- Reaction score
- 35.823
παρακαλω να μη κανουμε θεραπεια και αποθεραπεια οι Ποντιοι, να παραμενουμε σωστοι γνησιοι.Πόντιος είμαι ρε αλλά με θεραπεία πετυχημένη . Η γυναίκα μου είναι Ρουμανόβλαχα
Ευχαριστω.
παρακαλω να μη κανουμε θεραπεια και αποθεραπεια οι Ποντιοι, να παραμενουμε σωστοι γνησιοι.Πόντιος είμαι ρε αλλά με θεραπεία πετυχημένη . Η γυναίκα μου είναι Ρουμανόβλαχα
Τα λέμε μεταξύ μας για να ηρεμήσουν οι 'άλλοι'.παρακαλω να μη κανουμε θεραπεια και αποθεραπεια οι Ποντιοι, να παραμενουμε σωστοι γνησιοι.
Ευχαριστω.
Σορρυ, είχα καταλάβει ότι είστε και οι δύο γνήσιοι βλάχοι.Πόντιος είμαι ρε αλλά με θεραπεία πετυχημένη . Η γυναίκα μου είναι Ρουμανοβλάχα
Συμφωνώ!!Τέρμα τα posts με τραχανάδες.
Θα ρίξω ban!
Καλά, θα ποστάρω μαναχά μπουρανίΓρρρ...
Πεθαίνω για τα Brets με κατσικίσιο τυρί. Με γεύση πίτσα ήταν ωραία;
Αν δεν ήταν βλαβερά θα μπορούσα να ζω με αυτά τα συγκεκριμένα.Τα μαύρα τα country chips με το πιπέρι τα καταπίνω σαν τον βόα, εξαιρετικό και Ελληνικό.
Εγώ τον προτιμώ με λίγο λάδι και 30-40% σκόρδο.Ο τραχανάς είναι τέλειος αν περιέχει μπόλικο λάδι και 30-40% φέτα.
Δεν βρίσκω καμία αντίσταση σε αυτό το συνδυασμό, όσο βλαβερά και να είναιΑν δεν ήταν βλαβερά θα μπορούσα να ζω με αυτά τα συγκεκριμένα.