Το σύστημα μου

Reaction score
2.994
Λεπτεπίλεπτης, σα τις στεφανιαίες σου αρτηρίες.
Ούτε που θα καταλάβεις πότε θα σπάσουν από τα γκάζια που θα σου βάζω με τις τριχουλίτσες μου.

Κάνε διαθήκη τουλάχιστον, γιατί να μου μείνεις στα χέρια και να μη ξέρω ποιος θα κληρονομήσει τέτοιο καλωδιομάνι, είναι μεγάλη δυστυχία.
Γκάζια μπορεί να έχεις όμως υπολείπεσαι σε οδική συμπεριφορά.Οι τρίχες που χρησιμοποιείς για αμορτισέρ σε πηγαίνουν κατά τη μάντρα.Οπως κάτι Αμερικανικα αυτοκίνητα με V8 και άκαμπτο πίσω άξονα που δεν έστριβαν με τίποτα.

Reaction score
2.994
Εμένα πάντως το ChatGPT μόλις μου είπε, να βάλω καλωδια χαλκού στα bass πίσω στις μπορνες και ασημί ανάμεσα στα mid Kai treble……
Φυσικά και το έκανα και θα σας πω σύντομα.. :p :p :p :p
Μην ανησυχείς.Θα σου τα πουν όλα οι Κινέζοι.Υπηρεσια παραπόνων έχει η κερματομηχανη;
Ένα καλώδιο θέλω να μας πει ο πάης, που να κάνει την τρίχα τριχιά, μπας και ξαφανιστεί η φαλάκρα.
Δε μπορεί! Κάτι θα έχει βγάλει η Mogami επί τούτου! Και πάντα εντός προδιαγραφών και μετρήσεων.Αλλως τε είναι υποχρεωμένη.Εκεινο τον τριχοφαγο ειπαμε γιατί;

Last edited:

Reaction score
367
Μην ανησυχείς.Θα σου τα πουν όλα οι Κινέζοι.Υπηρεσια παραπόνων έχει η κερματομηχανη;
Καλά κοιτά, έστω και για πλάκα δοκίμασε το.
Εμένα ας πούμε στην δουλειά μου με έχει γλυτωσει από τρελό ψάξιμο με απαντήσεις ατόφιες και ακριβείς.
Και στο χόμπι μας, μια χαρά τα πάει….και εχε το νους σου , κέρμα δεν εχω δώσει..

Reaction score
2.994
Καλά κοιτά, έστω και για πλάκα δοκίμασε το.
Εμένα ας πούμε στην δουλειά μου με έχει γλυτωσει από τρελό ψάξιμο με απαντήσεις ατόφιες και ακριβείς.
Και στο χόμπι μας, μια χαρά τα πάει….και εχε το νους σου , κέρμα δεν εχω δώσει..
Και τρεις τρομαρες.Εντελως εκτός τόπου,χρόνου και αγοράς.Κινεζικη μαιμουδ..,επανάσταση ήθελα να πω.Δεν περίμενες να σου τα πουν οι Αμερικανοί που είναι χωμένοι μέσα στα καλώδια!

Reaction score
579
να σας πω ρε καρντάσια εσάς με τα καλώδια....

έχετε αναρωτηθεί....όλες αυτές οι εταιρίες καλωδίων που ακούτε διαφορές....έχουν κάποιο εργαστήριο όπου απασχολούν επιστήμονες και κάνουν μελέτες με την τεχνολογία υλικών?
έχουν χυτήρια που φτιάχνουν καλώδια πχ και κάνουν τα τεστ τους..κ όταν βλέπουν ότι το τάδε κοκτέιλ δεν παιζ καλά....φτιάχνουν το επόμενο μέχρι να τους πετύχει το αποτέλεσμα και να το βγάλουν στην παραγωγή? από που έρχονται όλα αυτά στα ράφια σας?
Διακριτικά, και με ελαφρά πηδηματάκια, προσπεράστηκε η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.480
Διακριτικά, και με ελαφρά πηδηματάκια, προσπεράστηκε η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου
όχι ρε συ....ο ΠΑΗ ψάχνει φωτό από τα εργαστήρια για να ανεβάσει

μου έστειλε μία σε πμ...αλλά δεν έδειχνε καλά όλο το εργαστήριο κ τις υποδομές

:laugh:

1738092887478.png

Reaction score
2.994
όχι ρε συ....ο ΠΑΗ ψάχνει φωτό από τα εργαστήρια για να ανεβάσει

μου έστειλε μία σε πμ...αλλά δεν έδειχνε καλά όλο το εργαστήριο κ τις υποδομές

Κοιμήσου κι ονειρεψου τα παραμύθια που ισχυρίζεσαι.Οι λίγες εταιρίες που προμηθεύουν όλες τις υπόλοιπες έχουν ο,τι τραβά η ψυχή σου.Ως κι εσένα μπορούν να χυτευσουν.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.480
Κοιμήσου κι ονειρεψου τα παραμύθια που ισχυρίζεσαι.Οι λίγες εταιρίες που προμηθεύουν όλες τις υπόλοιπες έχουν ο,τι τραβά η ψυχή σου.Ως κι εσένα μπορούν να χυτευσουν.
ποιες είναι αυτές?
για πε... :whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.480
βρε καλώς τον νίμα...τσαμπα μας τρόμαξες προχθες....κουβά πήγες
εδώ είναι ο ΠΑΗ τελικά...τι πήγε στραβά?

Reaction score
12.341
Ναι. Και μια απο αυτές είναι η Mogami.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.018
Neotech,Mitsubishi Heavy Industries,Furukawa,Siltech.Αυτες μου έρχονται τώρα στο μυαλό.
Ναι. Και μια απο αυτές είναι η Mogami.
το θέμα είναι ποιες είναι "ΠΑΗ approved" ! :p
Αν δεν συμφωνεί ο ΠΑΗ, τσιριζουν, λασπώνουν κ.λπ.

Reaction score
2.994
το θέμα είναι ποιες είναι "ΠΑΗ approved" ! :p
Αν δεν συμφωνεί ο ΠΑΗ, τσιριζουν, λασπώνουν κ.λπ.
Θα εκπλαγείς αν ακούσεις διπλα-διπλα καλώδια διαφορετικών εταιριών που έχουν ακριβώς τους ίδιους αγωγούς(κοινός προμηθευτής)ακόμη και το ίδιο διηλεκτρικο και να παίζουν διαφορετικά!

Reaction score
12.341
Θα εκπλαγείς αν ακούσεις διπλα-διπλα καλώδια διαφορετικών εταιριών που έχουν ακριβώς τους ίδιους αγωγούς(κοινός προμηθευτής)ακόμη και το ίδιο διηλεκτρικο και να παίζουν διαφορετικά!
Διαφορετικές κατρουλούδες παρθένες;

Reaction score
2.994
Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά πόσο mogami έχει ακούσει στη ζωή του και δεν το γνωρίζει.
Αυτά που έχω χρησιμοποιήσει δεν έχουν πρώτες ύλες Μοgami.Οι εταιριες όμως που τα ακριβά τους καλώδια είναι φασον,τα παραγγέλνουν βάσει των προδιαγραφών τους.Γι αυτό δεν ακούγονται σαν Mogami,Belden,Neotech κλπ.Τα φθηνά τους,ίσως.
Διαφορετικές κατρουλούδες παρθένες;
Ε,τώρα σου χρειάζεται σεμινάριο α λα Λέανδρος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ