Apple Silicon

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.073
Επειδή η τελευταία μου αγορά έγινε το 2011 και αυτή από το εξωτερικό, από που αγοράζουμε Apple το 2025; Έχετε μείνει ικανοποιούμενοι ή έχετε παράπονα στην εξυπηρέτηση ή στο after sales service από κάποιον επίσημο μεταπωλητή; H επέκταση εγγύησης λέει κάτι; Δεν συζητάω τα 300 ευρώ (και παραπάνω) που ζητάνε κάποιοι, αλλά τα 150 ευρώ καταστημάτων όπως iStorm και iSystems.

Reaction score
1.083
Επειδή η τελευταία μου αγορά έγινε το 2011 και αυτή από το εξωτερικό, από που αγοράζουμε Apple το 2025; Έχετε μείνει ικανοποιούμενοι ή έχετε παράπονα στην εξυπηρέτηση ή στο after sales service από κάποιον επίσημο μεταπωλητή; H επέκταση εγγύησης λέει κάτι; Δεν συζητάω τα 300 ευρώ (και παραπάνω) που ζητάνε κάποιοι, αλλά τα 150 ευρώ καταστημάτων όπως iStorm και iSystems.
Έχω αγοράσει τα περισσότερα από iStorm. Την iSystem την παλιά Systemgraph που άλλαξε όνομα μετά την αντιδικία την έχω χρησιμοποιήσει για κάποια που δεν είχαν οι άλλοι και τα χρειαζόμουν άμεσα. Υπάρχει και η document αλλά δεν έχω πείρα.
Service δεν έχω χρειαστεί μέχρι τώρα μια φίλη είναι ευχαριστημένη από τους τεχνικούς της iStorm.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.138
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun