TEAC TN-5BB

sony fan

"Επαγγελματίας"
Reaction score
88
το ακουσε η αγορασε κανεις να μοιραστει εμπειριες

Λογω balanced pro μπαινω σε πειρασμο...

Reaction score
730
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που o εισαγωγέας της TEAC δεν μπήκε στον κόπο να μεταφράσει το μανιουαλ και τα
τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα διερμηνέα και τα έβαλε στον google, δλδ πικαπ με καμπίνα δεν έχω ξανασυναντήσει. Επίσης δεν ξέρω το ηλεκτρικό ανυψωτικό βραχίονα. Κατά τα άλλα teac είναι αυτή που το hiend κομμάτι της είναι η esoteric κινείται κυρίως στο επαγγελματικό τομέα οπότε εκεί δεν συγχωρούνται λάθη. Όντως η balanced έξοδος είναι σαφώς γαργαλιστική διότι η κεφαλή είναι το κατ'εξοχήν balanced εξάρτημα στην αλυσίδα, αρκεί να ακολουθεί και παρα πέρα balanced τεχνολογία και διασύνδεση.

sony fan

"Επαγγελματίας"
Reaction score
88
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που o εισαγωγέας της TEAC δεν μπήκε στον κόπο να μεταφράσει το μανιουαλ και τα
τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα διερμηνέα και τα έβαλε στον google, δλδ πικαπ με καμπίνα δεν έχω ξανασυναντήσει. Επίσης δεν ξέρω το ηλεκτρικό ανυψωτικό βραχίονα. Κατά τα άλλα teac είναι αυτή που το hiend κομμάτι της είναι η esoteric κινείται κυρίως στο επαγγελματικό τομέα οπότε εκεί δεν συγχωρούνται λάθη. Όντως η balanced έξοδος είναι σαφώς γαργαλιστική διότι η κεφαλή είναι το κατ'εξοχήν balanced εξάρτημα στην αλυσίδα, αρκεί να ακολουθεί και παρα πέρα balanced τεχνολογία και διασύνδεση.

εχω το αντιστοιχο fully balanced pro to teac PE 505 αρα κανει το πακετο δελεαστικο, τωρα ομως σε θεμα specs compliance arm ktl μαυρο σκοταδι...

sony fan

"Επαγγελματίας"
Reaction score
88
Χτες επισκέφθηκα τον Νακα που είναι αντιπρόσωπος της Teac δεν ειχαν καμια πληροφορία για το πικαπ, ουτε λογως για εκθεσιακό και οταν ρωτησα για ενα επισημο manual η παρουσιαση φυσικα με κοιτούσε σαν εξωγήινο. Αναρωτιέμαι πως περιμενουν να πουληθεί το εν λογω πικαπ στο καταστημα τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.256
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87