- Reaction score
- 18
Με γεια σου φίλε μου.. καλές ακροάσεις!Ωραίο παιχνίδι θα γίνει το σκ...
Με γεια σου φίλε μου.. καλές ακροάσεις!Ωραίο παιχνίδι θα γίνει το σκ...
Θετικά ή αρνητικά?Αλλά είμαι biased με τον ήχο των r2r dac
ΘετικόταταΘετικά ή αρνητικά?
Περιμένω το denafrips venus 15 που είναι ουσιαστικά ένα αναβαθμισμένο terminator 12thΟΚ. Πιο πολύ ρωτάω γιατί το rockna είναι εξαιρετικό και να πω την αλήθεια μου έκανε εντύπωση που το έδωσες
Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω και το LAIV (A8-->I2S-->LAIV)
θα σας ενημερωσουμε συντομα για το θεμα σας......καποιο Α10 βλεπω εκει στο βαθος......Καλορίζικο και καλοτάξιδο Ζαχαρία!!
Άντε να αρχίσει να πουλά το Α10 μήπως καταφέρουμε να πάρουμε και εμείς τα ταπεινά χαμομηλάκια κάνα μεταχειρισμένο Α8
πραγματι εχεις να παιξεις αρκετα Ζαχαρια.....ακουσε το με προσοχη και ως προ....νομιζω οτι θα σε εκπληξει!Ωραίο παιχνίδι θα γίνει το σκ...
Μην τα κοιτάς αυτά καθόλου….μολις μπορέσεις και βρεις σε καλή τιμούλα το α8 παρτο και δεν έχεις ανάγκη το extra linear power supply….πιστεψε με το α8 παίζει πολύ πολύ καλά από μόνο του και θα γουστάρεις μι αμόρ….Τούτο δω τσίμπησε έτσι ξαφνικά και από το πουθενά ενα κατοστάρικο πάνω
Πάντως έχω πολύ στο μυαλό μου το Pontus 15 το καινούριο ή ακόμα και το Cyan της Holo audio που το άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά.Πραγματικά παίζει πολύ καλα μόνο του
Δεν υπάρχει περιπτώσει να σκαλίσω το Α6, ξέρω τι αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος.Μην τα κοιτάς αυτά καθόλου….μολις μπορέσεις και βρεις σε καλή τιμούλα το α8 παρτο και δεν έχεις ανάγκη το extra linear power supply….πιστεψε με το α8 παίζει πολύ πολύ καλά από μόνο του και θα γουστάρεις μι αμόρ….
Περιμένω το venus 15Πάντως έχω πολύ στο μυαλό μου το Pontus 15 το καινούριο ή ακόμα και το Cyan της Holo audio που το άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά.
FixedΑϊντε, στον Βλάσση κολλάει το σίδερο
ε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........ηρθε η ωρα της αναβαθμισης μας.....βρε both of us σε λεω......Μη το σκέφτεσαι ντίπ, βάλε παραγγελία για το Α10 και στείλε pm για το Α8.
Αϊντε, στη βράση κολλάει το σίδερο
Και η μαϊμού που γελάει θα πάρει το θκόμ Α6.ε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........ηρθε η ωρα της αναβαθμισης μας.....βρε both of us σε λεω......
καλα, αφου το χεις βγαλει εξω και το χεις μετρησει εσυ, ετσι δεν ειναι??Νατα και τα μετρητικα κολπα......για δειτε το σεναριο και μετρατε λεμεεεεεεεεεεεεεεεε..............
How to Set Up Eversolo Room Correction
Τα λεει ολα χαρτι και παλαμαρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σπευσατεεεεεεεεεεεε