- Reaction score
- 11.122
Μετά σου φταίω εγώΕίμαι η γυναίκα σου, σε αρσενική μορφή.
Μετά σου φταίω εγώΕίμαι η γυναίκα σου, σε αρσενική μορφή.
... και πώς θα τη σετάρεις με τα 18s ?Έτσι μου ρχεται να πάρω αξιοπρεπή ηχομπάρα, να τη στηρίξω με μπίλιες κάτω από την 65άρα και ύστερα να εξηγώ πόσο θα ξεκαθάριζε η περιγραφή των moving objects στην ηχόσφαιρα
Επισης λεει και "χαμηλωσε το" - ευτυχως ερχεται ο "μεγαλος" μου γιος (5 χρονων) και το δυναμωνει πιο πολυΜε πρόλαβε ο Ν.Κ καθώς ήταν το αμέσως επόμενο πόστ μου που ήθελα να γράψω κάτι σχετικά.
Αυτό που κάνει η γυναίκα σου κάνω ακριβώς και εγώ με την τηλεόραση. Είμαι η γυναίκα σου, σε αρσενική μορφή.
Υ.Γ. : Μάλλον για εμένα και τον @Δημητρης 777 λέει για διαφορετικούς λόγους όμως. Εμένα γιατί τσιρίζουν τα Proac μου (που δεν έχω Proac) και τον Δημήτρη ακόμη δεν έχει καταλάβει κανένας γιατί. Τον έχει πάρει με σταρβό μάτι. Είναι τα πρώτα σημάδια γεροντάματων που παρουσιάζει ο Ν.Κ. , ξέρω να τα αναγνωρίζω, έχω περάσει το στάδιο.
Για τον εαυτό του λέει που έκανε λάθος εις την Γαλλικήν.Ποιος ακουει μουσικη χαμηλα? Αν λες για μενα τελικα δεν ακουω χαμηλα ακουω 70-75dbA (δηλαδη πανω απο 80dbC) οταν ειμαι μονος μου... Νομισα οτι ακουγα χαμηλοτερα λογω μη σωστου calibration μικροφωνου
Ισχυει γενικα... Αλλα δεν κατατασω τον @thva σε αυτη την κατηγορια.
Ξέρουν βρε οι γυναίκες (όλες) τι λένε. Άσε εμάς, εμείς είμαστε όλοι γκάου. Εάν είχες και κόρη αυτή θα πήγαινε να το ξαναχαμήλωνε.Επισης λεει και "χαμηλωσε το" - ευτυχως ερχεται ο "μεγαλος" μου γιος (5 χρονων) και το δυναμωνει πιο πολυ
Τα ίδια ακουστικά έχουμε, τα XM3 Για τα ταξίδια είναι μοναδικά. Παίζουν πολύ καλά, αν και για τα δικά μου γούστα μπασάρουν λίγο παραπάνω.Σε τέτοιες περιπτώσεις, έχει ωραία ασύρματα ακουστικά, που τα συνδέεις με Bluetooth με την τηλεόραση, και κάνουν και noise cancelling, οπότε και να σε φωνάζει η γυναίκα, τζάμπα θα πηγαίνουν οι φωνές.
Έχω τα Sony WΗ-1000ΧM3. Μια χαρά είναι, και για το αεροπλάνο, για ησυχία. Και για γυναικόπαιδα. Δουλεύει καλά το active noise cancelling. Κι άστους να φωνάζουν.
Όχι βρε, για τον άλλον λέω με τα batmobil speakers που ακούει τόσο χαμηλά μουσική που χρειάζεται....... υπότιτλουςΠοιος ακουει μουσικη χαμηλα? Αν λες για μενα τελικα δεν ακουω χαμηλα ακουω 70-75dbA (δηλαδη πανω απο 80dbC) οταν ειμαι μονος μου... Νομισα οτι ακουγα χαμηλοτερα λογω μη σωστου calibration μικροφωνου
Συμφωνώ.Παίζουν πολύ καλά, αν και για τα δικά μου γούστα μπασάρουν λίγο παραπάνω.
Την εχω παρατηρησει οταν ειναι κοντα στα ηχεια δε το λεει η οταν ειναι στην κουζινα που ειναι πισω απο τον καναπε ακροασης. Οταν ειναι στο σαλονι το λεει που ειναι διπλανος χωρος και ακουει μονο ανακλασεις...Για τον εαυτό του λέει που έκανε λάθος εις την Γαλλικήν.
Ξέρουν βρε οι γυναίκες (όλες) τι λένε. Άσε εμάς, εμείς είμαστε όλοι γκάου. Εάν είχες και κόρη αυτή θα πήγαινε να το ξαναχαμήλωνε.
Πρεπει να τα εχω ακουσει και γω σε ενα πλαισιο/public (δε θυμαμαι κατι τετοιο) στο συνταγμα στον πανω οροφο. Συμφωνω για το μπασο που ειναι βρωμικο. Αλλα ειχε διπλα τοτε τα αντιστοιχα sennheiser της εποχης και οντως ηταν πιο καθαρος ο ηχος αλλα ηθελα πιο πολυ μπασο.Συμφωνώ.
Και είναι "βρώμικο" το μπάσο τους, δεν είναι αξιόλογο.
Μπα ; ¨Εχουμε και άλλα χόμπι εκτός απο το audio ;outdoor activities
Φαντάζομαι ότι απλά δεν ξαναπατάς μετά σε κατάστημα στερεοφωνικών.Περα απο την πλακα ποσο πιθανον θεωρεις οτι μια ηχομπαρα οσο καλη και ακριβη και να ειναι να μπορεσει να κανει καποιον να πει πουλαω το hi fi μου?
Πρόσεχε τώρα τι γίνεται... Εάν κι εφόσον ο αυθεντικός όρος έχει απαξιωτικό νόημα, απ'όσο σκέπτομαι ένα από τα χαρακτηριστικά της ακατονόμαστης τάξης είναι να καταφέρονταν απαξιωτικά γι άλλες τάξεις ακροατών και τις πρακτικές τους. Σε τέτοια περίπτωση αδίκως θα διαχώριζες τη δική σου θέση από τους ακατονόμαστους.Ενδιαφέρον η συζήτηση. (not).
Το μόνο που θα ήθελα να πω σε όλους αλλά κυρίως στον @Ν.Κ. και στον @Bhutia είναι ότι κάνουν σκανδαλωδώς λανθασμένη, καταχρηστική αλλά και υπέρμετρη χρήση του όρου audio people. Πρώτα απο όλα αυτόν τον όρο μπορούν και φτιάχτηκε για να τον χρησιμοποιούν μόνο οι μή audio people για τους audio people. Όχι οι ίδιοι οι audio people για τους audio people. Όταν το τελευταίο συντελείται, ο όρος χάνει την πραγματική του σημασία και νόημα. Καταλαβαίνω ότι αυτός είναι ο σκοπός των δύο εκ των τεσσάρων γκουρού αλλά απλώς το επισημαίνω καθώς νοιώθω την υποχρέωση να τον προστατεύσω μιας και τον διέδωσα. Βέβαια δεν είναι δικός μου αλλά φίλου μου μουσικού. Παρακαλώ για μια πιο λελογισμένη χρήση του στο μέλλον.
Όχι βρε, για τον άλλον λέω με τα batmobil speakers που ακούει τόσο χαμηλά μουσική που χρειάζεται....... υπότιτλους
Με λιγα λογια εσυ το αρχισες @thva ... Καλα σου λεει εδω.Πρόσεχε τώρα τι γίνεται... Εάν κι εφόσον ο αυθεντικός όρος έχει απαξιωτικό νόημα, απ'όσο σκέπτομαι ένα από τα χαρακτηριστικά της ακατονόμαστης τάξης είναι να καταφέρονταν απαξιωτικά γι άλλες τάξεις ακροατών και τις πρακτικές τους. Σε τέτοια περίπτωση αδίκως θα διαχώριζες τη δική σου θέση από τους ακατονόμαστους.
Μα δεν τον διαχωρίζω. Είμαι απλώς (δρώ ως) το vessel (σκεύος) μεταφοράς της άποψης των άλλων ανθρώπων για εμάς.Πρόσεχε τώρα τι γίνεται... Εάν κι εφόσον ο αυθεντικός όρος έχει απαξιωτικό νόημα, απ'όσο σκέπτομαι ένα από τα χαρακτηριστικά της ακατονόμαστης τάξης είναι να καταφέρονταν απαξιωτικά γι άλλες τάξεις ακροατών. Σε τέτοια περίπτωση αδίκως θα διαχώριζες τη δική σου θέση από τους ακατονόμαστους.
Σωστά.Γαι εμένα είναι 100 % εργαλείο , όχι αυτοσκοπός.
Μας λετε οι πολυκαναλοι για τις καραμπολες κλπ αλλα για τις ηχομπαροκαραμπολες σφυριζουμε αδιαφορα...Σωστά.
Αυτοσκοπός είναι να βρεις ένα καλό κορίτσι και συ, να αποκατασταθείς, να διώξεις τα προακ να πάρεις μια ηχομπαρα της προκοπής (με δύο σαμπ), να γίνεις άνθρωπος.
Και κουμπάρος ο πάης.
Εάν δε σου είναι βαρετό, δώσε μας ενδεικτικά μερικές στάθμες αναφοράς,Οι στάθμες αναφοράς δεν πάνε μόνες τους αλλά αντάμα με... αποστάσεις αναφοράς (υπό δεδομένες συνθήκες)
Κάτσε να πάρω τα χάπια μου.RT60 γύρω στο 3,8.