Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.946
Linguini alla salsiccia για απόψε.

Λινγκουίνι, κομματάκια extra fat bacon (παρατυπία), μοσχαρίσιο λουκάνικο, κόκκινη σάλτσα με ντοματίνια, κρεμμύδι, σκόρδο, ελαιόλαδο, κανέλα, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ρίγανη, vodka.
Το λουκάνικο με το μπέικον ψήθηκαν σε 3 φάσεις (υψηλή φωτιά ελάχιστο χρόνο να "καραμελώσει" και να δημιουργηθεί κρούστα και σβήσιμο με κρασί, 5 λεπτά στον φούρνο, και 3 λεπτά βράσιμο μαζί με την σάλτσα τομάτας).

Καλή μας όρεξη :D

linguini-alla-salsiccia.jpg

Reaction score
2.151

Λινγκουίνι, κομματάκια extra fat bacon (παρατυπία), μοσχαρίσιο λουκάνικο, κόκκινη σάλτσα με ντοματίνια, κρεμμύδι, σκόρδο, ελαιόλαδο, κανέλα, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ρίγανη, vodka.
Το λουκάνικο με το μπέικον ψήθηκαν σε 3 φάσεις (υψηλή φωτιά ελάχιστο χρόνο να "καραμελώσει" και να δημιουργηθεί κρούστα και σβήσιμο με κρασί, 5 λεπτά στον φούρνο, και 3 λεπτά βράσιμο μαζί με την σάλτσα τομάτας).

View attachment 349333

Ζυμαρικά δε βλέπω. :idk:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.396

View attachment 349333
Όλα αυτά που περιγράφεις είναι εδώ σε αυτήν την μπουκιά μέσα στο πιάτο; :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.902
Μαϊμού; Τον κόλλησες κι αυτόνα.
Εγω τον έχω κολλήσει λογικά (ως γηραιότερος, νομίζω).

Είμαι Ιταλιάνος (μέσα μου :D )
...η διαφορα ειναι οτι ο Μπιλ το κανει ιμερσιβ είτε υπερηχητικά.. είτε γαστρονομικα...🙊🙉🙈
Εγω ειμαι του spaghetti western 😎
-> κανα χρονο διαφορα νομιζω οτι εχω απο τον Μπιλ ... εγω ειμαι 30 στα 28, και ο Μπιλ 32...στα 30.. :angel:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.946
Όλα αυτά που περιγράφεις είναι εδώ σε αυτήν την μπουκιά μέσα στο πιάτο; :biggrin:
Αυτό ήταν μόνο για την φωτογραφία.
Μην με περάσετε για κανένα χοντρομπαλά :D
Μετά την φωτογραφία έβαλα 10 πιρουνιές ζυμαρικά και λουκάνικα στο πιάτο 😂

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.902
Μετά την φωτογραφία έβαλα 10 πιρουνιές ζυμαρικά και λουκάνικα στο πιάτο 😂
μεταξυ μας.... δε φενεται να χωρανε 10 πιρουνιες...σε αυτο το πιατο...που περισσοτερο μοιαζει με δισκο να αφηνεις κερματα και κλειδια στην εισοδο του σπιτιου... μα αληθεια γιατι υπαρχουν αυτα τα πιατα... :angel:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.946
μεταξυ μας.... δε φενεται να χωρανε 10 πιρουνιες...σε αυτο το πιατο...που περισσοτερο μοιαζει με δισκο να αφηνεις κερματα και κλειδια στην εισοδο του σπιτιου... μα αληθεια γιατι υπαρχουν αυτα τα πιατα... :angel:
Χωράνε εύκολα μη σου πω και 12 :D

Δεν φαίνεται στην φωτογραφία, αλλά είναι τεράστια αυτά τα πιάτα (30cm διάμετρος συνολική, 16 η διάμετρος της τρούπας, και 6εκ. βάθος η τρούπα) :D

Reaction score
484

View attachment 349333
Tο υπόλοιπο πού πήγε κι έμεινε μόνο αυτή η μπαλίτσα?
Ή είναι powerball (πώς λέμε superfood) και αξίζει όσο να έτρωγε κανείς όλο το πίατο? :D

Reaction score
484
12" τα πιάτα βλέπεις... εντάξει, υστερούν σε σχέση με τα 13αρια και 16αρια woofer που βρίσκονται 2 δωμάτια παρα πέρα, αλλά δεν έπεσα στα νούμερα... midwoofer-ο-πιατων :D
Ισχύει, μετά διάβασα και τα παρακάτω πόστς και κατάλαβα. :D :D :D
Έπρεπε να το έχω καταλάβει ήδη δηλαδή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.407
Members
38.180
Νεότερο μέλος
Brandonpreaf