Wharfedale Linton .Μπράβο Γιώργο!, Καλορίζικα κλπ

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.231
Αυτό που χαίρομαι και ας με πείτε αναχρονιστικό είναι ότι ο Γιώργος είναι ανθρωπός που έχει κάνει σωστές επιλογές απο τον ενισχυτή το streamer και τώρα τα ηχεία. Και καταφέρνει να ακούει ότι τον ευχαριστεί χωρίς να σκέφτεται αν χάνει κάποια οκτάβα και να έχει ένα χώρο γεμάτο μηχανήματα και ηχεία. Ναι το immersive είναι κορυφαίο αλλά η συνεχή αναζήτηση το καταντάει κουραστικό. Με βλέπω να τα δίνω όλα και να πηγαίνω στα Lindon με ανάλογο στερεοφωνικό σχήμα. Καλορίζικα και πάλι.

Reaction score
956
Αυτό που χαίρομαι και ας με πείτε αναχρονιστικό είναι ότι ο Γιώργος είναι ανθρωπός που έχει κάνει σωστές επιλογές απο τον ενισχυτή το streamer και τώρα τα ηχεία. Και καταφέρνει να ακούει ότι τον ευχαριστεί χωρίς να σκέφτεται αν χάνει κάποια οκτάβα και να έχει ένα χώρο γεμάτο μηχανήματα και ηχεία. Ναι το immersive είναι κορυφαίο αλλά η συνεχή αναζήτηση το καταντάει κουραστικό. Με βλέπω να τα δίνω όλα και να πηγαίνω στα Lindon με ανάλογο στερεοφωνικό σχήμα. Καλορίζικα και πάλι.
Καλημέρα όόόλη μέρα!
Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως οπαδό της μουσικής πρώτα απ όλα. Ειδικά μετά την έλευση spotify,tidal κλπ η πρόσβαση σε όλα τα είδη μουσικής του Πλανήτη με μηδενικό κόστος και ηχητική ποιότητα πού είναι ανώτερη από τον μέσο όρο, είναι ένα αληθινό θαύμα. Ποιό βινύλιο,ποιό cd,ποιός Θανάσης?(γειά σου Θανάση)
Με ένα set up που δε ξεπερνά τις 3.500€ και με τα "ταπεινά" 2 κανάλια + 2 subwoofer ,το αποτέλεσμα στα δικά μου αυτιά είναι παραπάνω από ιδεατό.
Τώρα για τα Linton.Με χαρά βλέπω(και ακούω) ότι υπηρετούν αυτήν ακριβώς την ανάγκη μου,ώρες ακρόασης Μουσικής με φιλικό τρόπο,χωρίς εντυπωσιαμούς και πυροτεχνήματα.Παίζουν ήδη 10 ώρες απο εχθές και σιγά σιγά ξεδιπλώνουν αυτήν ακριβώς την αρετή τους,Μουσικότητα!
Το δε πάντρεμα τους με τα 2 10'' Yamaha subwoofer είναι υποδειγματικό,κάτι που με τα Dali Oberon 7 ήταν απλά ευπρόσδεκτο.

Αυτά τα ολίγα !
Καλορίζικα φίλε. Αναμένουμε εντυπώσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.673
Ωραίο το σετάπιον, να τα χαίρεσαι πολλά χρόνια με υγεία.
Μ' αρέσει να βλέπω ανθρώπους που πήραν 2-3 μηχανάκια και τα χαίρονται χωρίς να κυνηγάνε μια ζωή την ουρά τους!

Reaction score
1.632
Καλορίζικα!

Μου αρέσει πολύ που τόσο τα ηχεία όσο και ο ενισχυτής έχουν vintage αισθητική.

Θα είχε πλάκα να είχαν τα streamer ρυθμίσεις ώστε από την οθόνη τους να φαίνεται σαν να παίζει π.χ. κασέτα στο κασετόφωνο.

Reaction score
1.391
Καλημερα και καλοριζικα! Τα ειχα ακουσει και γω πριν παρω τα δικα μου και θυμαμαι οτι ειχαν πολυ ευχαριστο ηχο. Μεταξυ ποιων ηχειων κατέληξες στα linton; Ειχες την ευκαιρια να ακουσεις συγκριτικα τα καινουρια super linton?

Reaction score
956
Καλημερα και καλοριζικα! Τα ειχα ακουσει και γω πριν παρω τα δικα μου και θυμαμαι οτι ειχαν πολυ ευχαριστο ηχο. Μεταξυ ποιων ηχειων κατέληξες στα linton; Ειχες την ευκαιρια να ακουσεις συγκριτικα τα καινουρια super linton?
Καλημέρα,ευχαριστώ δια τας ευχάς!
Όσες (ελάχιστες) αγορές έχω κάνει,τις έκανα χωρίς να τις ψειρίζω και πολύ .
Πιστεύω δεν έχει αξία να ακούς ένα set up σε χώρο διαφορετικό από τον δικό σου ,έτσι λοιπόν μάλλον η παρόρμηση είναι ο οδηγός μου στις αγορές.
Επίσης σας(μας) διαβάζω αρκετά συχνά και νομίζω αυτό έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το αισθητήριο της επιλογής αλλά κυρίως να γνωρίσω τα όρια των επιθυμιών μου.

Reaction score
1.057
Καλημέρα όόόλη μέρα!
Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως οπαδό της μουσικής πρώτα απ όλα. Ειδικά μετά την έλευση spotify,tidal κλπ η πρόσβαση σε όλα τα είδη μουσικής του Πλανήτη με μηδενικό κόστος και ηχητική ποιότητα πού είναι ανώτερη από τον μέσο όρο, είναι ένα αληθινό θαύμα. Ποιό βινύλιο,ποιό cd,ποιός Θανάσης?(γειά σου Θανάση)
Με ένα set up που δε ξεπερνά τις 3.500€ και με τα "ταπεινά" 2 κανάλια + 2 subwoofer ,το αποτέλεσμα στα δικά μου αυτιά είναι παραπάνω από ιδεατό.
Τώρα για τα Linton.Με χαρά βλέπω(και ακούω) ότι υπηρετούν αυτήν ακριβώς την ανάγκη μου,ώρες ακρόασης Μουσικής με φιλικό τρόπο,χωρίς εντυπωσιαμούς και πυροτεχνήματα.Παίζουν ήδη 10 ώρες απο εχθές και σιγά σιγά ξεδιπλώνουν αυτήν ακριβώς την αρετή τους,Μουσικότητα!
Το δε πάντρεμα τους με τα 2 10'' Yamaha subwoofer είναι υποδειγματικό,κάτι που με τα Dali Oberon 7 ήταν απλά ευπρόσδεκτο.

Αυτά τα ολίγα !

Σε ευχαριστώ πολύ!
Καλοριζικα μα τα sub που ειναι οεο? :idk:

Reaction score
1.391
Θυμαμαι οτι οταν τα ειχα ακουσει μου εμειναν στο μυαλο τα Linton. Πιστευω οτι επειδη εχεις sub (με high pass filter?) θα βελτιωσες την διαφανεια του ηχου λογω χαμηλοτερης παραμορφωσης σε σχεση με το χωρις. Αυτο ηταν το σημειο που με εκανε τοτε να κανω πισω...

Ο χωρος ειναι μια παραμετρος σημαντικη μεν, αλλα στις αιθουσες ακροασεων των ειδικων καταστηματων μειωνεται η επιδραση του και μπορει να ακουσεις τον χαρακτηρα των ηχειων. Για μενα αυτο ειναι πολυ σημαντικο πριν αγορασω ηχειο γιατι δεν θελω να το μετανοιωσω αφου το αγορασω....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.461
δωσ' λιγο toe in.. 🐒
(+ ... με γειες και καλοταξιδα ?! )
Ετσι για ιστορικους λογους , μπορω να πω οτι τα βρισκω συμπαθητικα ακομα και 'γω. 8-) 😇 :boast:

Reaction score
956
Θυμαμαι οτι οταν τα ειχα ακουσει μου εμειναν στο μυαλο τα Linton. Πιστευω οτι επειδη εχεις sub (με high pass filter?) θα βελτιωσες την διαφανεια του ηχου λογω χαμηλοτερης παραμορφωσης σε σχεση με το χωρις. Αυτο ηταν το σημειο που με εκανε τοτε να κανω πισω...
Ο ενισχυτής Yamaha A-S701 (εντελώς entry level)δεν έχει ρύθμιση στην έξοδο του sub,κάνει (λέει,τι κάνει δε ξέρω...)αποκοπή στα 90hz.
Η συνδεσμολογία είναι: sub out από τον ενισχυτή με ένα πανάκριβο καλώδιο rca (3€)στο LFE του subwoofer.
Τα ηχεία παίζουν full range και έχω ρυθμίσει την ένταση των sub,να παίζουν "τόσο-όσο"
Δε ξέρω πόσο χαιεντάδικο ακούγεται όλο αυτό....:o:D:o
δωσ' λιγο toe in.. 🐒
(+ ... με γειες και καλοταξιδα ?! )
Ετσι για ιστορικους λογους , μπορω να πω οτι τα βρισκω συμπαθητικα ακομα και 'γω. 8-) 😇 :boast:
Ευχαριστώ,το έκανα ήδη....

Reaction score
9.008
.Ποιό βινύλιο,ποιό cd,ποιός Θανάσης?(γειά σου Θανάση)
Παρόν...καλημέρα Γιώργο καλορίζικα καλά ακούσματα.
Πιστεύω έκανες καλή επιλογή ηχείων, η τιμή τους είναι αξιόλογη όσο και η ηχητική τους απόδοση, είναι τρίδρομα,
και θα παίζουν καλύτερα από τα Dali.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος