Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.613
Είδες την τιμή της οροφής και το παίζεις οτι δε σ' αρέσει μωρή καρμίρω; :tongue:
Δηλαδή αν έχει και έναν αράπη, ακριβό, και δεν τον βάλω, θα το παίζω πως δεν μ αρέσει; :tongue:

Θέλω την μέγιστη ησυχία μέσα στο αυτοκίνητο, δεν θέλω να ακούω θορύβους από την οροφή και από το περιβάλλον. Ούτε τα παράθυρα δεν θέλω να ανοίγω.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Θεά είναι 😍
Μαυρο χάλι. (Πιο κατω, μπλε χάλι).
Και για να προσθεσω εναι καιγαμω τα κριτηρια για αγορα αυτοκινητου:
Δεν αγοραζουμε τουτού με τριγωνικο παραθυρακι μπροστα.
Αμα δε σας βγαινει το σχεδιο παιδια, αφηστε το να παει στο διαολο. Σχεδιαστε πλυντηρια πιατων.

Reaction score
23.645
Δηλαδή αν έχει και έναν αράπη, ακριβό, και δεν τον βάλω, θα το παίζω πως δεν μ αρέσει; :tongue:

Θέλω την μέγιστη ησυχία μέσα στο αυτοκίνητο, δεν θέλω να ακούω θορύβους από την οροφή και από το περιβάλλον. Ούτε τα παράθυρα δεν θέλω να ανοίγω.
Δηλαδή ντε εσσε νυμεγ ουιτ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.613
Ούτε τα παράθυρα δεν θέλω να ανοίγω
Ποτέ.

Ησυχία παν'απ'όλα.

Ακόμα και σε κλανιά, βάζουμε το βιολογικό καθαρισμό πωστολεν, παράθυρα δεν ανοίγουν. 🤣🤪😁

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.644
Οπότε εμείς μπορούμε να πάρουμε σφραγισμένη καμπίνα, άφοβα.

:lolsign:

alexis

Reaction score
30.644
Αυτά που κάποιος ασχολείται να βάζει κλανιές στα Tesla πως το βλέπεις γιατρέ μου; :biggrin:

Την παλεύουν εκεί στο Texas;

alexis

Reaction score
30.644
🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

Δουλεύει καλά το λόμπι. Αντί να δώσουν χρήμα για έρευνα και επενδύσεις (όπως κάνουν εδώ και χρόνια Κίνα και Αμερική), κάνουν τα χατίρια μερικών. Με αυτή την κίνηση δηλώνουν και επισήμως άχρηστοι.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.613
Η Ευρώπη καλά θα κάνει να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να κάνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση χωρίς να βλάψει την οικονομία της.
Ακριβώς όπως η Κίνα σφυράει αδιάφορα για τις εκπομπές CO2. Δεν είναι αυτοί οι έξυπνοι και εμείς οι βλάκες.

alexis

Reaction score
30.644
H Κίνα τοποθετεί κάθε χρόνο περισσότερες ΑΠΕ από όλο τον υπόλοιπο κόσμο μαζί.

Ταυτόχρονα παράγει και ότι θέλει ο υπόλοιπος κόσμος.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.613
H Κίνα τοποθετεί κάθε χρόνο περισσότερες ΑΠΕ από όλο τον υπόλοιπο κόσμο μαζί.
Stapapariamas. Να σταματήσουν να ρυπαίνουν, δεν πα να τοποθετούν και τα δεκαπλάσια.
Οταν σταματήσουν, τα λέμε.
IMG_7915.jpeg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.613
Η Ευρώπη καλά θα κάνει να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να κάνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση χωρίς να βλάψει την οικονομία της.
Αυτό που μάλλον δεν καταλαβαίνεις με τίποτα, είναι πως όσο περισσότερο παρατείνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, τόσο περισσότερο βλάπτει ανεπανόρθωτα την οικονομία της.

Ο κύβος ερρίφθη. Όποιος καθυστερεί, μόνον περισσότερο χαμένος θα βγει.

Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις, σημαντικές επενδύσεις άμεσα, επιθετικές πολιτικές στήριξης της μετάβασης εδώ και τώρα, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία στα EV το συντομότερο δυνατόν, ειδάλλως έχει χάσει δια παντός το παιχνίδι.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.613
Αυτό που μάλλον δεν καταλαβαίνεις με τίποτα, είναι πως όσο περισσότερο παρατείνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, τόσο περισσότερο βλάπτει ανεπανόρθωτα την οικονομία της.
Γιατί; Επειδή το λέει κάποιος;
Εγω δεν βλέπω τον ρυθμό παγκοσμίως να ακολουθεί τα προβλεπόμενα προ διετιας, έχει κόψει φόρα, και άρα όλες αυτές οι προβλέψεις είναι αμφίβολες.
Θα πάρει πάνω από καμία δεκαετία τουλάχιστον για να περάσει το 50% των πωλήσεων με τον ρυθμό που βλέπουμε.
IMG_7916.jpeg

Το βασικό είναι πως δεν θα δώσουμε τα κλειδιά στην Κίνα. Οσο και να πιέζουν μέσω του τύπου, των lobby τους και των ΜΚΔ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.752
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam