστερ Ουλτρα... Πες τους αν έχουν φιλη κοκκινομαλλα εκει στη Κινα ..και μετά ριξ'τους το παρασυνθημα αν έχουν στοκαρισμενο κανα z6...απο αυτο που καταργηθηκε...και να μας εγγυηθουν οτι δεν εχει αλγορυθμο αυτοκατασροφης οπως οι μπαταριες στα κινητα ομοεθνων τους... 🙊🙈🙉
υγ: απο τη πεινα πρεπει να προερχεται η συμπαθεια μου προς εταιρια audio ...δεν εχει συμβει στο παρελθον..(τοσο στον διαδικτιακο βιο οσο και στον εκτος δικτιου).
disclaimer - το γνωστο - μην επιρεαζει η ανωθεν συμπαθεια μου ή τα καθαρα χιουμοριστικα ποσταρισματα μου και το ιντεραξιον με τα μελη (εν προκειμενω αντιπροσωπο) οποιοδηποτε αναγνωστη ως προς τις προσωπικες του επιλογες αγορας.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.560
Στην ουσια μια αναβαθμιση του α8 ; Ποτε με το καλο και μια ταξη μεγεθους περιπου; Το σκεφτομαι

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.516
Στην ουσια μια αναβαθμιση του α8 ; Ποτε με το καλο και μια ταξη μεγεθους περιπου; Το σκεφτομαι

ναι, φαίνεται ένα τουρμπίσιο Α8 ή Master Edition.......

Αναμένουμε να μας πουν τελικές τιμές και έναρξη παραγωγής.......
κάτι μου λέει, όμως (ενδόμυχα), ότι όταν ανακοινώσουν τιμή για το Α10, .... τότε το Α8 θα είναι super bargain VFM (που για εμένα είναι!!!).

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
... John, βλεπω στο μελλον (κληρονομικο χαρισμα), μου μοιαζει για το μικρο μοντελο...τηλεορασης με all-in-one και με ροδες.. δηλαδη ολοκληρομενο σπιτι αυτοκινητο και χομ σινεμα σε ενα...με φωτοβολταικα... 🐒 (οκ το παρακανα,βρηκα τροφη οποτε αποσυρομαι να μαγειρεπσω φαω και πεσω σε χειμερια ναρκη μεχρι τριτη πρωι)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.513
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106