Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
18.793
.Δεν υπάρχει ποσοστό δεν υπάρχει όριο.
Κοίτα να σου απαντήσω. Υπάρχει κάποιο όριο. Το όριο τίθεται απο το μηχάνημα συνήθως.

Μια φορά είχα κάνει ένα μικρό τέστ με ένα πολυ πιο ακριβό απο το δικό μου. Μιλάμε τώρα ακριβό, όχι λαλά. Ενώ ήταν όντως καλύτερο και μπορούσε ακόμη και τότε το μηχάνημα να "ανταπoκριθεί" ... ανταποκρινόταν σε πολύ μικρότερο βαθμό στα διάφορα aspects του ηχου που βελτίωνε. Η διαφορά αυτού που αγορασα και εχω ήταν μεγαλύτερη απο άλλα. Οπότε λές , εδώ σταματάω καθώς παίρνω μόνο σχετικά μικρή αύξηση για τα χρήματα τα πολλά που πρέπει να δώσω για να το αποκτήσω.
Προτίθεμαι να διαγράψω τον παραβάτη όμως μου έχει ζητήσει σαν χάρη ο @marlboro να τον ανεχτώ.
Αν όπως υποψιάζομαι,έχεις βάλει Kimber,το Gigawatt είναι μακράν καλύτερο.
Μόνο ο Πρόεδρος διαγράφει βρε ... διάβασε το καταστατικό. Δύο ημέρες μου είχε πάρει να το γράψω που μου το είχε αναθέσει ο Πρόεδρος σαν εργασία. :D 😍

Last edited:

Reaction score
1.918
Κοίτα να σου απαντήσω. Υπάρχει κάποιο όριο. Το όριο τίθεται απο το μηχάνημα συνήθως.

Μια φορά είχα κάνει ένα μικρό τέστ με ένα πολυ πιο ακριβό απο το δικό μου. Μιλάμε τώρα ακριβό, όχι λαλά. Ενώ ήταν όντως καλύτερο και μπορούσε κα΄μη και τότε το μηχάνημα να "ανταπκριθεί" ... ανταποκρινόταν σε πολύ μικρότερο βαθμό στα διάφορα apects του ηχου που βελτίωνε. Η διαοφρά αυτού που αγορασα και εχω ήταν μεγαλύτερη απο άλλα. Οπότε λές , εδώ σταματάω καθώς πέρνω μόνο σχετικά μικρή αύξηση για τα χρήματα τα πολλά που πρέπει να δώσω για να το αποκτήσω.
Μα αυτό υπάρχει στα πάντα! Όχι μόνο στα καλώδια!Και πάντοτε υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτή τη μικρή διαφορά η οποία ίσως να μην είναι μικρή για αυτούς. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά.

Reaction score
18.793
Μα αυτό υπάρχει στα πάντα! Όχι μόνο στα καλώδια!Και πάντοτε υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτή τη μικρή διαφορά η οποία ίσως να μην είναι μικρή για αυτούς. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά.
Ναι βέβαια... άρα καταλήγουμε ότι ο Marlboro έδωσε την σωστή απάντηση (χονδρικά) ;

Reaction score
1.918
Ναι βέβαια... άρα καταλήγουμε ότι ο Marlboro έδωσε την σωστή απάντηση (χονδρικά) ;
Ποια απάντηση έδωσε; Ελπίζω όχι διαφορετική από τη δική μου για να μην τον διαγράψω κι αυτόν!
Μια συσκευή είναι,μεταξύ άλλων,τόσο καλή όσο τα καλώδια με τα οποία είναι συνδεδεμενη.Με το να φθάνει κάποιος ακόμη και στην υπερβολη για να πάρει μικρή διαφορά ακόμη,σημαίνει ότι πλησιάζει το "ταβάνι" της συσκευής το οποίο όμως δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ.
Τώρα πρέπει να ετοιμαστώ για να πάρω το πρώτο από τα δύο καλώδια ρεύματος που περιμένω και θ' ακολουθήσει δοκιμη-συγκριση σε σύστημα φίλου πριν την επιστροφή μου..

Reaction score
18.793
Ποια απάντηση έδωσε; Ελπίζω όχι διαφορετική από τη δική μου για να μην τον διαγράψω κι αυτόν!
Μια συσκευή είναι,μεταξύ άλλων,τόσο καλή όσο τα καλώδια με τα οποία είναι συνδεδεμενη.Με το να φθάνει κάποιος ακόμη και στην υπερβολη για να πάρει μικρή διαφορά ακόμη,σημαίνει ότι πλησιάζει το "ταβάνι" της συσκευής το οποίο όμως δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ.
Τώρα πρέπει να ετοιμαστώ για να πάρω το πρώτο από τα δύο καλώδια ρεύματος που περιμένω και θ' ακολουθήσει δοκιμη-συγκριση σε σύστημα φίλου πριν την επιστροφή μου..
Έγραψε πιο πάνω απο λιγα ευρώ ... μέχρι και πιο ακριβό απο το μηχάνημα. Τι να τον διαγάψεις ; Εσύ τα λές πιο "συμβατικά" απο αυτόν και σου τα έβγαλα και με το τσιγκέλι έστω και αυτά. :D :D Αυτός θα σε διαγράψει. :D

Reaction score
1.918
Έγραψε πιο πάνω απο λιγα ευρώ ... μέχρι και πιο ακριβό απο το μηχάνημα. Τι να τον διαγάψεις ; Εσύ τα λές πιο "συμβατικά" απο αυτόν και σου τα έβγαλα και με το τσιγκέλι έστω και αυτά. :D :D Αυτός θα σε διαγράψει. :D
Εγώ όμως δεν τα λέω,απλώς.Τα αναλύω κιολας.Λογω αναλυτικωτερου συστήματος ενώ ο @marlboro κρυφολαμπιζει!

Reaction score
18.793
Εγώ όμως δεν τα λέω,απλώς.Τα αναλύω κιολας.Λογω αναλυτικωτερου συστήματος ενώ ο @marlboro κρυφολαμπιζει!
Καλά κάνει. Και τι ξέρεις εσυ απο λάμπες ; ¨Ακουσες κανένα Μακιντός, κaνά push pull , κανά υβριδικό ή κανά άντε μην αρχισω να λέω "λαμπάτους" (μάρκες) και ποιός ξέρει και με τι ηχεία κιόλας .... τώρα και νομίζεις ότι ξέρεις ; Σε καμιά έκθεση ή σε κάνα σπίτι audio φίλου για κανα δυο ώρες κιόλας ;

Reaction score
1.918
Καλά κάνει. Και τι ξέρεις εσυ απο λάμπες ; ¨Ακουσες κανένα Μακιντός, κνά push. pull , κανα υβριδικό ή κάνα άντε μην αρχισω να λέω "λαμπάτους" (m;arkew) τώρα και νομίζεις ότι ξέρεις ;
Είχα Unison.Εχω ακούσει εκατοντάδες λαμπατους.Αντιπαθω τους McIntosh!

Reaction score
18.793
Είχα Unison.Εχω ακούσει εκατοντάδες λαμπατους.Αντιπαθω τους McIntosh!
Τι ηταν push pull /ultralinear μάλλον που βγάζει συνηθως κατά 95 % ; Και τι ; Δεν σου άρεσε δηλαδή ; Με τι ηχεία τον έπαιζες ; Και πόσα watt ήταν ;

Και μετά πήρες το primare- ράκι και σώθηκες ; :D :D

Reaction score
18.793
Εχω ακούσει εκατοντάδες λαμπατους
Σώπα βρε μεγάλε που έχεις ακούσει εκατοντάδες ... ποιός είσαι ο γυός του πάρτα όλα ; Τίποτε δεν έχεις ακούσει για να τους βρίζεις όπως τους βρίζεις. Φάντασου δηλαδή πόσους τρανζιστοράτους έχεις ακούσει για να έχεις ακούσει εκατοντάδες λαμπάτους (που δεν υπάρχουν κιόλας τόσοι, ούτε τους κάνουν ακροαση σαν τα primare - άκια). Απάντηση : Χιλιάδες θα έχεις ακούσει. Συν τους εκτονταδες απο τους λαμπάτους πάμε στους πάνω απο 2-3000 χιλάδες. :D

Συν τα ακλώδια που επηρρεάζουν (εσυ το λες κατά 50 % και πάνω) και θες απο 10 το καθένα να δοκιμάσεις 30.000 ακροάσεις . Συν και τα ηχεία, συν και όλα ποιυ βλέπω θεωρείς ότι παιζουν ρόλο ....συν ότι πάμε εκθετικά πλέον η άυξηση .... υπολογίζω κάπου στο 1 δις ακροάσεις. :D

Sure .... i believe you.

Σου κάθισε καλά το λεπτόηχο primare με το PMC ε ; Λογικό. Και νομίζεις ότι έχεις ανακαλύψει την Αμερική ε ; :D

Reaction score
1.918
Σώπα βρε μεγάλε που έχεις ακούσει εκατοντάδες ... ποιός είσαι ο γυός του πάρτα όλα ; Τίποτε δεν έχεις ακούσει για να τους βρίζεις όπως τους βρίζεις. Φάντασου δηλαδή πόσους τρανζιστοράτους έχεις ακούσει για να έχεις ακούσει εκατοντάδες λαμπάτους (που δεν υπάρχουν κιόλας τόσοι, ούτε τους κάνουν ακροαση σαν τα primare - άκια). Απάντηση : Χιλιάδες θα έχεις ακούσει. Συν τους εκτονταδες απο τους λαμπάτους πάμε στους πάνω απο 2-3000 χιλάδες. :D

Συν τα ακλώδια που επηρρεάζουν (εσυ το λες κατά 50 % και πάνω) και θες απο 10 το καθένα να δοκιμάσεις 30.000 ακροάσεις . Συν και τα ηχεία, συν και όλα ποιυ βλέπω θεωρείς ότι παιζουν ρόλο ....συν ότι πάμε εκθετικά πλέον η άυξηση .... υπολογίζω κάπου στο 1 δις ακροάσεις. :D

Sure .... i believe you.

Σου κάθισε καλά το λεπτόηχο primare με το PMC ε ; Λογικό. Και νομίζεις ότι έχεις ανακαλύψει την Αμερική ε ; :D
Προτρεχεις...Και να ξέρεις ότι όλες οι ακροάσεις έχουν γινει με δική μου μουσική και όχι με γκλιν-γκλον!

Reaction score
18.793
ΝΑΙ ειναι η ιδανικη Ηχορυπανση για να κρινουμε τα στερεα :gamer: εχεις δικιο ΠΑΗ:acute::gotcha:
Το γκλιν γκλον πάλι .. τι είναι ; :D

================================
@marlboro ο ΠΑΗ βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ΟΛΕΣ κιόλας τις λάμπες. Διεγραψέ τον σε παρακαλώ. Εσύ που είσαι σκληρός και έχεις κάνεις Γραφείο Προσωπικού και έχεις απόλυσει κόσμοο και κοσμάκη και μετά πας το βράδυ να κοιμηθείς ήχυχος. Εγώ δεν μπορώ , γέρασα και έχω ευαισθησίες. :D

Last edited:

Reaction score
3.522
Καλωδια στους τοιχους δοκιμάσατε να αλλάξετε?
Γιατι αυτα να μείνουν παραπονεμένα?
Κάντε και κει 5-6 αλλαγές να βρεθει ποια ταιριάζουν καλύτερα...
Αλλάζετε 1 μέτρο προς την πρίζα και τα 3-10-30 τα αφήνεται "ουδεέτσι"...
Μισές δουλειές....
Μεταξεταστέος :banned:
Σου έχω εξηγήσει τι ισχύει, να κόψεις τις κακές παρέες, Μαρκήσιος κλπ συγγενείς.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.326
ΠΑΗ σου εχω για σημερης μυοχαλαρωτικη
Μουσικη για να πεσουν τα γραδα :lol: :gamer:
Μεταξεταστέος :banned:
Σου έχω εξηγήσει τι ισχύει, να κόψεις τις κακές παρέες, Μαρκήσιος κλπ συγγενείς.
Μη μου πειραζεις το βοηθο μου:banned:με Αναστολη εισαι ΕΞΩ:lol:

Reaction score
1.918
Το γκλιν γκλον πάλι .. τι είναι ; :D

================================
@marlboro ο ΠΑΗ βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ΟΛΕΣ κιόλας τις λάμπες. Διεγραψέ τον σε παρακαλώ. Εσύ που είσαι σκληρός και έχεις κάνεις Γραφείο Προσωπικού και έχεις απόλυσει κόσμοο και κοσμάκη και μετά πας το βράδυ να κοιμηθείς ήχυχος. Εγώ δεν μπορώ , γέρασα και έχω ευαισθησίες. :D
Το γκλιν-γκλον είναι η μουσική που παίζουν συνήθως στις Εκθέσεις.

Reaction score
1.918
ΠΑΗ σου εχω για σημερης μυοχαλαρωτικη
Μουσικη για να πεσουν τα γραδα :lol: :gamer:

Μη μου πειραζεις το βοηθο μου:banned:με Αναστολη εισαι ΕΞΩ:lol:
Πολύ παραστατικό αυτό που έβαλες.Εκεινο στη μέση το gamma ta me kefalaia grammata τα λέει όλα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.548
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof