vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.706
Τόσο μπαντάρα ειναι ρε πουλάκι μου που δεν ακούγεται?ρε μπας και είναι μουγγοι ?Εν το μεταξυ εγω κσερω τη μπαντα, που ενω ειναι μπανταρα, δεν την ακουει κανεις...
Τόσο μπαντάρα ειναι ρε πουλάκι μου που δεν ακούγεται?ρε μπας και είναι μουγγοι ?Εν το μεταξυ εγω κσερω τη μπαντα, που ενω ειναι μπανταρα, δεν την ακουει κανεις...
Δυνατος, μπραβο! τα θελω κι εγω! χαχα!!Είχατε δίκιο, ο τίτλος "Three Blind Mice" είναι εταιρίας.
Έχω αυτά:
View attachment 348284
και κάπου στην καταγραφή τους στη λίστα μου, μπερδεύτηκα.
Παρεμπιπτόντως, καλές ακροάσεις @Kotsidis John!
Μήπως πάς για μετακόμιση;Μπααα δε θα παω σε trinnov, δεν υπαρχει λογος νομιζω, τουλαχιστον στο δικο μου σεταπ αυτη τη στιγμη.
Μπαα ουτε και μετακομιση προβλεπεται, τουλαχιστον οσο μπορω να σκεφτω!Μήπως πάς για μετακόμιση;
Ετσι ακριβως εφυγε και μενα φιλε......ηρθε το Α8 και μου εβγαλλε γουστα και τωρα ψηνομαι για το Α10.....συντομα πιστευω να το ριξω και αυτο στο ρακ μου!!!!Και παω που λετε εκει στο ρακ στα μηχανηματα και τι βλεπω;;
Ωω εκ του θαυματος, η θαυματουργη Μετρικ, μεγαλη να ναι η χαρη της, εχει βγει , εχει φυγει μονη της απο το ρακ!!
Ωχ ωχ αμαν αμαν!
τι γινεται τωρα;;;
View attachment 351581 View attachment 351582 View attachment 351583
με όλα αυτά που ζητάς...μόνο ένα προιόν μπορώ να σκεφτώΜε τι λοιπον εγινε η παραγγελια κι αναμενουμε να γεμισουμε το ρακ;;