Πρόβλημα με γούφερ

Reaction score
773
Καλησπέρα, παιδιά!

Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο sub για τον υπολογιστή και το γούφερ μάλλον είναι "αρπαγμένο".
Γνωρίζετε πού μπορώ να προμηθευτώ αντίστοιχο μεγάφωνο, επειδή ψάχνω πολλή ώρα και δεν τα κατάφερα;
Μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο/μεγαλύτερο; (η τρύπα στο κουτί έχει διάμετρο 13 εκ.)
Οι προδιαγραφές του είναι Cambridge Soundworks AG00000220308 3.25" 4 Ohm 17W RMS

( https://picclick.com/Cambridge-Soundworks-AG00000220308-325-4-Ohm-Speaker-152562274560.html )

Ερώτηση: το 3.25 σε ποια διάσταση αναφέρεται; Από άκρη σε άκρη του γούφερ; Γιατί από άκρη σε άκρη το μετράω 12 εκ., το οποίο δεν αναλογεί σε 3.25 ίντσες

Σας ευχαριστώ!

Attachments

Last edited:

Reaction score
773
@costas EAR έχεις καμιά ιδέα για μεγάφωνο υπογούφερ 3.25 ιντσών;

Η διάσταση αναφέρεται στη διάμετρο του κινούμενου μέρους.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Μια ακόμα ερώτηση, εάν γνωρίζεις: μπορώ να βάλω μεγάφωνο 8Ω μεγαλύτερης ισχύος εάν δε βρω 4άρι σε αντίστοιχα RMS με το ορίτζιναλ;

gid

Reaction score
9.577
Αν βάλεις 8άρι θα λάβει λιγότερη ισχύ από το ενισχυτάκι του, οπότε δε χρειάζεται να βάλεις μεγαλύτερης ισχύος.

Reaction score
773
Αν βάλεις 8άρι θα λάβει λιγότερη ισχύ από το ενισχυτάκι του, οπότε δε χρειάζεται να βάλεις μεγαλύτερης ισχύος.
Ναι, τα μπέρδεψα! Οπότε αν βάλω 6 ή 8Ω, μπορεί να μην υπάρχει αρκετή ισχύς για να οδηγηθούν ή είναι αμελητέο ζήτημα;
Δεν είναι σαμπ, Τουίτερ είναι.

Σε κοροϊδεύουν.
χαχαχα δεν ξέρω τι είναι, αλλά αυτό έχει!

Reaction score
773
Πέτα το, πάρε ένα αντρίκιο, κάνα JBL ξερωγω.
Μου χάλασαν τα Presonus πάνω που ήθελα να χτυπήσω το sub της αγγελίας. Πήρα κάποια μεταχειρισμένα ηχειάκια προσωρινά μέχρι να αποφασίσω τι σετ να φτιάξω (είμαι ανάμεσα σε KRK και Mackie). Presonus δεν ξαναπαίρνω, αφού δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και με το πρώτο πρόβλημα πάνε για πέταμα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ