Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
364
@wnet,αυτό το αριστουργημα υπάρχει εκεί που "τριγυρνάς"; Αν μου το βρεις θα σου στείλω μια πολυπριζαρα! Καμμία σχέση με τις θήκες πούρων του κ. @christos77!Περιμένω!
The Mystery Lights: What happens when you turn the devil down
To εχει το Tidal. Οχι το live το album

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.310
To εχει το Tidal
Κλασσική περίπτωση. Και μένα μου αρέσει το παραδοσιακό αλλά οι streaming πλατφόρμες εμπλουτιζονται συνέχεια. Οπότε μεγαλη μπουκιά φαε μεγαλη κουβέντα μην πεις.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.056
@wnet,αυτό το αριστουργημα υπάρχει εκεί που "τριγυρνάς"; Αν μου το βρεις θα σου στείλω μια πολυπριζαρα! Καμμία σχέση με τις θήκες πούρων του κ. @christos77!Περιμένω!
The Mystery Lights: What happens when you turn the devil down
ψιλουπάρχει... όχι Live

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.310
ψιλουπάρχει... όχι Live

Στο Tidal δεν υπάρχει σε live, υπάρχει στο youtube όπως το παράθεσε ο ΠΑΗ. Το youtube έχει πολύ live υλικό που δεν ξέρω να υπάρχει κάπου αλλού.

Reaction score
3.086
Στο Tidal δεν υπάρχει σε live, υπάρχει στο youtube όπως το παράθεσε ο ΠΑΗ. Το youtube έχει πολύ live υλικό που δεν ξέρω να υπάρχει κάπου αλλού.
Επειδή δεν υπάρχει σε album.Η πρόταση ήταν παγίδα.Σιγα να μην του στείλω το ανίκητο πολυπριζο μου για να συνδέσει τα ξυλοκιβωτια του!
Παναγιώτη είσαι μεγάλη μορφή…..
Πως εχείς καταφέρει να ασχολείται τοσο κόσμος μαζί σου ρε μπαγάσα είναι κατόρθωμα.
Και ας είσαι και Πανκιο……χαχαχαχχα
καλη Κυριακή σε όλους.
Υπενθυμίζω ανομήματα.Κατι σαν ιεροκήρυκας.Λιγοι ακούν και πολλοί ενοχλούνται.

Last edited:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.310
Παναγιώτη είσαι μεγάλη μορφή…..
Πως εχείς καταφέρει να ασχολείται τοσο κόσμος μαζί σου ρε μπαγάσα είναι κατόρθωμα.
Και ας είσαι και Πανκιο……χαχαχαχχα
καλη Κυριακή σε όλους.
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια θέματα που κάνουν τζιζ στο φόρουμ μας και όταν θίγονται αρχίζει τζερτζελο. Οπότε δεν ειναι μοναδικός, εχει γίνει και στο παρελθόν.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.056
Επειδή δεν υπάρχει σε album.Η πρόταση ήταν παγίδα.Σιγα να μην του στείλω το ανίκητο πολυπριζο μου για να συνδέσει τα ξυλοκιβωτια του!
-τα APC δε θα τα αλλαζα με χαιενταδικη μπαρουφα
-ξεχνας πως τα δικα σου ειναι ξυλοκιβωτια!!! τα τζενελεκια ειναι αλουμινιο… οποτε επρεπε να διαλεξεις αλλο χαρακτηρισμο
-αν θες να ασχολουμαστε να βοηθησουμε κ μετα να μας λες πως μας εβαλες να ασχοληθουμε για πλακα, να ξερουμε να μην ξανασχοληθουμε!!!

Reaction score
2.601
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια θέματα που κάνουν τζιζ στο φόρουμ μας και όταν θίγονται αρχίζει τζερτζελο. Οπότε δεν ειναι μοναδικός, εχει γίνει και στο παρελθόν.
Ό,τι θέλετε πείτε μου, ο γαμπρός μου είναι στο ΣΔΟΕ κι έχει και στόχο 8-)

Reaction score
4.149

Υπενθυμίζω ανομήματα.Κατι σαν ιεροκήρυκας.Λιγοι ακούν και πολλοί ενοχλούνται.
-ξεχνας πως τα δικα σου ειναι ξυλοκιβωτια!!! τα τζενελεκια ειναι αλουμινιο… οποτε επρεπε να διαλεξεις αλλο χαρακτηρισμο
-αν θες να ασχολουμαστε να βοηθησουμε κ μετα να μας λες πως μας εβαλες να ασχοληθουμε για πλακα, να ξερουμε να μην ξανασχοληθουμε!!!
Cool fm κορίτσια.

Reaction score
3.086
Ξυλοκιβωτια είναι τα subs σου.Ετσι ακούγονται απ' οποιοδηποτε υλικο κι αν είναι κατασκευασμένα.
Το APC σου έχει κόψει τα δυναμικά.Ακους με λαμπατα ενεργά και δεν το ξέρεις.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.056
Ξυλοκιβωτια είναι τα subs σου.Ετσι ακούγονται απ' οποιοδηποτε υλικο κι αν είναι κατασκευασμένα.
να μην τα πάρεις!
Το APC σου έχει κόψει τα δυναμικά.Ακους με λαμπατα ενεργά και δεν το ξέρεις.
ούτε αυτά να μην πάρεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.254
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87