Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
8.813
Λέω να στήσω ένα πολυκάναλο για να μην αισθάνεσαι μόνος σου με τους δυό - τρείς άλλους που έχεις εδώ μέσα και για να έχεις και κάποιον να μιλάς και να ανταλλάσσεις φιλοσοφικά απόψεις για το experience. Αυτοί βάζουν μόνο .pdf. Καλά για τους υπόλοιπους που είναι όλοι δικάναλοι και όμως φανατικότεροι κιόλας οπαδοί του πολυκάναλου ακόμη και απο τους ίδιους τους κατόχους τους, δεν συζητάω, αυτοί δεν σε ικανοποιούν με τίποτε. :D

Και φυσικά θα στήσω με αυτό καθώς είναι thva signature κατασκευασμένα με προδιαγραφές που τους έχω δώσει εγώ εννοείται.

2.9 Ohm , Oh dear, τώρα το παρατήρησα, κάνανε λάθος στις προδιαγραφές που ζήτησα. Δεν πειράζει, shit happens. :D

Tο "e" στη μέση είναι απο το experience. :D

Ναι κάνε ένα πολυκαναλο να μην αισθάνομαι σαν την μυγα μέσα στο γάλα εδώ μέσα :biggrin:
Τι να κάνω βρε thva, διαβάζω Κάντ στην παραλία με επιπληττει ο Μπουτχιας, ακούω από πολυκαναλο με επιπληττεις εσύ, ακούω δυνατά με επιπληττει ο Δημήτρης με τα Spendor, ο ΠΑΗ με επιπληττει που ακούω στα κρυφά και pet shop boys. Είναι τυχερός που δεν τον πήραν μυρωδιά οι οπαδοί της Ρόμα. Δεν θα μείνει ρουλεμάν για ρουλεμάν στο σπίτι :biggrin:
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ο μόνος που νιώθει εδώ μέσα είναι ο Μαέστρος με τα PA του και τον Μπετόβεν του. 😃

Reaction score
18.933
Ναι κάνε ένα πολυκαναλο να μην αισθάνομαι σαν την μυγα μέσα στο γάλα εδώ μέσα :biggrin:
Τι να κάνω βρε thva, διαβάζω Κάντ στην παραλία με επιπληττει ο Μπουτχιας, ακούω από πολυκαναλο με επιπληττεις εσύ, ακούω δυνατά με επιπληττει ο Δημήτρης με τα Spendor, ο ΠΑΗ με επιπληττει που ακούω στα κρυφά και pet shop boys. Είναι τυχερός που δεν τον πήραν μυρωδιά οι οπαδοί της Ρόμα. Δεν θα μείνει ρουλεμάν για ρουλεμάν στο σπίτι :biggrin:
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ο μόνος που νιώθει εδώ μέσα είναι ο Μαέστρος με τα PA του και τον Μπετόβεν του. 😃
Αυτά όλα που περιγράφεις σημαίνουν ότι ... κάνεις σίγουρα κάτι καλά. ;) :D

Reaction score
2.008
Σ'ευχαριστώ για την ειρωνεία
Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο για τις μπίλιες από ρουλεμάν.
Δουλεύει με παρόμοιο τρόπο και είναι τσάμπα.
Δοκίμασε το .
Απλώς, μετά από κάποιο χρόνο θα βαρεθείς τις μπίλιες γιατί δεν παίζουν καλα τις χαμηλές συχνότητες . Θα το διαπιστώσεις αργότερα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.690
ακούω δυνατά με επιπληττει ο Δημήτρης με τα Spendor
Αααααααααα δεν θέλω ανακρίβειες και τσουτσουριάΖματα.. :rolleyes:
Κοίτα όλο το ιστορικό (αν αντέχεις) εγώ ποτέ δεν σου είπα πως, ή τι, ή από τι σύστημα ν' ακούσεις για να φχαριστηθείς..
Να μην αλλάξουμε και τους ρόλους στα καλά καθούμενα.. :smoke:

Reaction score
18.933
Αααααααααα δεν θέλω ανακρίβειες και τσουτσουριάΖματα.. :rolleyes:
Κοίτα όλο το ιστορικό (αν αντέχεις) εγώ ποτέ δεν σου είπα πως, ή τι, ή από τι σύστημα ν' ακούσεις για να φχαριστηθείς..
Να μην αλλάξουμε και τους ρόλους στα καλά καθούμενα.. :smoke:
Ο Ν.Κ. έχει δίκιο.

Να μάθεις να μην θές να γράψεις προλογικό σημείωμα στο βιβλίο μου. :D

Reaction score
18.933
Τον επίλογο θα τον γράψω εγώ και θα είναι........ πολυκαναλικός:D
Σωστό. Προετοιμασία για το δεύτερο βιβλίο. Δεν θα πουλήσουμε τίποτε με το δεύτερο, είστε λίγοι. :D

Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως το βιβλίο δεν θα αφορά το audio αλλά τους audio people. Εντελώς διαφορετικό πράγμα. :D
Προδότη >:(
Δεν σου ξαναμιλάω 😷
Τι να κάνω ; Όποιος δεν γνωρίζει τον εχθρό του, δεν νικάει ποτέ τον πόλεμο. :D:D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.690
Τον επίλογο θα τον γράψω εγώ και θα είναι........ πολυκαναλικός:D

Δώσε πόνο.
Έχεις πιθανότητες με τον thva, μέχρι και sub έχει.. :laugh:
Λίγο ακόμα θες για να πειστεί και να γίνει πολυκάναλος.. (μετά θα είσαστε από 49.. 50 :party: οι πολυκάναλοι.. :cry:)

Αγάλι αγάλι..
Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως το βιβλίο δεν θα αφορά το audio αλλά τους audio people
Σοβαρό βιβλίο φαίνεται θα 'ναι.. :cry: :lolsign:

Reaction score
18.933
Δώσε πόνο.
Έχεις πιθανότητες με τον thva, μέχρι και sub έχει.. :laugh:
Λίγο ακόμα θες για να πειστεί και να γίνει πολυκάναλος.. (μετά θα είσαστε από 49.. 50 :party: οι πολυκάναλοι.. :cry:)

Αγάλι αγάλι..
Δεν θα πιστέψεις τι ακούω τώρα. Rap - αβάντ γκάρντ με ξυλόφωνο , κάτι κραυγές και ένα σωρό χαζά δεξιά - αριστερά παναρίσματα στην μίξη που σβήνουν στο άπειρο. no joke.

:D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.690
Δεν θα πιστέψεις τι ακούω τώρα. Rap με ξυλόφωνο και ένα σωρό χαζά δεξιά - αριστερά παναρίσματα στην μίξη που σβήνουν στο άπειρο. no joke.

Έτοιμος για την υπέρβαση είσαι.. :tongue:

Reaction score
3.620
Δεν θα πιστέψεις τι ακούω τώρα. Rap - αβάντ γκάρντ με ξυλόφωνο , κάτι κραυγές και ένα σωρό χαζά δεξιά - αριστερά παναρίσματα στην μίξη που σβήνουν στο άπειρο. no joke.

Βάλε αυτό, να μπεις σιγά σιγά στο κλίμα των flying objects.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.677
Δεν ξέρω το τεχνικό κομμάτι, η διαφορά στον ήχο ήταν ευκόλως ευδιάκριτη. Ρωτήστε τον ΠΑΗ που το έχει.
δηλαδή άκουσες από το στόμα του ίδιου του ΠΑΗ ότι κατέχει αυτός το τεχνικό κομμάτι? τρελανε μας πλιζ :roflmao:

Reaction score
1.973
Μια επιτυχημένη συναλλαγή με ευχαριστημένο τον αγοραστή, είναι ένα ωραίο νέο!

Προχωράει η τεχνολογία!

View attachment 347302

Με γεια οι μπίλιες από μένα, και καλές ακροάσεις!

👋
Για να καταλάβεις,το δικαναλο είναι σαν την ερωμένη.Καποια στιγμή βρίσκεις μια άλλη που σε ικανοποιεί περισσότερο.Το πολυκάναλο είναι σαν την σύζυγο και μάλιστα τους περισσότερους πολυκάναλους του φορουμ τους έχουν παντρέψει με την καραμπίνα του "πεθερου".Κάποια στιγμή θα βαρεθούν τη σύζυγο και θα ψάξουν για ερωμένη.

Last edited:

Reaction score
1.973
Μια επιτυχημένη συναλλαγή με ευχαριστημένο τον αγοραστή, είναι ένα ωραίο νέο!

Προχωράει η τεχνολογία!

View attachment 347302

Με γεια οι μπίλιες από μένα, και καλές ακροάσεις!

👋
Οι μπίλιες(με υποτυπώδη "πιατα")δωρηθηκαν.Δεν πουλήθηκαν.Το ίδιο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες αν βρω τον αντικαταστάτη τους σε προσιτή τιμή.Φυσικα,θα τις πάρει ο @kazdem
Δεν ξέρω το τεχνικό κομμάτι, η διαφορά στον ήχο ήταν ευκόλως ευδιάκριτη. Ρωτήστε τον ΠΑΗ που το έχει.
δηλαδή άκουσες από το στόμα του ίδιου του ΠΑΗ ότι κατέχει αυτός το τεχνικό κομμάτι? τρελανε μας πλιζ :roflmao:
Κατέχω το αποδεικνύειν δια της επιστημονικής μεθόδου της πτώσεως της κάτω σιαγόνας του ακροατου.

Last edited:

Reaction score
124
Δεν χρειάστηκε να ακούσω τον ΠΑΗ, άκουσα δικά μου cd που τα γνωρίζω απ'έξω κι ανακατωτα, πριν και μετά. Παρεπεμψα στον ΠΑΗ ώστε αν θέλει κάποιο μέλος να ενημερωθεί για το ποιο είναι το μηχάνημα, και να το ψάξει ο ίδιος το τεχνικό του κομμάτι, αυτό να γίνει από τον κάτοχο του, όχι από μένα, για λόγους διακριτικότητας. Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον για κάτι. Πόσο μάλλον να τρελάνω κόσμο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.200
Νεότερο μέλος
danstefan