Audio People Fan Club

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.709
Και έχει και καλά καθίσματα το Τέσλα και ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι μέσης - πλατης με αέρα ε ;
Μπα, σκληρά είναι. Έπρεπε να πάρω σιτροέν.
Μόνο η Σιτροέν έχει καθίσματα σα καναπέδες στο σπίτι, να βουλιάζεις να νυστάζεις να μένει στη μέση η ταινία. Αλλά νυστάζεις και όταν οδηγείς το Σιτροέν, οπότε δε παιζ, καλύτερα Τέσλα.

Πήρα και μπουφάν Τέσλα, αυτό είναι ωραίο, μαλακό. Αλλά το βάζω με παπούτσια πόρσε. Έτσι για ξεκάρφωμα. Μη μας πούνε και πουλημένους.

Κάτσε να φάω και θα σε τακτοπποιήσω ιδιαιτέρως. :spiteful:
Κατούρα και λίγο εσύ.
Άιντε πίτσκο.

ΥΓ.
Τα καλώδια που έχω εγώ ...ούτε να τα ονειρευτείς εσύ.
Ποτέ δε ξέρεις τι καλώδια ονειρεύεται.

Γιατί να ονειρευτεί κάτι άλλο, δε τον έχω ικανό. 🤪🤣😁

Reaction score
19.376
Πεινάει ο κόσμος εδω και διαμαρτύρεται. Κάτσε να παραγγείλω τους κανδαύλους να φάμε. Καλά έφαγε ο Marlboro και τώρα κελαηδάει αλλά εμείς δεν φάγαμε ακόμη για βράδυ. :D

Reaction score
19.376
Για το Θήβα, καληόρεξη με τη γκουρμεδιά

View attachment 352853

Για τον μαλμπορο, τον ονειροπόλο

View attachment 352852
Δημιουργώ συνθήκες ψευτοκόντρας αναπαράγoντας τις συχνές διαφωνίες μεταξύ των audio people για διάφορα.

- Για τα καλώδια μου θα πείς ; Πως τολμάς ρε ;
- Ναι ρε θα πω, τα δικά μου είναι καλύτερα.
- Τι είπες ρε, θα πεθάνεις.

:D

Reaction score
3.890
Δημιουργώ συνθήκες ψευτοκόντρας ανπαράγoντας τις συχνές διαφωνίες μεταξύ των audio people.

- Για τα καλώδια μου θα πείς ; Πως τολμάς ρε ;
- Ναι ρε θα πω, τα δικά μου είναι καλύτερα.
- Τι είπες ρε, θα πεθάνεις.

No photos, not exist.

Reaction score
19.376
No photos, not exist.
What is the proof of existence ?

There are two ways of proving existence, namely by a constructive existence proof or a nonconstructive existence proof. The former explicitly defines the object that witnesses the fact that some statement holds, whereas the latter only shows that some object that witnesses the fact that some statement holds must exist.

Last edited:

Reaction score
3.890
There are two ways of proving existence, namely by a constructive existence proof or a nonconstructive existence proof. The former explicitly defines the object that witnesses the fact that some statement holds, whereas the latter only shows that some object that witnesses the fact that some statement holds must exist.

Μας μπιπ με τα Αγγλικά σου. :hunter:

Reaction score
19.376
Μας μπιπ με τα Αγγλικά σου. :hunter:
Δεν είναι (έχουν) πρόβλημα τα Αγγλικά σου, θέλει και άλλες γνώσεις για να το καταλάβεις αυτό γρήγορα. :D

Εδιτ : Άντε για να σε βοηθήσω, το υπογράμμισα. Εν ολίγοις τα πιστεύω σου επειδή τυγχάνει να τα γνωρίζω έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις σου ή τις ανάγκες σου και το πάθος με το οποίο τις κυνηγάς. :D 😍

Με ευχαριστείς (βρίζεις και εσύ) άλλη φορά. :D Έχω συνηθίσει μια ζωή συνέχεια την ίδια ιστορία απο όλους στη ζωή, μην ανησυχείς για μένα. :D

Last edited:

Reaction score
3.890
Δεν είναι (έχουν) πρόβλημα τα Αγγλικά σου, θέλει και άλλες γνώσεις για να το καταλάβεις αυτό γρήγορα. :D

Εδιτ : Άντε για να σε βοηθήσω, το υπογράμμισα. Εν ολίγοις τα πιστεύω σου επειδή τυγχάνει να τα γνωρίζω έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις σου ή τις ανάγκες σου και το πάθος με το οποίο τις κυνηγάς. :D 😍

Με ευχαριστείς (βρίζεις και εσύ) άλλη φορά. :D Έχω συνηθίσει μια ζωή συνέχεια την ίδια ιστορία απο όλους στη ζωή, μην ανησυχείς για μένα. :D
Not ordinary (audio) people.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.788
Members
38.237
Νεότερο μέλος
lavermanas