EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.802
Τώρα το είδα, έχεις μείνει πίσω σε firmware update, πρέπει να του κάνεις αναβάθμιση.
Είμαστε πλέον σε αυτό

Screenshot_2024-11-06-22-54-32-085_com.eversolo.control-edit.jpg

Όχι,θα το δοκιμάσω όμως!!!
Μόλις πάω να κάνω update για τη τελευταία version v 1.3.30 δεν με αφήνει μου βγάζει ότι είμαι updated.
Στη έκδοση που είσαι δεν είχε προστεθεί το EQ. Προστέθηκε αργότερα και πλέον είμαστε στο v1.3.30

Reaction score
7
Τώρα το είδα, έχεις μείνει πίσω σε firmware update, πρέπει να του κάνεις αναβάθμιση.
Είμαστε πλέον σε αυτό

View attachment 348356

Στη έκδοση που είσαι δεν είχε προστεθεί το EQ. Προστέθηκε αργότερα και πλέον είμαστε στο v1.3.30
Εγραψες και πως κάνω αναβάθμιση;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.552
Εγραψες και πως κάνω αναβάθμιση;
πηγαινε στο 1.35 λεπτα και στις ενδειξεις πατα το check on line.....εννοειται οτι εισαι συνδεδεμενος με το ρουτερ σου και το ιντερνετ με ethernet καλωδιο ...
πηγαινε στο 1.35 λεπτα και στις ενδειξεις πατα το check on line.....εννοειται οτι εισαι συνδεδεμενος με το ρουτερ σου και το ιντερνετ με ethernet καλωδιο ...
επισης μπορεις να κατεβασεις το αρχειο της αναβαθμισης σε στικακι και να κανεις την εγκαταστση manual οπως δειχνει το βιντεο στην αρχη......κανονικα παντως οταν το αναβεις βλεπει αυτοματα οτι εχει βγει αναβαθμιση και πανευκολα την παιρνεις..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.552
Παντως φιλτατοι απο την ωρα που εκανα μετρησεις με μικροφωνο και REW και περασα τα FIR στο Α8 βελτιωσα και καποιες συχνοτητες στο PEQ το αποτελεσμα ειναι πολυ καλλιτερο και δεν εχει επιστροφη εννοειται.....
IMG_20241106_232041.jpg

Ο υπευθυνος φυσικα για τις μετρησεις ειναι ο Μανωλης ο Καστρουνης που με τις γνωσεις του με βοηθησε παρα πολυ για το τελικο ηχητικο αποτελεσμα ....Μανωλαρα μου εσυ!!!!

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.309
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants