Κακά νέα για Masimo: Denon, Marantz, B&W, Polk, Classé, κ.α.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.259
Η Sound United αγοράστηκε απο την Masimo το 2022, πέρσι αποσπάστηκε και ονομάστηκε Masimo Consumer αλλά είναι ιδιάιτερα ζημιογόνα.
Σκέφτονται σοβαρά απ' ό,τι φαίνεται να το κλείσουν το κομμωτήριο αν δεν βρεθεί άλλος τρόπος.

But if Masimo decides to no longer pursue a spinoff of the consumer segment into a publicly traded company, it expects to treat the business as a discontinued operation, Young explained, with results excluded from non-GAAP earnings if it remains with the company into the first quarter of 2025.

Masimo acquired its consumer audio business from Sound United for $1 billion in 2022.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.412
Βrands: Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, Polk Audio, Definitive Technology, Classé, HEOS, and Boston Acoustics.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.253
Οι εταιριες που βγαζουν μπιλιες να ναι καλα…

Παιδιά μη χαλιέστε. Η κίνα θα τα αγοράσει όλα αυτά για ένα κομμάτι ψωμί και θα πάρουν παράταση ζωής 10 χρόνια ακόμη μέχρι να τα φάει η μαρμάγκα και να κλείσουν οριστικά.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.466
Θα γίνει συλλεκτικό κομμάτι ο μαραντζ μου 😂
Και τα B&W μου!

Το ερώτημα είναι εάν θα βρίσκουμε ανταλλακτικά, για πόσο διάστημα και πόσο θα στοιχίζουν...

Reaction score
93
Μπράντες όπως Μarantz, Denon, B&W, είναι δύσκολο να εξαφανιστούν.
Όχι πως δε γίνεται αλλά πιστεύω ότι όλο και κάποιος "πονόψυχος" Κινέζος θα βρεθεί να τα αγοράσει.Τώρα το τι θα προκύψει και αν θα δούμε καταστάσεις Νakamichi ουδείς γνωρίζει. Only time will tell...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.486
Και τα B&W μου!

Το ερώτημα είναι εάν θα βρίσκουμε ανταλλακτικά, για πόσο διάστημα και πόσο θα στοιχίζουν...
έχει να μας τρελάνει στο δούλεμα ο γιατρός...

ευτυχώς έτυχε πρόσφατα να πάρω δύο μονάδες τουΐτερ για τα 801. Γούφερ ελπίζω να μη χρειαστώ, γιατί άντε βρες 15ρι.

Reaction score
1.695
Τόσα χρόνια, όλοι με κλειστά τα μάτια, B&W και Denon.

Ευτυχώς που "μαγαζάκια" σαν την ATC δεν πρόκεται να κλείσουν ποτέ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134