- Reaction score
- 624
Χαρίζεται αφυγραντής mini με δοχείο 500ml
Στο κουτί του καινούριος, δε θα μου χρειαστεί γιατί πήγα σε ένα κτήνος της Inventor.
Amazon.de Link
Ιδανικό για μικρούς χώρους. ντουλάπες κλπ.
Συμμετοχες μονο απο μελη με ενεργο συνεισφορα στο φορουμ.
Αθηνα χερι με χερι ή ο τελικος ενδιαφερομενος μπορει να μου αποστειλει κωδικο box now (μεσαίο δεμα) για να του το στειλω.
* Διατηρώ το δικαίωμα τερματισμού της δωροθεσίας νωρίτερα σε περίπτωση που βρώ να το χαρίσω σε οικείο περιβάλον ή σε οικογένεια που το έχει ανάγκη.
Στο κουτί του καινούριος, δε θα μου χρειαστεί γιατί πήγα σε ένα κτήνος της Inventor.
Amazon.de Link
500ml Mini Dehumidifier
This 500ml Mini Dehumidifier quickly and efficiently removes damp, mould, and moisture from the air. It's perfect for use in small spaces such as your kitchen, garage, basement, caravan, wardrobe, boat or anywhere else prone to damp air.
eu.probreeze.com
Cornwall Αφυγραντήρας Mini | Organic Growshop™
Cornwall Αφυγραντήρας Mini εξαλείφει το πρόβλημα της μούχλας διατηρώντας το περιβάλλον απαλλαγμένο από ανεπιθύμητη υγρασία
www.organic-growshop.gr
Αφυγραντήρας Μίνι CORNWALL
Ο αφυγραντήρας Cornwall διαθέτει δεξαμενή 0.5lt και έχει ικανότητα αφύγρανσης 300ml/μέρα με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Με λειτουργία αυτόματης διακοπής όταν γεμίζει η δεξαμενή για αποφυγή υπερχείλισης. Κατάλληλος για χώρους έως 2 τ.μ. Ικανότητα αφύγρανσης: περίπου. 0,5 l / 24 h (στους 25 ° C /...
greenhousespot.com
Ιδανικό για μικρούς χώρους. ντουλάπες κλπ.
Συμμετοχες μονο απο μελη με ενεργο συνεισφορα στο φορουμ.
Αθηνα χερι με χερι ή ο τελικος ενδιαφερομενος μπορει να μου αποστειλει κωδικο box now (μεσαίο δεμα) για να του το στειλω.
* Διατηρώ το δικαίωμα τερματισμού της δωροθεσίας νωρίτερα σε περίπτωση που βρώ να το χαρίσω σε οικείο περιβάλον ή σε οικογένεια που το έχει ανάγκη.