- Reaction score
- 83.672
Είσαι κακός άνθρωποςΝα πω την κακία μου; Δεν υπάρχουν μετρήσεις από τέτοια μαραφέτια στο τελικό output των ηχείων διότι δεν κάνουν καμία απολύτως διαφορά.
Απόδειξέ μου ότι κάνω λάθος.
Είσαι κακός άνθρωποςΝα πω την κακία μου; Δεν υπάρχουν μετρήσεις από τέτοια μαραφέτια στο τελικό output των ηχείων διότι δεν κάνουν καμία απολύτως διαφορά.
Λες μρε WNET να ακουει ο ΠΑΗ τετοιες απειροελαχιστες λεπτομερειες στο ΗΧΟ που ακουω ΕΓΩ
Μπα δε νομιζω με τα πανκια που ακουει τα αυτια θα εχουν σκληρυνση τυμπανου
Το λάθος το έχεις κάνει εκ προοιμίου.Καθησε-καθηστε ν' ακούσετε τα μαραφετια και αφού διαπιστώσετε ότι την κάνουν την μαραφετια,ψάξτε να αποδείξετε και να μετρήσετε.Να πω την κακία μου; Δεν υπάρχουν μετρήσεις από τέτοια μαραφέτια στο τελικό output των ηχείων διότι δεν κάνουν καμία απολύτως διαφορά.
Αυτό είναι επιχείρημα; Δε με πείθεις.Το λάθος το έχεις κάνει εκ προοιμίου.Καθησε-καθηστε ν' ακούσετε τα μαραφετια και αφού διαπιστώσετε ότι την κάνουν την μαραφετια,ψάξτε να αποδείξετε και να μετρήσετε.
Αν δε σε πείθει το ο,τι προηγείται το πείραμα,ακολουθεί η παρατήρηση και τέλος η απόδειξη,πόσο πιο λάθος μπορείς να είσαι;Αυτό είναι επιχείρημα; Δε με πείθεις.
Γιατί να το κάνω αυτό ; Καθένας κρίνει για τον εαυτό τουΑπόδειξέ μου ότι κάνω λάθος.
Κάνεις όπως η απερχόμενη κυβερνηση που αφηνει τις "καυτες πατάτες" να "κάψουν" την επόμενη κυβέρνηση.Κάποιος θα έχει καταγράψει τις εμπειρίες του με μετρήσεις-αποδείξεις, δεν μπορεί.
Αυτό συνέβαινε πριν 20 χρόνια!Εγώ όταν πλησιάζω το κινητό στα ηχεία του πισί, ακούγεται μπτλινγκλινγκρρρρρ τιτιτιτιτι γκτζζζζζζζζνννν, και τέτοια.
τώρα κατάλαβα γιατί δεν ακούω διαφορές,Λες μρε WNET να ακουει ο ΠΑΗ τετοιες απειροελαχιστες λεπτομερειες στο ΗΧΟ που ακουω ΕΓΩ
Μπα δε νομιζω με τα πανκια που ακουει τα αυτια θα εχουν σκληρυνση τυμπανου
''Γιατί έτσι πάει'' που λέει και ενας πακιστανός στο Instagram. Οι Ελληνες χρησημοποιούμε Νεσκαφέ και οι Αγγλοι Φασόλια τενεκέ για την καλύτερη απόσβεση. εδώ βλέπουμε και τενεκέ με ''Beef Ravioli'' που χρησημοποιείτε ως βάρος πάνω απο το ντάκ για καλύτερο ήχο.Tι τα θέλετε τα διαγράμματα άμα δε βλέπετε καν τι γράφουν.....
Βάλτε τα "μαντζούνια" σας αφού τα θέλετε και τέλος...
Να... κ εγω π.χ. έχω αυτά τα ειδικά πόδια σε ένα ράφι στο rack που έχουν αντιπαρασιτικές ιδιότητες και άρωμα ...καφέ
Τo δε κόκκινο καπάκι, προσφέρει και αντικραδασμικές ιδιότητες
View attachment 346870
η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δέν φαίνεται, οπότε πως ξέρουμε οτι δέν είναι ενα χέρι που μας πειράζει τα ποτενσιομετρα μεσα στους ενισχυτες?Τι κάνει λέει ? αλλάζει το Bias
? δημιουργεί dc , από που ρε γμτ μου ?
Δεν κάνουν αυτά τα φασόλια. Θέλει μαυρομάτικα. Ο λαμπάτος θέλει κόκκινα.''Γιατί έτσι πάει'' που λέει και ενας πακιστανός στο Instagram. Οι Ελληνες χρησημοποιούμε Νεσκαφέ και οι Αγγλοι Φασόλια τενεκέ για την καλύτερη απόσβεση. εδώ βλέπουμε και τενεκέ με ''Beef Ravioli'' που χρησημοποιείτε ως βάρος πάνω απο το ντάκ για καλύτερο ήχο.
ο συγκεκριμμένος λέει πως τα φασόλια με τη λίγη ζάχαρη δεν δουλέυουν τόσο καλά, τα κανονικά έχουν πιό γλυκό ήχο.
View attachment 346981
Σπρώξιμο νιώθουν μόνο οι τρώγοντες τα φασόλια των προηγούμενων ποστς και οι έχοντες φαγούρα να μπαίνουν σε ξένα χωράφια τα οποία έχουν δει μόνο σε φωτογραφία.διέδωσε το να σώσεις κόζμο!
μην σκάνε τσάμπα λεφτά σε άλλες εταιρίες...ΜΟΝΟ Symposium Acoustics παιδιά
δια πάσαν οδιο συσκευή...και πάσαν μλκία...άντε μπας και τα ζμπρώξουμε
Κάτι άλλο. Αρκεί να φτιάξουμε κλίμα.Τι να σπρώξουμε από τη στιγμή που η συγκεκριμένη αγγελία θα κλείσει;