- Reaction score
- 2.579
θα σας βάλω και live tracking αμ πως...Αποθήκευση των Αγαπημένων σας
Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 20 δρομείς ως Αγαπημένους και να παρακολουθήσετε την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν επίσης να παρακολουθούν την επίδοσή σας σε πραγματικό χρόνο.
Πίνακας κορυφαίων αθλητών «Live Leaderboard»
Μείνετε ενημερωμένοι για τα αποτελέσματα και τους ενδιάμεσους χρόνους των ταχύτερων ανδρών και γυναικών μέσω του πλαισίου "Λίστες Προπορευόμενων". Οι χρόνοι που αναρτώνται και ο προβλεπόμενος χρόνος τερματισμού, υπολογίζονται από τους ενδιάμεσους χρόνους που δίνονται στα σημεία ελέγχου της διαδρομής.
Ζωντανή παρακολούθηση/ Live Tracking
Θέλετε οι φίλοι και η οικογένειά σας να παρακολουθούν την πρόοδό σας στον αγώνα σε πραγματικό χρόνο; Συνδεθείτε στο "My Race"/ «Ο Αγώνας μου» με τον αριθμό συμμετοχής σας (ΧΧΧΧ) και το καταχωρημένο στην αίτηση συμμετοχής σας email .
Πώς λειτουργεί το Livetracking;
Λειτουργεί χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS για να δώσει την πραγματική σας θέση στη διαδρομή, και όχι να υπολογίζει την θέση σας από το πιο πρόσφατο σημείο ελέγχου, ώστε οι φίλοι και η οικογένειά σας να μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την πρόοδό σας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Σημαντικό: Η λειτουργία Livetracking είναι προαιρετική. Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και αν δεν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Livetracking, ωστόσο το Livetracking προσφέρει μια πιο ακριβή εμπειρία παρακολούθησης. Σε περίπτωση που δεν ενεργοποιήσετε την επιλογή Livetracking, η θέση σας στον αγώνα θα καταγραφεί με βάση τους ενδιάμεσους χρόνους σας στα σημεία ελέγχου της διαδρομής.
Δεν το έχουμε καταλάβει!έχω χαζέψει , κατέβαινα χθες την μεσογείων με ολόφρεσκη την μπλε γραμμή και γέλαγα πάνω στο ματοσακό σαν χαζός, έχω φάει μεγάλο κόλλημα λέμε
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!