- Reaction score
- 137.709
Έτσι, με χάντρες στους ιθαγενείς.Ώι, καβλώδιο.
Έτσι, με χάντρες στους ιθαγενείς.Ώι, καβλώδιο.
Τα καλώδια που έχω εγώ ...ούτε να τα ονειρευτείς εσύ. Σιγά μην χρειαζομαι τα δικά σου.Ώι, καβλώδιο.
Κάτσε να φάω και θα σε τακτοπποιήσω ιδιαιτέρως.Έτσι, με χάντρες στους ιθαγενείς.
Μπα, σκληρά είναι. Έπρεπε να πάρω σιτροέν.Και έχει και καλά καθίσματα το Τέσλα και ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι μέσης - πλατης με αέρα ε ;
Κατούρα και λίγο εσύ.Κάτσε να φάω και θα σε τακτοπποιήσω ιδιαιτέρως.
Ποτέ δε ξέρεις τι καλώδια ονειρεύεται.Τα καλώδια που έχω εγώ ...ούτε να τα ονειρευτείς εσύ.
Τσου ρε Λακη.Τα καλώδια που έχω εγώ ...ούτε να τα ονειρευτείς εσύ. Σιγά μην χρειαζομαι τα δικά σου.
Γύριζα, με την όπισθεν.Τσου ρε Λακη.
Όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα.
Και έπεσες πάνω μου.Γύριζα, με την όπισθεν.
Τελικά θα σε τακτοποιήσω άλλη μέρα, τώρα βαριέμαι και μου έπεσε βαρύ το φαγητό.
Δημιουργώ συνθήκες ψευτοκόντρας αναπαράγoντας τις συχνές διαφωνίες μεταξύ των audio people για διάφορα.Για το Θήβα, καληόρεξη με τη γκουρμεδιά
View attachment 352853
Για τον μαλμπορο, τον ονειροπόλο
View attachment 352852
No photos, not exist.Δημιουργώ συνθήκες ψευτοκόντρας ανπαράγoντας τις συχνές διαφωνίες μεταξύ των audio people.
- Για τα καλώδια μου θα πείς ; Πως τολμάς ρε ;
- Ναι ρε θα πω, τα δικά μου είναι καλύτερα.
- Τι είπες ρε, θα πεθάνεις.
What is the proof of existence ?No photos, not exist.
Μας μπιπ με τα Αγγλικά σου.There are two ways of proving existence, namely by a constructive existence proof or a nonconstructive existence proof. The former explicitly defines the object that witnesses the fact that some statement holds, whereas the latter only shows that some object that witnesses the fact that some statement holds must exist.
Δεν είναι (έχουν) πρόβλημα τα Αγγλικά σου, θέλει και άλλες γνώσεις για να το καταλάβεις αυτό γρήγορα.Μας μπιπ με τα Αγγλικά σου.
Not ordinary (audio) people.Δεν είναι (έχουν) πρόβλημα τα Αγγλικά σου, θέλει και άλλες γνώσεις για να το καταλάβεις αυτό γρήγορα.
Εδιτ : Άντε για να σε βοηθήσω, το υπογράμμισα. Εν ολίγοις τα πιστεύω σου επειδή τυγχάνει να τα γνωρίζω έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις σου ή τις ανάγκες σου και το πάθος με το οποίο τις κυνηγάς.
Με ευχαριστείς (βρίζεις και εσύ) άλλη φορά. Έχω συνηθίσει μια ζωή συνέχεια την ίδια ιστορία απο όλους στη ζωή, μην ανησυχείς για μένα.