Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Reaction score
10.496
Απ' ότι έχω καταλάβει οι τωρινοί.. τη λένε στους παλιούς (χαϊ-φιντελάδες) γιατί οι παλιοί ελλείψει στάνταρ/τεκμηριωμένου ακουστικά τρόπου μέτρησης (για όλους) , άκουγαν ότι ήθελαν και το πούλαγαν για ιδεατό με το αζημίωτο... (φιδέμπορες :) )

Συν το ότι οι τωρινοί κατά βάση έχουν ακουμπήσει τον οβολό τους (κάποιοι σε υπερθετικό βαθμό) άρα είναι παθόντες.. αλλά μαθόντες 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.901
Το φιδόλαδο ήταν είναι και θα είναι πάντα της μοδός.

Μεγάλη μπίζνα από παλιά.

Όσοι πιστοί, καταθέτουν τον οβολό τους.

Αυτά είναι τα δεδομένα.
Τα υπόλοιπα είναι κακίες και δε χρειάζονται.

Reaction score
4.116
Απ' ότι έχω καταλάβει οι τωρινοί.. τη λένε στους παλιούς (χαϊ-φιντελάδες) γιατί οι παλιοί ελλείψει στάνταρ/τεκμηριωμένου ακουστικά τρόπου μέτρησης (για όλους) , άκουγαν ότι ήθελαν και το πούλαγαν για ιδεατό με το αζημίωτο... (φιδέμπορες :) )

Συν το ότι οι τωρινοί κατά βάση έχουν ακουμπήσει τον οβολό τους (κάποιοι σε υπερθετικό βαθμό) άρα είναι παθόντες.. αλλά μαθόντες 8-)
No,
οι τωρινοί (στις αντιλήψεις) βασίζονται σε 2-3 στάνταρντ (που δεν είναι) και πέραν αυτών μαύρα σκοτάδια περί ακρόασης και μουσικής. Νταξ, είναι και θέμα ευκολίας, με 2-3 πράγματα φτιάχνουμε σύστημα, αμ δεν γίνεται έτσι, άλλο hi fi και άλλο μετράμε τους ήχους, αυτιά διαθέτουμε όχι μικρόφωνα στο κεφάλι μας.
Το φιδόλαδο ήταν είναι και θα είναι πάντα της μοδός.

Μεγάλη μπίζνα από παλιά.

Όσοι πιστοί, καταθέτουν τον οβολό τους.

Αυτά είναι τα δεδομένα.
Τα υπόλοιπα είναι κακίες και δε χρειάζονται.
Έχεις γράψει τα αντίθετα, μην τα ξεχνάς εκτός και αν με το διάβασμα άλλαξες γνώμη. Ποιος σου είπε όμως ότι μόνο εσύ διαβάζεις? απλά όπως έχεις γράψει το πήρες αλλιώς, ε και? τον όβολο σου τον έχεις καταθέσει και εσύ και μάλιστα πολλούς οβολούς. Ότι υπάρχει γύρω από τον Γάλλο, ξέρεις.. γράφει από κάτω sponsored by you. Ότι βγει σε immersive τρέχεις να το εφαρμόσεις. Καλά κάνεις αλλά μην λες άσχετους κάποιους που πχ έχουν σαν σύστημα έναν λυχνιακό ενισχυτή, πικάπ και παθητικά ηχεία. Εσύ έχεις πάρει διαζύγιο από τον φυσικό (αναλογικό) ήχο και ακούς μέσω Λαμίας, αυτό δεν είναι hi fi φίλε Κώστα, είναι κάτι άλλο.

Reaction score
10.496
No,
οι τωρινοί (στις αντιλήψεις) βασίζονται σε 2-3 στάνταρντ (που δεν είναι) και πέραν αυτών μαύρα σκοτάδια περί ακρόασης και μουσικής. Νταξ, είναι και θέμα ευκολίας, με 2-3 πράγματα φτιάχνουμε σύστημα, αμ δεν γίνεται έτσι, άλλο hi fi και άλλο μετράμε τους ήχους, αυτιά διαθέτουμε όχι μικρόφωνα στο κεφάλι μας.
Φίλε Marlboro (τα κάπνισα για ένα διάστημα (τα light), αν και η μάρκα μου ήταν τα κάμελ/μαλακά) τουλάχιστον έχουν στάνταρντς... Σέβομαι την άποψη σου αλλά η λογική μου τείνει να δικαιώνει τους τωρινούς :drinks:

Reaction score
4.116
No problem, σεβαστό αλλά υποκειμενικό όπως και η δική μου άποψη.
Σκέψου όμως ότι μπορεί να υπάρχει και μέση οδός, εγώ εκεί είμαι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.901
έναν λυχνιακό ενισχυτή, πικάπ και παθητικά ηχεία. Εσύ έχεις πάρει διαζύγιο από τον φυσικό (αναλογικό) ήχο
Ναι, έχει καλύτερες γκόμενες.

Μείνετε σεις πιστοί στην κάργια. 😁🤣😂

Αλλά όταν θα ξυπνήσετε, θα είναι αργά (δε θα κάνει κούκου το πουλάκι) 😁🤣😂

Reaction score
10.496
No problem, σεβαστό αλλά υποκειμενικό όπως και η δική μου άποψη.
Σκέψου όμως ότι μπορεί να υπάρχει και μέση οδός, εγώ εκεί είμαι.
Μέση οδός ή όχι..... πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς! Αλλιώς φασκελοκουκούλωστα :roflmao: .....
Όταν συμφωνήσουμε σ' αυτό, είμαστε Οκ!!!!!!!!!!!! :drinks:

Reaction score
4.116
Ναι, έχει καλύτερες γκόμενες.

Μείνετε σεις πιστοί στην κάργια. 😁🤣😂

Αλλά όταν θα ξυπνήσετε, θα είναι αργά (δε θα κάνει κούκου το πουλάκι) 😁🤣😂
Το ταίζουμε το πουλάκι και παίζει μπάλλα..
Εσείς τι του δίνετε? χάπια σαν αυτά που παίρνουν οι αστροναύτες? μα αυτά είναι τύπου φαγητού αφού..
Μέση οδός ή όχι..... πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς! Αλλιώς φασκελοκουκούλωστα :roflmao: .....
Όταν συμφωνήσουμε σ' αυτό, είμαστε Οκ!!!!!!!!!!!! :drinks:
Ναι υπάρχει απλά κάποιοι το έχουν απωλέσει ή δεν το ξέρουν.

Reaction score
10.496
Ναι υπάρχει απλά κάποιοι το έχουν απωλέσει ή δεν το ξέρουν.
Τα χρυσά αυτιά ΔΕΝ είναι σημείο αναφοράς... :laugh: (κατ' εμέ! )

Και ναι! θα σταματήσω εδώ γιατί ΔΕΝ ΈΧΩ τον αντίστοιχο εξοπλισμό και δεν θέλω να φανώ γραφικός.. απλά λέω την άποψη μου! :drinks:

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.193
Τα χρυσά αυτιά ΔΕΝ είναι σημείο αναφοράς... :laugh:
γιατί έχει κανένας τους?
ο άλλος πριν λίγο καιρό έλεγε ότι καταλαβαίνει διαφορές cd από tidal...(κουβαλούσε μάλιστα τα cd του στην έκθεση) και ότι το cd είναι 100 κλάσεις καλύτερο σε ποιότητα απο το στριμινγκ...κλπ κλπ μπλα μπλα
όλοι κλακαδόροι χρυσατιάδες από κάτω συμφωνούσαν και έλεγαν το μακρύ τους κ το κοντό τους

και μετά το μέλος ανέβασε ακοόγραμμα με -10db κάτω στις μεσαίες και μας έπεσαν τα σαγόνια.... :roflmao:

Reaction score
4.116
Τα χρυσά αυτιά ΔΕΝ είναι σημείο αναφοράς... :laugh: (κατ' εμέ! )

Και ναι! θα σταματήσω εδώ γιατί ΔΕΝ ΈΧΩ τον αντίστοιχο εξοπλισμό και δεν θέλω να φανώ γραφικός.. απλά λέω την άποψη μου! :drinks:
Δεν έγραψα αυτό. :idk:
Η live μουσική άνευ μεγαφώνων είναι. Αυτή πάμε να πιάσουμε όχι το τέλειο spinorama.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.890
και μετά το μέλος ανέβασε ακοόγραμμα με -10db κάτω στις μεσαίες και μας έπεσαν τα σαγόνια.... :roflmao:
Είναι τόσο χρυσαυτιάς που και με -10 τις καταλαβαίνει αυτές τις διαφορές.
Αν δεν το είχε το -10, θα καταλάβαινε διαφορές μεταξύ 24/96 και 24/192.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.193
Είναι τόσο χρυσαυτιάς που και με -10 τις καταλαβαίνει αυτές τις διαφορές.
Αν δεν το είχε το -10, θα καταλάβαινε διαφορές μεταξύ 24/96 και 24/192.
θα καταλάβαινε και διάχυση από σαγρέ χρώμα σε ντουβάρι στα 100MHz

Reaction score
4.116
γιατί έχει κανένας τους?
ο άλλος πριν λίγο καιρό έλεγε ότι καταλαβαίνει διαφορές cd από tidal...(κουβαλούσε μάλιστα τα cd του στην έκθεση) και ότι το cd είναι 100 κλάσεις καλύτερο σε ποιότητα απο το στριμινγκ...κλπ κλπ μπλα μπλα
όλοι κλακαδόροι χρυσατιάδες από κάτω συμφωνούσαν και έλεγαν το μακρύ τους κ το κοντό τους

Αν υπάρχει αρκούντος αναλυτικό σύστημα ναι υπάρχει διαφορά.
Η ιεραρχία στα ψηφιακά είναι..
sacd
cd
streaming
Πάντα σε καλό σύστημα και με καλή ηχογράφηση.
Αυτό ακριβώς! Βασίζεται σε υποκειμενική ακουστική αντίληψη :drinks:
Όπως και η δική σου άποψη.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.193
Αν υπάρχει αρκούντος αναλυτικό σύστημα ναι υπάρχει διαφορά.
Η ιεραρχία στα ψηφιακά είναι..
sacd
cd
streaming
Πάντα σε καλό σύστημα και με καλή ηχογράφηση.
Ga5-PfGWAAI4SkI.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
80.193
Δεν έγραψα αυτό. :idk:
Η live μουσική άνευ μεγαφώνων είναι. Αυτή πάμε να πιάσουμε όχι το τέλειο spinorama.

και πως θα πιάσεις λάιβ μουσική άνευ μεγαφώνων...από την ώρα που ηχογραφείται με μικρόφωνα κ περνάει επεξεργασία για να εγγραφεί σε μέσο που θα το αναπαράγει μια αλυσίδα ηλεκτρονικών που πάλι θα καταλήξει να αναπαράγεται από μεγάφωνα?
καταλαβαίνετε τι λέτε ώρες ώρες?

Reaction score
4.116
Πολύ καλά, εσείς δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε.
No problem, καληνύχτα σας.
Φιλιά 👄

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas