Απάτες

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.385
Κ@βλα...

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα.
Πρόκειται για ρομά και οι επιχειρήσεις έχουν γίνει σε δυτική Αττική, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Αμαλιάδα και Γρεβενά.

Reaction score
25.447
ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΥΦΤΩΝ

ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ....

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.733
Μόλις έλαβα κλήση από το 6975602483 που, για όποιον δε γνωρίζει, είναι το κινητό του Paypal. Ένας αγχωμένος νεαρός με ενημερώνει, με ηχογραφημένο μήνυμα στα αγγλικά, για επικείμενη αγορά bitcoin αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ και προτρέπει να πατήσω " 1 " για να αρνηθώ τη συναλλαγή. Εννοείται ότι δεν το έκανα, αφού το bitcoin είναι σε άνοδο. Ψάχνουν για κορόιδα; :biggrin:

Reaction score
2.464
Μόλις έλαβα κλήση από το 6975602483 που, για όποιον δε γνωρίζει, είναι το κινητό του Paypal. Ένας αγχωμένος νεαρός με ενημερώνει, με ηχογραφημένο μήνυμα στα αγγλικά, για επικείμενη αγορά bitcoin αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ και προτρέπει να πατήσω " 1 " για να αρνηθώ τη συναλλαγή. Εννοείται ότι δεν το έκανα, αφού το bitcoin είναι σε άνοδο. Ψάχνουν για κορόιδα; :biggrin:
6974811883

Πριν 25 λεπτα το ιδιο απο τον παραπανω αριθμο.

Reaction score
288
6974811883

Πριν 25 λεπτα το ιδιο απο τον παραπανω αριθμο.
Παρομοίως , για να αποδεχτώ συναλλαγή Paypal, 2 κλήσεις από διαφορετικούς αριθμούς με διαφορά 30 λεπτών
6971708555
6978876331

Το περίεργο είναι ότι πρόσφατα έκανα κανονική συναλλαγή μέσω Paypal και ενημέρωσα την κάρτα έπειτα από πολλά χρόνια, τυχαίο ;;;

Reaction score
1.360
Μόλις τώρα (18:00) κλήση από το κινητό 6972 503082 με αυτοματοποιημένο μήνυμα στα αγγλικά, σε καλεί να δεχθείς ή να αρνηθείς συναλλαγή στο Paypal για 635 €, πατώντας 1 ή 2.

Κλείσιμο και αποκλεισμός του αριθμού, αφού από το Paypal δεν θα καλέσουν ποτέ τηλεφωνικά για έγκριση συναλλαγής.
μου έχει τύχει και εμένα. αμα πατήσεις να αποδεχτείς σε συνδεεουν με ΙΝΔΟ!!!!! (DO NOT REDEEM IT) εγώ το έκανα απο περιέργεια, αλλα ένιωσα τόση έκσταση που δεν μπορούσα να του μιλήσω. (true story)
μια φορά είχε πάρει τον πατέρα μου μια γυναίκα και του είχε πει, (δεν νομίζω για το paypal κατι άλλο) ο πάτερας μου της είπε ''στα χαρίζω'' και την άφησε άφωνη!!! :lol: :lol: :lol:
Είναι το ίδιο team που στέλνει SMS για τον ίδιο λόγο. Χρησιμοποιούν αμέτρητους ελληνικούς αριθμούς και το μπλοκάρισμα δεν φτάνει. Από τον Ιούλιο έχω δεχτεί κλήσεις από 3 διαφορετικούς αριθμούς μαζί με 2 SMS.
εμένα μου έχει τύχει και άλλο. βάζουνε μασκινγκ στους αριθμούς και οταν τηλεφωνήσεις πίσω αμα δεν έχεις προλάβει να σηκώσεις το τηλέφωνο σου λεει οτι ο αριθμός δεν υπάρχει. και μιας και δυστυχώς μπορείς να πειράξεις το caller id και να φαίνεται πως σε παίρνει κανονικός αριθμός βάζουν τα νούμερα που δεν χρησημοποιύνται, πάλι καλά που δεν προσποιούνται και τα αληθινά δηλαδή
Phone spoofing το λένε και είναι πραγματικοί αριθμοί συνδρομητών που δεν έχουν ιδέα ότι κάποιος χρησιμοποίησε το αριθμό τους όχι το τηλέφωνό τους, κοινώς προσποιήθηκαν ότι σε κάλεσε το x νούμερο τηλεφώνου.
Αν το καλέσεις απαντά κανονικά συνδρομητής που δεν έχει ιδέα φυσικά.
και αυτό

Διαφορετικού είδους απάτη! Περίεργες και συστηματικά λανθασμένες μετρήσεις με πολύμετρο; καλώδια που ζεσταίνονται ενώ δεν θα έπρεπε; :geek: :O_o:

άσε.. έκατσα και ανακαλωδίωσα όλα μου τα κροκοδειλάκια, που έιχαν DC αντίσταση γύρω στο 1Ω!!!
Και μετά τα γνωστά: τους πιάνει η αστυνομία, τους αφήνει η δικαιοσύνη.
αφού λένε πως στους ρομά δεν τους συμπεριφέρονται άσχημα η αστυνομία γιατι τους βοηθάνε αμα είναι να ξεπουληθουν για να λυθει ένα ζήτημα

Attachments

Last edited:

Reaction score
1.360
Δεν εχω λογαριασμό στην Εθνική.

View attachment 350782
η εθνική είναι μεγάλο τάργκετ στις απάτες έχω καταλάβει, ούτε εγώ έχω εθνική αλλα απάτες για εθνική και πειραιώς μου έχουν έρθει παρα πολλές δυστυχώς. (ούτε πειραιώς έχω)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.587
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants