- Reaction score
- 9.385
Δεν προλαβαίνει να φτιάξει το μηχανάκι για τίτλο ο Sterlacchini , αλλά θα το βελτιώσουν σίγουρα .
Η APRILIA εχει μεγαλο πλεονεκτημα μεσα στην στροφη , ενω υστερει πολυ στις εκκινησεις.Του χρόνου που θα πάει στην Απρίλιος να δούμε τι θα γίνει
Οι χαρτορίχτρες καλό θα ήταν να του πουν τι παθαίνουν οι καμικάζι.φετος δυστυχως νικησαν περιεργως τα μαθηματικα....
12 νικες ο Πεκο 3 ο Μαρτιν και ο ασσος πηγε στις 3....
απορια εχω αν δεχτει η aprilia τον ασσο στο φαιρινκ της μοτοσικλετας της.
συναρπαστικο πρωταθλημα φετος και του χρονου ανακατευεται πολυ η τραπουλα!
οι χαρτοριχτρες λενε πως ξερουμε απο τωρα ποιος θα ειναι πρωταθλητης το 25...................
Το ίδιο εύχονται πολλοί , αλλά ο μόνος που δεν χαμπαριάζει είναι ο ίδιος…..Οι χαρτορίχτρες καλό θα ήταν να του πουν τι παθαίνουν οι καμικάζι.
Ας μην υπάρξει άλλος simoncelli εύχομαι.
Ο συνδυασμός των πτώσεων του Πέκο και των βάθρων του Μάρτιν έγειραν την πλάστιγκα υπέρ του δεύτερου !Ενα επισης ενδιαφερον στατιστικο που μολις βρηκα απο εδω...
2023 vs 2024: where has Martin found the advantage over Bagnaia?
We've looked at the numbers between this year and last to see just how the Championship leader has had the edge over the Italian in the title racewww.motogp.com
Περα απο τις νικες, 11 GP + 9 Sprint ποντιουμ ο Μαρτιν, ενω ο Πεκο 4+3.
140 ποντους απο τα σπριντ το 2024 ο Πεκο παρα τις μονο 4 σπριντ νικες, 116 το 2024 παρα τις παραπανω νικες...
Όντως πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με αγωνία μέχρι το τέλος.Εγω θα μείνω σε αυτό που είναι για εμένα ανησυχητικό
View attachment 349870