Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
1.184
Αν μιλας για 3.8 δευτερολεπτα σημαινει οτι για να σβησει ο ηχος απο ανακλασεις στη θεση που πηρες τη μετρηση παιρνει αυτο το χρονο. Αυτο σημαινει οτι τιποτα δε μπορει να ακουστει σωστα, γιατι οι ανακλασεις θα βρωμιζουν μονιμως τον ηχο.

Reaction score
18.915
Με λιγα λογια εσυ το αρχισες @thva ... Καλα σου λεει εδω.
Ποτέ μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα πρίν ακούσεις τον αντίλογο.

Το ίδιο κάνεις και με την γυναίκα σου για το θέμα ότι μπορεί να μπουμάρει ή είναι ενοχλητικός ο ήχος σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Μπορεί να είναι άλλοι λόγοι που εσύ επειδή σκέφτεσαι μόνο ως audio people αποκλείεις προς εξέταση. Π.χ. οι γυναίκες ενοχλούνται όταν ο άνδρας τους απολαμβάνει κάτι μόνος του , χωρίς την άμεση και ισότιμη συμμετοχή τους και ίδίως όταν χρειάζεται να πλένουν πιάτα ενω εσύ είσαι αραχτός στον καναπέ μόνος σου και καλοπερνάς. ¨Εχω και άλλες εξηγήσεις εάν θες. :D :D

Ο αντίλογος : :D

Reaction score
1.184
Ποτέ μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα πρίν ακούσεις τον αντίλογο.

Το ίδιο κάνεις και με την γυναίκα σου για το θέμα ότι μπορεί να μπουμάρει ή είναι ενοχλητικός ο ήχος σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Μπορεί να είναι άλλοι λόγοι που εσύ επειδή σκέφτεσαι μόνο ως audio people αποκλείεις προς εξέταση. Π.χ. οι γυναίκες ενοχλούνται όταν ο άνδρας τους απολαμβάνει κάτι μόνος του , χωρίς την άμεση και ισότιμη συμμετοχή τους και ίδίως όταν χρειάζεται να πλένουν πιάτα ενω εσύ είσαι αραχτός στον καναπέ μόνος σου και καλοπερνάς. ¨Εχω και άλλες εξηγήσεις εάν θες. :D :D

Ο αντίλογος : :D
Αν και συμφωνω με τα υπολοιπα που ειπες (ειδικα περι γυναικειας συμπεριφορας), απο οταν εισηγαγες πρωτη φορα τον ορο "audio people" και εγω το αντιληφθηκα οπως και αλλοι ως "εμεις" και "εσεις". Δημιουργησες χασμα...Αρα ηταν λιγο αναμενομενο μετα απο παρατεταμενη χρηση να φερει και την αντιδραση. Υπο αυτο το σκεπτικο το ειπα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.049
Εάν δε σου είναι βαρετό, δώσε μας ενδεικτικά μερικές στάθμες αναφοράς,
Τι καλά που θα ήταν να υπήρχε ένας αυτοματοποιημένος μηχανισμός παραπομπής σε ό,τι έχει γραφτεί στο παρελθόν όταν εμφανίζεται τέτοιο ερώτημα.

Reaction score
2.003
Μπα ; ¨Εχουμε και άλλα χόμπι εκτός απο το audio ; :D

Δεν ξέρει από αυτά τα outdoors activities πως τα λές, ο Ear. Εκτός εάν οι ταβέρνες συμπεριλαμβάνονται σε αυτά. :D
Το audio είστε όλοι εσείς.
Εσείς μ" αρέσετε

Reaction score
18.915
Αν και συμφωνω με τα υπολοιπα που ειπες (ειδικα για την σοφια περι γυναικειας συμπερφιφορας), απο οταν εισηγαγες πρωτη φορα τον ορο "audio people" και εγω το αντιληφθηκα οπως και αλλοι ως "εμεις" και "εσεις". Δημιουργησες χασμα...Αρα ηταν λιγο αναμενο μετα απο παρατεταμενη χρηση να φερει και την αντιδραση. Υπο αυτο το σκεπτικο το ειπα.
Απολύτως κατανοητό, λογικό, αποδεκτό και αναμενόμενο.

Για αυτό και βλέπεις δεν εκνευρίζομαι αλλά αντιμετωπίζω κάπως χαλαρά και με γέλιο τις όλες παρανοήσεις και καταχρηστικές αναφορές.

Αλλιώς για όσους με ξέρουν καλά ...θα τσατιζόμουν.

Εξάλλου είμαι δίκαιος άνθρωπος και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο γιατί επίτηδες το παρουσίασα έτσι για να δημιουργήσω αυτόν τον διχασμό και με προσωπικό τίμημα να αναγκάσω τους audio people να δείξουν την πραγματική φύση τους (ακόμη και προβάλλοντας την σε εμένα). Βλέποντας ίσως κάποιοι την πραγματική φύση τους υπήρχε μια έστω μικρή ελπίδα να καταλάβουν το λάθος και την υπερβολή τους που η ίδια εξάλλου τους παγιδεύει αντί να τους βοηθάει.

Κατέληξα σε αυτήν την αναγκαστική -ριζοσπαστική μέθοδο καθώς είδα πρώτα και διαπίστωσα για πολύ καιρό ότι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς ή απο λόγια.

For the record (εκτός απο πολύ λίγες εξαιρέσεις που όμως αυτοί ήταν ήδη έτοιμοι απο μόνοι τους, οπότε δεν μπορεί να χρεωθεί στην δική μου προσπάθεια) ... απέτυχα παταγωδώς.

Περισσότερα στο βιβλίο μου. Συγγνώμη αλλά πρέπει κάπως να ζήσουμε και να συμπληρώσουμε εισόδημα. Όχι μονο ο Τούλ να ζεί.

:D :D
Το audio είστε όλοι εσείς.
Εσείς μ" αρέσετε
Πολύ περίεργα γούστα έχεις βρε παιδάκι μου. Τι να πω ; Ο καθένας όπως του αρέσει. :D:D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.273
Εάν δε σου είναι βαρετό, δώσε μας ενδεικτικά μερικές στάθμες αναφοράς,
για 2.0m, 2.5m και 3.0m απόσταση ακρόασης και χώρο με RT60 γύρω στο 3,8.

edit 0.38
Οι στάθμες αναφοράς δεν αλλάζουν... Μεταβάλλονται οι απαιτούμενες στάθμες κορυφής από δεδομένο μεγάφωνο καθώς και οι απαιτήσεις διαμέτρου για καθένα από τα μεγάφωνα που θα συμμετείχε για τη σύσταση του προβλεπόμενου ηχητικού πεδίου.
Μα δεν τον διαχωρίζω. Είμαι απλώς (δρώ ως) το vessel (σκεύος) μεταφοράς της άποψης των άλλων ανθρώπων για εμάς.

Αυτή είναι άλλη μια παρανόηση που κάνουν οι audio people καθώς είναι τόσο πολύ βαθιά μέσα στο πρόβλημα που ούτε καν τον διαχωρισμό και διάκριση του ρόλου μου αυτού δεν μπορούν να διακρίνουν.

Η μόνη (μικρή όμως) δικαιολογία τους για το ότι αδυνατούν να τον διακρίνουν είναι ότι πνευματικά και σαν mindset όμως ... όντως δεν είμαι. Οπότε εκεί μπερδεύονται πολύ.

Γαι εμένα είναι 100 % εργαλείο , όχι αυτοσκοπός. Ούτε καν 1 % αυτοσκοπός.

Αυτό με καθιστά μεν audio people χωρίς όμως παράλληλα και να είμαι. Μπαίνω και βγαίνω όποτε θέλω. Δεν με ελέγχει αυτό, εγώ το ελέγχω.

:D
Μα και όσοι μεταχειρίζονται τον επίμαχο όρο μπορεί κάλλιστα να δρουν ως φορείς αντιμετωπίζοντάς τον ως εργαλείο κατανόησης από άλλες τάξεις συμμετεχόντων στο forum. Σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε κάθε άλλο παρά να μας πείραζε προσωπικά η επίκληση του ακατονόμαστου όρου από άλλους συμμετέχοντας αφού θα συντελούσε στην αλληλοκατανόηση. Αλλιώτικα δεν έχουμε την επίκληση του όρου υπό έλεγχον αλλά εκείνη που κρατάει εμάς.. :sneaky:

Reaction score
1.184
Απολύτως κατανοητό, λογικό, αποδεκτό και αναμενόμενο.

Για αυτό και βλέπεις δεν εκνευρίζομαι αλλά αντιμετωπίζω κάπως χαλαρά και με γέλιο τις όλες παρανοήσεις και καταχρηστικές αναφορές.

Αλλιώς για όσους με ξέρουν καλά ...θα τσατιζόμουν.

Εξάλλου είμαι δίκαιος άνθρωπος και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο γιατί επίτηδες το παρουσίασα έτσι για να δημιουργήσω αυτόν τον διχασμό και με προσωπικό τίμημα να αναγκάσω τους audio people να δείξουν την πραγματική φύση τους (ακόμη και προβάλλοντας την σε εμένα). Βλέποντας ίσως κάποιοι την πραγματική φύση τους υπήρχε μια έστω μικρή ελπίδα να καταλάβουν το λάθος και την υπερβολή τους που η ίδια εξάλλου τους παγιδεύει αντί να τους βοηθάει.

Κατέληξα σε αυτήν την αναγκαστική -ριζοσπαστική μέθοδο καθώς είδα πρώτα και διαπίστωσα για πολύ καιρό ότι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς ή απο λόγια.

For the record (εκτός απο πολύ λίγες εξαιρέσεις που όμως αυτοί ήταν ήδη έτοιμοι απο μόνοι τους, οπότε δεν μπορεί να χρεωθεί στην δική μου προσπάθεια) ... απέτυχα παταγωδώς.

Περισσότερα στο βιβλίο μου. Συγγνώμη αλλά πρέπει κάπως να ζήσουμε και να συμπληρώσουμε εισόδημα. Όχι μονο ο Τούλ να ζεί.

:D :D

Πολύ περίεργα γούστα έχεις βρε παιδάκι μου. Τι να πω ; Ο καθένας όπως του αρέσει. :D:D
Μπορεις να συνυπαρχεις ακομα και διαφωνωντας. Αρκει να το αποδεχτεις και να βρισκεις (για οσο διαστημα βρισκεις) στοιχεια ,οποια και να ειναι αυτα, που να κανουν ευχαριστη/ενδιαφερουσα τη συμμετοχη σου.

Δεν χρειαζεται να καταφυγεις σε πλαγιες μεθοδους...

Reaction score
18.915
Οι στάθμες αναφοράς δεν αλλάζουν... Μεταβάλλονται οι απαιτούμενες στάθμες κορυφής από δεδομένο μεγάφωνο καθώς και οι απαιτήσεις διαμέτρου για καθένα από τα μεγάφωνα που θα συμμετείχε για τη σύσταση του προβλεπόμενου ηχητικού πεδίου.

Μα και όσοι μεταχειρίζονται τον επίμαχο όρο μπορεί κάλλιστα να δρουν ως φορείς αντιμετωπίζοντάς τον ως εργαλείο κατανόησης από άλλες τάξεις συμμετεχόντων στο forum. Σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε κάθε άλλο παρά να μας πείραζε προσωπικά η επίκληση του ακατονόμαστου όρου από άλλους συμμετέχοντας αφού θα συντελούσε στην αλληλοκατανόηση. Αλλιώτικα δεν έχουμε την επίκληση του όρου υπό έλεγχον αλλά εκείνη που κρατάει εμάς.. :sneaky:
Σωστό, δεδομένου ότι θα είχα παρατηρήσει ή πειστεί για την καλή πρόθεση αυτήν απο τους συμμετέχοντες και κοινωνούς μιας τέτοιας προσπάθειας και όσους την θεωρούν σημαντική ώστε να συμβάλλουν.

Εγώ δεν διέβλεψα ακριβώς κάτι τέτοιο στον βαθμό που θα με ικανοποιούσε (ποσοτικά και ποιοτικά) ή μάλλον που θα ήταν βοηθητικό καθώς υπάρχει ένα critical point (κάτι σαν τον κρίσμο σημείο απόστασης μεταξύ άμεσης και έμμεσης... εάν και αυτό είναι λάθος σαν παράδειγμα ... καθώς δεν υπάρχει στην ουσία κατά τη γνώμη μου αλλά αυτό είναι σταδιακό στα ωφέλη του) για να μπορέσει να αποδώσει θετικούς καρπούς το όποιο εγχείρημα και προσπάθεια. Επίσης ο περιορισμένος αριθμός συμμτεχόντων είναι και αυτός πρόβλημα και έχει και αυτός ενα κρίσιμο σημείο που πρεπει να ξεπεραστεί. Ούτε αυτό σενετελέσθη. Μάλιστα επειδή είναι εύθραστος στον χειριμό του ο όρος , το αντίθετο κινδύνεψε να έχει αποτέλεσμα απο το spin που έτρωγε ο όρος. Για αυτό εξάλλου και η μη πολύ αναλυτική αναφορά των χαρακτηριστικών του και μυστικοπαθής στάση και πέπλο απέναντί του για πολύ καιρό ... ακριβώς για να προστατευθεί απο τέτοιες προσπάθειες.

:D 😍
Μπορεις να συνυπαρχεις ακομα και διαφωνωντας. Αρκει να το αποδεχτεις και να βρισκεις (για οσο διαστημα βρισκεις) στοιχεια ,οποια και να ειναι αυτα, που να κανουν ευχαριστη/ενδιαφερουσα τη συμμετοχη σου.

Δεν χρειαζεται να καταφυγεις σε πλαγιες μεθοδους...
Αγαθό μου παιδί. :D😍

Reaction score
2.003
Άμα συνεχιστεί αυτό το χάλι @με τις συνεχείς αντιπαραθέσεις, θα ανεβάΘω πουρνό.
Έλεος πχια .Μέχρι και ο κ. Κόγιας σας βαρέθηκε και δεν συμμετέχει.
Χάνουμε μέλι και πικρανθήκαμεν, θα μείνουμε μόνοι στο τέλος

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.273
Περα απο την πλακα ποσο πιθανον θεωρεις οτι μια ηχομπαρα οσο καλη και ακριβη και να ειναι να μπορεσει να κανει καποιον να πει πουλαω το hi fi μου?
Δύσκολο άμα το έχει ήδη και του χαρίζει αγαλλίαση έτσι όπως θα ήταν διευθετημένο. Ούτε θα τον εμπόδιζε όμως να προμηθευτεί κάποια για; εναλλακτικές συνθήκες ακρόασης.
Σωστό, δεδομένου ότι θα είχα παρατηρήσει ή πειστεί για την καλή πρόθεση αυτήν απο τους συμμετέχοντες και κοινωνούς μιας τέτοιας προσπάθειας και όσους την θεωρούν σημαντική ώστε να συμβάλλουν.

Εγώ δεν διέβλεψα ακριβώς κάτι τέτοιο στον βαθμό που θα με ικανοποιούσε (ποσοτικά και ποιοτικά) ή μάλλον που θα ήταν βοηθητικό καθώς υπάρχει ένα critical point (κάτι σαν τον κρίσμο σημείο απόστασης μεταξύ άμεσης και έμμεσης... εάν και αυτό είναι λάθος σαν παράδειγμα ... καθώς δεν υπάρχει στην ουσία κατά τη γνώμη μου αλλά αυτό είναι σταδιακό στα ωφέλη του) για να μπορέσει να αποδώσει θετικούς καρπούς το όποιο εγχείρημα και προσπάθεια. Επίσης ο περιορισμένος αριθμός συμμτεχόντων είναι και αυτός πρόβλημα και έχει και αυτός ενα κρίσιμο σημείο που πρεπει να ξεπεραστεί. Ούτε αυτό σενετελέσθη. Μάλιστα επειδή είναι εύθραστος στον χειριμό του ο όρος , το αντίθετο κινδύνεψε να έχει αποτέλεσμα απο το spin που έτρωγε ο όρος. Για αυτό εξάλλου και η μη πολύ αναλυτική αναφορά των χαρακτηριστικών του και μυστικοπαθής στάση και πέπλο απέναντί του για πολύ καιρό ... ακριβώς για να προστατευθεί απο τέτοιες προσπάθειες.

:D 😍

Αγαθό μου παιδί. :D😍
Κάτι ανάλογο ισχύει κι εδώ... Θα ήταν δύσκολο να ξεφορτωθούμε μιαν άποψη πραγμάτων ιδίως άμα μας έφερνε αγαλλίαση όπως θα ήταν διευθετημένη. Ούτε όμως θα μας εμπόδιζε να πάρουμε κάτι αλλιώς ανταποκρινόμενοι σε ολοένα μεταβλητές συνθήκες, αφού η καθημερινή μας δραστηριότητα δεν αποτελεί... static object.

H αγαλλίαση λ.χ. που εκφράζει ο Π.Α.Η. με κάθε εισαγωγή παρελκομένου γίνεται και δική μου αγαλλίαση επαγωγικά αφού με κάνει να σκέπτομαι ότι έχει κάποιο αντίκρισμα οποιοδήποτε εναλλακτικό μονοπάτι ενασχόλησης και ν'ακολουθούμε. Ο σατιρικός τρόπος έκφρασης απευθύνεται μονάχα στην περίπτωση όπου κάποιος θα προσπαθούσε να επιβάλει καθολικώς τη δική του αγαλλίαση έναντι των υπολοίπων. Γι αυτό και είναι κρίμα άμα δεν έχεις διαβάσει περασμένες σελίδες από το παρόν νήμα όπου όσες αντιρρήσεις είχα εκφράσει έναντι των πολυκαναλικών setup στον κατάλληλο χρόνο ήταν ισχυρότερες και βάσιμες αντί ποικίλων και άγονων αφορισμών. Τώρα πλέον συμβαδίζω με τις πολυκαναλικές αρετές όχι υπακούοντας σε θεωρητικά ή μετρητικά δεδομένα αλλά έχοντας διαπιστώσει τα προτερήματα με τη δική μου ακοή, αυτό ακριβώς που πρεσβεύουν και οι συνήθεις αντιρρησίες.

Last edited:

Reaction score
1.184
Δύσκολο άμα το έχει ήδη και του χαρίζει αγαλλίαση έτσι όπως θα ήταν διευθετημένο. Ούτε θα τον εμπόδιζε όμως να προμηθευτεί κάποια για; εναλλακτικές συνθήκες ακρόασης.

Κάτι ανάλογο ισχύει κι εδώ... Θα ήταν δύσκολο να ξεφορτωθούμε μιαν άποψη πραγμάτων ιδίως άμα μας έφερνε αγαλλίαση όπως θα ήταν διευθετημένη. Ούτε όμως θα μας εμπόδιζε να πάρουμε κάτι αλλιώς ανταποκρινόμενοι σε ολοένα μεταβλητές συνθήκες, αφού η καθημερινή μας δραστηριότητα δεν αποτελεί... static object.

H αγαλλίαση λ.χ. που εκφράζει ο Π.Α.Η. με κάθε εισαγωγή παρελκομένου γίνεται και δική μου αγαλλίαση επαγωγικά αφού με κάνει να σκέπτομαι ότι έχει κάποιο αντίκρισμα οποιοδήποτε εναλλακτικό μονοπάτι ενασχόλησης και ν'ακολουθούμε. Ο σατιρικός τρόπος έκφρασης απευθύνεται μονάχα στην περίπτωση όπου κάποιος θα προσπαθούσε να επιβάλει καθολικώς τη δική του αγαλλίαση έναντι των υπολοίπων. Γι αυτό και είναι κρίμα άμα δεν έχεις διαβάσει περασμένες σελίδες από το παρόν νήμα όπου όσες αντιρρήσεις είχα εκφράσει έναντι των πολυκαναλικών setup στον κατάλληλο χρόνο ήταν ισχυρότερες και βάσιμες αντί ποικίλων και άγονων αφορισμών. Τώρα πλέον συμβαδίζω με τις πολυκαναλικές αρετές όχι υπακούοντας σε θεωρητικά ή μετρητικά δεδομένα αλλά έχοντας διαπιστώσει τα προτερήματα με τη δική μου ακοή, αυτό ακριβώς που πρεσβεύουν και οι συνήθεις αντιρρησίες.
Τι απεγιναν οι αντιρρησεις σου? Εξακολουθουν να υφιστανται ως συγκριτικη εμπειρια? Το γεγονος οτι υπερισχυσαν οι πολυκαναλες αρετες στη συνειδηση σου (σε θεωρητικο και πρακτικο/εμπειρικο επιπεδο) σε κανει να πιστευεις οτι ο οποιοσδηποτε θα ειχε την ιδια πορεια με βαση αναλογες συγκρισεις? Πιστευεις οτι ειχες/εχεις αρκετα υψηλων προδιαγραφων δικαναλο συστημα?

Reaction score
1.968

Αν μου πεις με π.μ. σε ποιο σημείο του χώρου ακρόασης μου εχεις τοποθετήσει την (πολυκάναλη)καμερα,υπόσχομαι να μην αποκαλύψω ποια ακριβά καλώδια χρησιμοποιείς στα άλλα συστήματα σου.Υποψιαζομαι ότι την έχεις τοποθετήσει πίσω από την οθόνη του ATC γιατί δεν δικαιολογείται να μη διαθέτει λειτουργίες που υπάρχουν σε cd του πενηνταρικου!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.273
Τι απεγιναν οι αντιρρησεις σου? Εξακολουθουν να υφιστανται ως συγκριτικη εμπειρια? Το γεγονος οτι υπερισχυσαν οι πολυκαναλες αρετες στη συνειδηση σου (σε θεωρητικο και πρακτικο/εμπειρικο επιπεδο) σε κανει να πιστευεις οτι ο οποιοσδηποτε θα ειχε την ιδια πορεια με βαση αναλογες συγκρισεις? Πιστευεις οτι ειχες/εχεις αρκετα υψηλων προδιαγραφων δικαναλο συστημα?
Δεν ΄΄είχα΄΄ αφού ... εξακολουθώ να διατηρώ δικαναλικά setup. :wink:
Δεν γίνεται να προκαταλάβω την πορεία οποιουδήποτε άλλου γι αυτό και θα καλούσα τουλάχιστον τους ενδιαφερομένους να δοκιμάσουν κάτι ΄΄ανοίκειο΄΄ στα τωρινά τους δεδομένα αλλά υπό αξιόπιστες συνθήκες, δηλαδή τηρώντας θεμελιώδεις κανόνες στη χωροταξία και διαχείριση σήματος.

Reaction score
18.915

Θα ήταν δύσκολο να ξεφορτωθούμε μιαν άποψη πραγμάτων ιδίως άμα μας έφερνε αγαλλίαση όπως θα ήταν διευθετημένη. Ούτε όμως θα μας εμπόδιζε να πάρουμε κάτι αλλιώς ανταποκρινόμενοι σε ολοένα μεταβλητές συνθήκες, αφού η καθημερινή μας δραστηριότητα δεν αποτελεί... static object
Δεν είναι όλοι διατεθειμένοι ή έχουν την δυνατότητα και διάθεση, χρόνο ή να έχουν το ψώνιο να ακολουθούν την όποια τεχνολογική "εξέλιξη" (απο οικονομικό θέμα ή άλλο π.χ. τρόπο με τον οποίο έχτισαν -υλοποίησαν το σύστημα τους, με έναν συγκεκριμένο end σκοπό) να κάνουν τις συνεχείς και φρενήρεις αλλαγές που απιατεί η βιομηχανία του audio και να εξετάζουν την κάθε λεπτομέρεια που ευαγγελίζεται αυτή ότι θα φέρει ή οι audio people που τις ακολουθούν).
H αγαλλίαση λ.χ. που εκφράζει ο Π.Α.Η. με κάθε εισαγωγή παρελκομένου γίνεται και δική μου αγαλλίαση επαγωγικά αφού με κάνει να σκέπτομαι ότι έχει κάποιο αντίκρισμα οποιοδήποτε εναλλακτικό μονοπάτι ενασχόλησης και ν'ακολουθούμε.
Και εγώ την ευχαρσιτιέμαι όπως και κάθε ευγενική προσπάθεια να του επισημανθεί κάτι που μπορεί να του αποδώσει ακόμη καλύτερα. Όχι όμως να τον κάνει να αισθανθεί προδομένος απο τις επιλογές του μέχρι αυτό το σημείο.

Για τα άλλα σωστά κάνεις, εάν εκεί σε οδήγησε η όποια γνώση σου (θεωρητική ή/και εμπειρική ή με έναν συνδυασμό με τον οποίο νοιώθεις ασφαλής για την επιλογή σου, των δύο) - στο θέμα. Αυτό κάνουν και επιδιώκουν οι περισσότεροι λογικοί άνθρωποι.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan