Atoll IN300 / KLH Model 5

Reaction score
5
Μετα απο καιρο αναβαθμησα το συστημα μου
Setup
Source : Ipad Pro 11 M1
>>Oyaide USB Cable Continental 5S
DAC : Teac UD501
>> Balanced Supra Cable
Amp : Atoll IN300
>> Mogami W3104 4mm2
Speakers : KLH Model 5

Power cables Ludic & Viborg
Power conditioner Ludic Kratos

Το προηγουμενο συστημα μου ηταν Αtoll IN80 / Audio Spectrum Studio 4 or Revel M12

Εξαιρετικο αποτελεσμα ακουω βασικα Jazz / Deep House μεσω Tidal .

Av καποιος εχει παρομοιο συστημα θα με ενδιαφερε η συζητηση. Το επομενο βημα ειναι να παω σε ενα καλο streamer.

Finally shoutout to Ηχωεκφραση που πηρα τα ηχεια και τον ενισχητη οπως και τα προηγουμενα.

Reaction score
5
θα ηθελα να ακουσω ποια αποψη εχεις απο την εν λογω συσκευη....
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμουν ζεστος για τα φιλτρα. Αλλα οταν μιλησα με ενα φιλο που το ειχε και μου ειπε οτι οχι μονο δεν χαλαει τον ηχο αλλα τον βελτιωνει αρχισα να το σκεφτομαι. Ακομα και οταν πηγα στο μαγαζι για να παρω το πολυμπριζο της Ludic, μου ειπε ο κυριος οτι το Kratos ειναι καλυτερο και αν δεν ακουσω διαφορα θα μου το επερνε πισω. Στα λεφτα που εχει ειναι πολυ καλη περιπτωση. Στο συστημα μου οντως ο ηχος βελτιωθηκε ειδικα στα χαμηλα. Δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι μονο αυτο γιατι την ιδια στιγμη εβαλα και το Ludic Orpheus στον ενισχυτη. Το πιο πιθανο ειναι οτι και τα δυο μαζι κανουν δουλεια. Πολυ ευχαριστημενος.
Και γω για τα ηχεία....
Τα ηχεια ειναι συγκλονιστηκα. Τωρα φτανω τις 400 ωρες ακροασης και ακομα βελτιωνονται η τα συνιθιζω .... Τα χρησιμοποιω στο μεσεο setting (mid). Σε σχετικα μεγαλο χωρο χωρις καμια περιποιηση, εχουν καταπληκτικο ηχο, μεγαλη σκηνη, παιζουν χαμηλα και τα μεσεα τους ειναι βουτηρο. Πιστευω οτι ταιριαξανε και με τον Atoll και μαζι ειναι πολυ καλα. Δεν υπαρχει βραδυ που δεν θα βαλω το ποτακι μου και θα ταξιδεψω για καμια ωρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.736
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis