- Reaction score
- 5
Όπως λέει και ο τίτλος, γίνεται? Αν ναι, με ποιο τρόπο?
Γίνεται..αλλά δυστυχώς μόνο για 2 κανάλια. Το ιδανικό θα ήταν να είχε ο παλιος σ denon multichanell in υποδοχές.Όπως λέει και ο τίτλος, γίνεται? Αν ναι, με ποιο τρόπο?
ανέβασε μια φωτό του πίσω μέρους και των δυο ενισχυτών να μην ψάχνουμε
ακριβως αυτό ήθελα να κανω, ποιό είναι το in του 4400?Καλησπέρα,
Αν κατάλαβα καλά θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον 4400h ως τελικό και τον 3800h ως προενισχυτή και οι δύο έχουν μόνο preout και αν θέλεις να κάνεις τον έναν πολυάναλο δεν γίνεται ίσως μόνο δικάναλος, από το preout του 3800h στο in του 4400h.
αντι να παρω τελικο να χρησιμοποιησω τον παλιο μου avr (τον οποιό παρεμπιπτόντως εχω βάλει για πωληση)...και πες μας και τι θέλεις να κερδίσεις από μια τέτοια σύνδεση?
τίποτα...πούλα τοναντι να παρω τελικο να χρησιμοποιησω τον παλιο μου avr (τον οποιό παρεμπιπτόντως εχω βάλει για πωληση)...
το προσπαθώ...τίποτα...πούλα τον
τι ηχεία εχεις κ πόσα?το προσπαθώ...
5 Β&W LM-1, κεντρικό b&w CC6 S2 και για atmos 2 front height dali alteco c-1τι ηχεία εχεις κ πόσα?
πλάκα κάνεις? και ψάχνεις τελικό για αυτά?5 Β&W LM-1, κεντρικό b&w CC6 S2 και για atmos 2 front height dali alteco c-1
σκεφτομαι να τα αλλαξω, θελω svs ultraπλάκα κάνεις? και ψάχνεις τελικό για αυτά?
κλασική ερώτησησκεφτομαι να τα αλλαξω, θελω svs ultra
πηρα προσφατα ενα pb2000κλασική ερώτηση
σαμπ έχεις?
τέλεια...μάζεψε να πάρεις ένα ακόμα και τα ηχεία απλά φέρτα πιο κοντά και τοποθέτησε τα σωστά....πηρα προσφατα ενα pb2000
στα 2 μετρα τα μπροστινα και στο 1 τα πισω, τα height στα 3,5, όσο για το σαμπ αν παρω αλλο ενα χωριζω με συνοπτικες διαδικασιεςτέλεια...μάζεψε να πάρεις ένα ακόμα και τα ηχεία απλά φέρτα πιο κοντά και τοποθέτησε τα σωστά....
σε τι απόσταση τα έχεις τώρα?
ρε τι άντρες είστε εσείς το κερατο μου?όσο για το σαμπ αν παρω αλλο ενα χωριζω με συνοπτικες διαδικασιες