- Reaction score
- 93.385
Έτοιμα για φούρνο.
![IMG_1194.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2024/12/470321_2f633b3d66a413887f8a8a03df6fdb15.jpg)
Είναι από συνοικιακό εργαστήριο ζύμης που ψωνίζει η οικογένειά μου από πριν γεννηθώ. Φυσικά και δεν έχει την παλιά ποιότητα λόγω πρώτων υλών αλλά ακόμα κρατιέται μια χαρά.Η ζύμη τίνος είναι?
Μόνο μη πείς ότι είναι ετοιματζίδικη, καλύτερα γράψε ψέματα.
Είναι το καλύτερο από τα πιο νέα μαγαζιά (μετά το 90 εννοώ). Το άσχημο σε όλα τα έτοιμα πεϊνιρλί είναι ότι έχουν λίγα και φτηνά υλικά. Ακόμα και στα κλασικά μαγαζιά της Δροσιάς το τυρί είναι πλέον λίγο και φτηνιάρικο.Το πρωί που κατεβάζεις τον μικρό θα κατεβαίνεις πανόρμου και θα παίρνεις πεινιρλί από την Ιωνία και θα βάνεις μετά φωτό εδώ ότι το έφτιαξες εσύ και καλά.
Αυτά δεν τα μπορώ καθόλου. Έχουν όλα τους μία ψεύτικη αποκρουστική γεύση και λαστιχένια υφή.Προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω στα μεγάλα s/m και στους διαδρόμους με τα σάπια ψωμιά του τόστ έτοιμες ζύμες, πίτσας, πεϊνιρλι και τέτοια, απορώ πραγματικά με όσους ψωνίζουν αυτά προϊόντα από το ράφι του s/m.
Το πχιο εύκολο πράμα του κόσμου στη μαγειρική είναι να φτιάξεις ζύμη, ακόμα και αυτό το αγοράζουν έτοιμο. Καθόλου τυχαίο βέβαια που σε αυτούς τους διαδρόμους βλέπεις υπέρβαρος πελάτες, μη πω πόσο υπέρβαροι καλύτερα...
Τί ροζουλί φιογκάκια είναι αυτά μαϊμού μου? Μην είναι από κείνα τα ελτζιμπουτί πωςτολέν?
Sotia mea breΕσύ τους έσιαξες?
Και γω λαχανοντολμάδες έλεγα να σιάξω σήμερα αλλά δεν προλάβαινα, είχα πολλές δλειές
Sotia mea breminunate!
Δε μου άρεσανΤο πρωί που κατεβάζεις τον μικρό θα κατεβαίνεις πανόρμου και θα παίρνεις πεινιρλί από την Ιωνία και θα βάνεις μετά φωτό εδώ ότι το έφτιαξες εσύ και καλά.
Sotia mea a lucrat 3 ani ca ajutor de sef la renumite restaurante. Sunt norocosBarbatii stiu sa gateasca mult mai bine decat femeile, mancarea pe care am vazut-o cu foi de dafin parca a fost gatita de un cunoscator, felicitari femeii!!![]()
O Τεχλικίδης κρατάει καλά και την ποιότητα, έχει ανέβει σαφώς σε τιμές, και πλέον είναι στην Άνοιξη και όχι στην ΔροσιάΕίναι το καλύτερο από τα πιο νέα μαγαζιά (μετά το 90 εννοώ). Το άσχημο σε όλα τα έτοιμα πεϊνιρλί είναι ότι έχουν λίγα και φτηνά υλικά. Ακόμα και στα κλασικά μαγαζιά της Δροσιάς το τυρί είναι πλέον λίγο και φτηνιάρικο.
Αυτά δεν τα μπορώ καθόλου. Έχουν όλα τους μία ψεύτικη αποκρουστική γεύση και λαστιχένια υφή.