Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.538
Με την ίδια λογικη,ο κυρ-Χρηστος είναι Ευρωπαιστης.Αλλος Σημίτης μας βρήκε!
Πέθανε ο μακέτο ; .... έμαθα.

Εμείς εδω στην Ελλάδα δεν λέμε κακά όταν κάποιος πεθάνει και μετά . Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς στην Αμερική που είστε και άθεοι όλοι και ασεβείς. :D

Reaction score
2.652

Εδω στην Ελλάδα δεν λέμε κακά όταν κάποιος πεθαίνει. Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς στην Αμερική που είστε και άθεοι όλοι. :D
Ναι,αυτός που μέχρι πριν από μερικές μέρες καποιοι αποκαλουσαν αρχιερέα της διαπλοκής και τώρα εκφώνησαν τον επικήδειο του.

Reaction score
19.538
Ελα ΠΑΗ να σε βαλω να ακουσεις και ενα Μεγα συνθετη που σου αρεσει :rofl: :beach:
Ο άνθρωπος δεν του αρέσει η κλασική, δεν του αρέσει το Ελληνικό τραγούδι, δεν του αρέσει το παραδοσιακό, δεν του αρέσει το μπουζούκι .... δεν υπάρχει σωτηρία. Είναι αμόρφωτο Αμερικανάκι. :D Τζάμπα προσπαθείς. :D Ευτυχώς αρέσουν στους Αμερικάνους. :D

Reaction score
2.652

Εμείς εδω στην Ελλάδα δεν λέμε κακά όταν κάποιος πεθάνει και μετά . Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς στην Αμερική που είστε και άθεοι όλοι και ασεβείς. :D
Κανεις λαθος.Στην Αμερική πιστεύουν οι πάντες.Απλως ο καθένας έχει κι έναν διαφορετικό θεό για πάρτη του.

Reaction score
19.538
Κανεις λαθος.Στην Αμερική πιστεύουν οι πάντες.Απλως ο καθένας έχει κι έναν διαφορετικό θεό για πάρτη του.
Θα μου μάθεις τώρα και Θεολογία ; Μην το επιχειρήσεις, ξέρω πολλά. :D

Reaction score
2.652
Ο άνθρωπος δεν του αρέσει η κλασική, δεν του αρέσει το Ελληνικό τραγούδι, δεν του αρέσει το παραδοσιακό, δεν του αρέσει το μπουζούκι .... δεν υπάρχει σωτηρία. Είναι αμόρφωτο Αμερικανάκι. :D Τζάμπα προσπαθείς. :D Ευτυχώς αρέσουν στους Αμερικάνους. :D
Απλώς αφήνω τα χειρότερα για τους άλλους.
Θα μου μάθεις τώρα και Θεολογία ; Μην το επιχειρήσεις, ξέρω πολλά. :D
Αν το επιχειρήσω θα διαπιστώσεις ότι ξέρω περισσότερα.Οπως για τα καλώδια.

Reaction score
19.538
Είσαι και μουσικός και τα λές αυτά ; Ή λάθος έχω καταλάβει ;

Πάρε ένα Ελληνικό με επιρροές απο την Αμερική (φαντάζομαι) και τις "θρησκείες" τους εκεί με τα διαβόλια και τριβόλια. :D Κανανε και περιοδεία στο Τέξας. :D Ωραίοι στίχοι. :D

Θα το δεί και ο @wizzy και ποιός με ξεπλένει ύστερα. :D

Last edited:

Reaction score
19.538

Αν το επιχειρήσω θα διαπιστώσεις ότι ξέρω περισσότερα.Οπως για τα καλώδια.
Παλαιά Διαθήκη ξέρεις μόνο, εάν πιστευεις αυτό που έγραψες για τους Αμερικάνους. :D

Reaction score
2.652
Είσαι και μουσικός και τα λές αυτά ; Ή λάθος έχω καταλάβει ;

Πάρε ένα Ελληνικό με επιρροές απο την Αμερική (φαντάζομαι) και τις "θρησκείες" τους εκεί με τα διαβόλια και τριβόλια. :D Κανανε και περιοδεία στο Τέξας. :D

Ήμουν.Οχι επαγγελματιας.Ποια είναι όμως η Ελληνική μουσική που δεν μου αρέσει;Όχι πάντως το μπουζούκι και οι ΧατζηδακοΘεοδωρακηδες!

Reaction score
19.538
Ήμουν.Οχι επαγγελματιας.Ποια είναι όμως η Ελληνική μουσική που δεν μου αρέσει;Όχι πάντως το μπουζούκι και οι ΧατζηδακοΘεοδωρακηδες!
Α, ο μπαγλαμάς ... εννοείς το όργανο του Τσιτσάνη ; :D

Reaction score
2.652
Α, ο μπαγλαμάς ... εννοείς το όργανο του Τσιτσάνη ; :D
Εννοώ τη μουσική.Περα από τα Δημοτικά τραγούδια τα οποία σέβομαι δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να είναι πραγματικη Ελληνική μουσική.

Reaction score
19.538
Εννοώ τη μουσική.Περα από τα Δημοτικά τραγούδια τα οποία σέβομαι δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να είναι πραγματικη Ελληνική μουσική.
Επειδή ο Χατζιδάκις έχει ξεσηκώσει όλον τον Λίστ ; :D

Ή επειδή τα "άλλα" τα "τουρκικά" και ανατολίτικα είναι απόρροια της βυζαντινής μουσικής ; :D

Κε Χρήστο θέλει επειγόντως μαθήματα μουσικής ιστορίας ο ΠΑΗ ... τον έφαγε η συνεχής και μονομερής ενασχόληση με το ροκ εν ρόλ, και με τους προτεστάντες , ευαγγελιστες και λοιπούς Αμερικάνους εκεί απο όπου και προφανώς έμαθε και "Θεολογία" . :D

Last edited:

Reaction score
2.652
Επειδή ο Χατζιδάκις έχει ξεσηκώσει όλον τον Λίστ ; :D

Ή επειδή τα "άλλα" τα "τουρκικά" και ανατολίτικα είναι απόρροια της βυζαντινής μουσικής ; :D

Κε Χρήστο θέλει επειγόντως μαθήματα μουσικής ιστορίας ο ΠΑΗ ... τον έφαγε η συνεχής και μονομερής ενασχόληση με το ροκ εν ρόλ, και με τους προτεστάντες , ευαγγελιστες και λοιπούς Αμερικάνους εκεί απο όπου και προφανώς έμαθε και "Θεολογία" . :D
Να ακούσω λοιπόν ποια θεωρείς πραγματικά Ελληνική μουσικη
Βρε εμένα τα δικά μου καλώδια (μόνο των ηχείων) κάνουν όσο όλο το σύστημα σου. :D

Είμαι Hi End όπως οι τουαλέτες που πόσταρε ο @jag απο την Νότια Κορέα. Όχι μπιντέδες. :D
Μπορεί να έχεις όμως δεν γνωρίζεις.
Όσο για μαθήματα μουσικής ιστορίας,το κάτωθι θα βοηθήσει σίγουρα!
Silk Winged Alliance:Flashback

Reaction score
19.538
πραγματικά Ελληνική μουσικη
Είπαμε , αυτήν που είναι εξέλιξη αυτών που ακούς εσύ που πάλι όμως είναι ξεσήκωμα απο τα blues ... που τα blues είναι ρεμπέτικα. :D Παραδίδει μαθήματα ο Κος Χρήστος πάντως εάν όντως ενδιαφέρεσαι. ¨Εχει γράψει κατά καιρούς πολλά για το θέμα.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.783
THVA Ειναι μεγαλος σε ηλικια ;) το παλοπανκιο:gamer: οτι και να του πεις ο σκληρος δισκος δεν παιρνει τιποτες :beach:ειναι καργα γεματος απο παλιοπανκιαση:tongue:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.043
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74