- Reaction score
- 5
η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει και χωρος για δευτερορε τι άντρες είστε εσείς το κερατο μου?
η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει και χωρος για δευτερορε τι άντρες είστε εσείς το κερατο μου?
οι σωστοί άντρες βρίσκουνη αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει και χωρος για δευτερο
μπααα, τα svs μπορω να τα βολεψω, το σαμπ δυσκολα, ειναι και τεραστιο ρε φιλε...!!!οι σωστοί άντρες βρίσκουν
ΑΝ ήταν δυο πιο μικρά θα είχες χώρο...ΑΝ?μπααα, τα svs μπορω να τα βολεψω, το σαμπ δυσκολα, ειναι και τεραστιο ρε φιλε...!!!
αν ηταν στο μισο μεγεθος του pb2000, με κινδυνο της ζωης μου παλι, θα το σκεφτομουν για 2ΑΝ ήταν δυο πιο μικρά θα είχες χώρο...ΑΝ?
χαχαχ απο παραδρομη εγραψα 5..!!!Το πέμπτο Β&W LM-1 , που το εχεις βάλει έχοντας άλλο κεντρικό;
λόγω διαρρύθμισης τα δυο lm-1 τα έχω ως surround back και οχι ως surroundΘα μπορούσες να έχεις και μονό Surround Back speaker, αλλά δεν το έχω δει ποτέ σε setup.
Έχω στο setup μου το SVS ultra center. Είναι φανταστικό ηχείο για center. Από τα καλύτερα στην αγορά λόγο και της διάταξης woofer/tweeter που χρησιμοποιεί. Όταν αντικατέστησε το παλιό μου center, κατάλαβα αυτό που λένε ότι το center ηχείο είναι υπεύθυνο για το 70% του περιεχομένου που παίζει. Έκανε μεγαλύτερη αναβάθμιση στο σύστημα μου από ότι η αναβάθμιση των 2 κύριων left right ηχείων. Για το home cinema πάντα.σκεφτομαι να τα αλλαξω, θελω svs ultra
λέω να αντικαταστήσω όλη την πεντάδα με svs ultra, λές σε αυτή την περίπτωση να χρειαστώ power amp?Έχω στο setup μου το SVS ultra center. Είναι φανταστικό ηχείο για center. Από τα καλύτερα στην αγορά λόγο και της διάταξης woofer/tweeter που χρησιμοποιεί. Όταν αντικατέστησε το παλιό μου center, κατάλαβα αυτό που λένε ότι το center ηχείο είναι υπεύθυνο για το 70% του περιεχομένου που παίζει. Έκανε μεγαλύτερη αναβάθμιση στο σύστημα μου από ότι η αναβάθμιση των 2 κύριων left right ηχείων. Για το home cinema πάντα.
ναι στα bookshelf αναφερόμουν, αρα δεν τον γλιτώνω των τελικόΤα Svs ultra ειναι 87 db και αναφέρονται ως 8 ohm. 8 ohm είναι εύκολα να οδηγηθούν από Avr , όμως τα ultra bookshelf (αν αναφέρεσαι σε αυτά ) φτάνουν τα 3.8 ohm και το center ultra τα 2.9 ohm, με 6.5 woofer, οπότε ίσως και όχι και τόσο εύκολα ειδικά στα peaks.
Εγώ θα του έλεγα , να κοιτάξει κάνα DENON POA -A1HD δεκακάναλο τελικό , αλλά είναι βαρύς.Μια χαρά θα είσαι. Αλλά σίγουρα με επιπλέον power amp θα έχεις βελτίωση. Αντίστοιχα αν χρησιμοποιήσεις ένα power amp για όλα τα ηχεία και τον X3800h μόνο ως preamp/processor δεν θα δεις βελτίωση. Πάλι θα έχεις το ίδιο "πρόβλημα" αφού ένας ενισχυτής θα τα οδηγεί όλα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις συνδυασμό ενισχυτών μαζί και με τον Χ3800Η να οδηγεί κάποια ηχεία.
Εμένα το ιδανικό setup που θα στήσω όταν έχω τον αντίστοιχο χώρο, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου αυτήν την στιγμή. Είναι setup 5.2.4, ο AVR θα οδηγεί τα 4 ATMOS και τα 2 surround (τα λιγότερο απαιτητικά ηχεία), ένας stereo amp θα οδηγεί τα δύο μπροστινά (setup για stereo μουσική επίσης όταν θέλω να ακούσω) και ένας mono amplifier να οδηγεί to center channel αποκλειστικά. Θα μπορούσε ο AVR να χρησιμοποιηθεί ως preamp/processor και να προστεθεί ένας ακόμα AVR amplifier για αυτά τα κανάλια αλλά μάλλον είναι υπερβολή. Όσο ο AVR λειτουργεί έως ας πούμε -5db στο volume είναι μια χαρά.