- Reaction score
- 86.465
Οι γιοι της Sarah ConnorΈχουμε δηλαδή τον πόλεμο μηχανής-ανθρώπου
Οι γιοι της Sarah ConnorΈχουμε δηλαδή τον πόλεμο μηχανής-ανθρώπου
Η καργιόλα η Συνελοντι θα είναι το νέο skynetΟι γιοι της Sarah Connor
Εγώ τουλάχιστον δεν σε ειρωνεύτηκα ποτέ. Αντιθέτως, έστω και διαφωνώντας έντονα μαζί σου, σου λέω ευθέως και ξεκάθαρα που ακριβώς κάνεις λάθος, ακόμα και αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο. Καλώς ή κακώς, δεν μπορείς να αντικρούσεις επιστημονικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Αντιθέτως, μια μέτρηση του χώρου σου, θα αποδείξει 101% ότι δεν ισχύει τίποτα απο αυτά που υποστηρίζεις.Τουλάχιστον από μένα,επιστροφή εις το τετράγωνο.Ειρωνεια,αμφισβήτηση,άρνηση και αποφυγη είναι δικά σας σήματα κατατεθέντα.
Το αυτί μπορεί να ξεγελαστεί ακόμα και λόγω της διάθεσης του ακροατή. Οι μετρήσεις όμως, είναι μετρήσεις. Το αποτέλεσμα μιας μέτρησης δεν παρέχεται για να μας πει αν ακούμε ευχάριστα ή όχι, αλλά για να μας δώσει ένα μπούσουλα ώστε να έχουμε σωστές βάσεις και να μπορούμε να ακούμε ευχάριστα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη διαφορά...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μεν κρίνουν τους δε και το αντίστροφο, μάλιστα τόσο αυστηρά, τόσο επικριτικά, τόσο ειρωνικά, τόσο πιεστικά. Ας μείνει ο καθένας με την αυταπάτη του!!!
Πάντως επειδή ανήκω στην ομάδα των "αυτιών" να τονίσω ότι δεν χρησιμοποιούμε μόνο τα αυτιά μας. Τα αυτιά δεν είναι δύο αποκομμένα ή μεμονωμένα όργανα. Συνδέονται με τον εγκέφαλο, πάμε πάλι, συνδέονται με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είτε μας αρέσει είτε όχι. Τα αυτιά μας λοιπόν, μαζί με τον εγκέφαλο, μαζί με το υποσυνείδητο, μαζί με το ενσυνείδητο και μαζί με πολλά άλλα, μας οδηγούν σε μία ακουστική κρίση/άποψη. Η ομάδα που υποστηρίζει τα μετρητικά μηχανήματα πιστεύει ότι αυτά κρίνουν σωστότερα τα άλλα μηχανήματα και τον ήχο που παράγουν. Έχουμε δηλαδή τον πόλεμο μηχανής-ανθρώπου. Ο καθένας επιλέγει το στρατόπεδο που θέλει και πάμε όλοι μαζί να πολεμήσουμε.![]()
Όλοι οι κατασκευαστές καλωδίων και λοιπών μαντζουνιών, χρησιμοποιούν αποσπασματικά τα αποτελέσματα ερευνών προκειμένου να αποδείξουν ότι τα προϊόντα τους έχουν λόγο ύπαρξης και ότι αξίζουν τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοραστούν. Αυτό που δεν λένε οι κατασκευαστές, είναι ότι τα επιχειρήματά τους δεν αφορούν στις συχνότητες που μας ενδιαφέρουν. Π.χ. επιδερμικό φαινόμενο.Επιστήμη.Θυμαμαι τουλάχιστον δύο εταιρίες(Finite Elemente,Neotech)των οποίων τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί μέσα στα Πανεπιστήμια η από επιστημονες-στελεχη εταιριών.
Μα, αυτό ακριβώς προτείνω. Τυφλή ακρόαση, πραγματικά τυφλή ακρόαση απο όλους. Μόνο ένας να γνωρίζει τί συμβαίνει πίσω απο τα μηχανήματα, ενώ αυτός ο ένας να έχει τη δυνατότητα να μπλοφάρει, κάνοντας ότι αλλάζει κάποιο δοκιμαζόμενο προϊόν, αλλά στη πραγματικότητα να συνεχίζει να χρησιμοποιείται το προηγούμενο. Και ναι, πιστεύω ότι έχει να πέσει τρελό ξεβράκωμα. Σε αυτό συμφωνούμε...Πραγματικό τυφλό τεστ.Αυτο θα αποκτήσει βαρύτητα μόνο όταν εκτός από το ότι δεν θα δειτε τα προς σύγκριση δεν θα γνωρίζετε καν από πριν ποια είναι.Τυφλοι χωρίς μετρήσεις. Αυτό οδηγεί στ' αυτιά.Εκει έχει να πέσει ξεβρακωμα!Θα εκθειάσετε προιοντα που εδώ περιγελατε και το αντίθετο.
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Προσωπικά, δεν παρέστησα ποτέ τον έφορο. Επειδή όμως παριστάνεις εσύ τον σύμβουλο και τον μέντορα ( όπως κάνουν και μερικοί ομοϊδεάτες σου ), καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα σε μια λογική σειρά γιατί πολλές μπούρδες εκτοξεύονται. Αλήθεια, το βίντεο του Ethan με τον null tester, το είδες ή ακόμα; Γιατί αποφεύγεις να δεις την αλήθεια ή έστω να μας δώσεις τα φώτα σου για το που μπορεί να σφάλει ο άνθρωπος όταν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ στο γήπεδό σας ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ καλωδίων;Το πόσα χαλάει και που τα χαλάει κάποιος δεν δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν για να του παραστησει τον Έφορο η τον συμβουλο.
Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχει πλούτος στις συχνότητες που καλείται να αναπαράγει το sub, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητη η χρήση του:Τα subs δεν είναι απαραίτητα για ν' ακούσεις μουσική.Αυτο το έγραψε ο πλέον ειδικός,κάποιοι από εδώ μέσα του έβαλαν like κι ύστερα έπιασαν τις ψηλές ραχουλες.
ο Λέανδρος μπαίνοντας στο στούντιο για καλιμπρέισονΜήπως φώναξε εσένα και τον Λέανδρο?![]()
Εγώ τον θέλω εδώ τον ΠΑΗ για διδακτικούς λόγους για καταλάβουν πολλοί ότι ο δογματισμός δεν έχει καμμία θέση με την τεχνολογία και την επιστήμη.
Και οι επιστήμονες του av site
Πολύ πιθανόν, δεν θυμάμαι να αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους.εχετε πάντα κατα νου ότι ο ΠΑΗ μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νίμα-Μάλμπορο-Τόνι-Αέρινο-Μιντνάιτ-1002
οπότε δεν θα χάσουμε επαφή...![]()
ναι μωρε...εννοείται....ποιος τολμάει να κάνει σαγρέ ντουβάρια την σήμερον ημέραΑν άκουγε το 1/5 από όλους αυτούς που κράζετε όπως ακούει ο Λέανδρος θα ήσασταν πολύ ευτυχισμένοι![]()
Όρεξη που την έχεις αδερφέΕγώ τουλάχιστον δεν σε ειρωνεύτηκα ποτέ. Αντιθέτως, έστω και διαφωνώντας έντονα μαζί σου, σου λέω ευθέως και ξεκάθαρα που ακριβώς κάνεις λάθος, ακόμα και αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο. Καλώς ή κακώς, δεν μπορείς να αντικρούσεις επιστημονικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Αντιθέτως, μια μέτρηση του χώρου σου, θα αποδείξει 101% ότι δεν ισχύει τίποτα απο αυτά που υποστηρίζεις.
Το αυτί μπορεί να ξεγελαστεί ακόμα και λόγω της διάθεσης του ακροατή. Οι μετρήσεις όμως, είναι μετρήσεις. Το αποτέλεσμα μιας μέτρησης δεν παρέχεται για να μας πει αν ακούμε ευχάριστα ή όχι, αλλά για να μας δώσει ένα μπούσουλα ώστε να έχουμε σωστές βάσεις και να μπορούμε να ακούμε ευχάριστα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη διαφορά...
Όλοι οι κατασκευαστές καλωδίων και λοιπών μαντζουνιών, χρησιμοποιούν αποσπασματικά τα αποτελέσματα ερευνών προκειμένου να αποδείξουν ότι τα προϊόντα τους έχουν λόγο ύπαρξης και ότι αξίζουν τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοραστούν. Αυτό που δεν λένε οι κατασκευαστές, είναι ότι τα επιχειρήματά τους δεν αφορούν στις συχνότητες που μας ενδιαφέρουν. Π.χ. επιδερμικό φαινόμενο.
Μα, αυτό ακριβώς προτείνω. Τυφλή ακρόαση, πραγματικά τυφλή ακρόαση απο όλους. Μόνο ένας να γνωρίζει τί συμβαίνει πίσω απο τα μηχανήματα, ενώ αυτός ο ένας να έχει τη δυνατότητα να μπλοφάρει, κάνοντας ότι αλλάζει κάποιο δοκιμαζόμενο προϊόν, αλλά στη πραγματικότητα να συνεχίζει να χρησιμοποιείται το προηγούμενο. Και ναι, πιστεύω ότι έχει να πέσει τρελό ξεβράκωμα. Σε αυτό συμφωνούμε...
Μια παρατήρηση μόνο: στο έχω ξαναπεί, το θέμα δεν είναι αν θα ακούσω εγώ, αλλά αν θα ακούσεις εσύ διαφορές και αν αυτές οι διαφορές θα είναι πραγματικές ή αποκύημα της φαντασίας σου. Επομένως, δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να περάσει τυφλό τεστ, αλλά εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. Και στο τονίζω, έχω υπάρξει κι εγώ "καλωδιολάγνος", ενώ έχω ακούσει και το σύστημα του γκουρού σου, ενώ έχω ακούσει και σε εκθέσεις.
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Προσωπικά, δεν παρέστησα ποτέ τον έφορο. Επειδή όμως παριστάνεις εσύ τον σύμβουλο και τον μέντορα ( όπως κάνουν και μερικοί ομοϊδεάτες σου ), καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα σε μια λογική σειρά γιατί πολλές μπούρδες εκτοξεύονται. Αλήθεια, το βίντεο του Ethan με τον null tester, το είδες ή ακόμα; Γιατί αποφεύγεις να δεις την αλήθεια ή έστω να μας δώσεις τα φώτα σου για το που μπορεί να σφάλει ο άνθρωπος όταν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ στο γήπεδό σας ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ καλωδίων;
Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχει πλούτος στις συχνότητες που καλείται να αναπαράγει το sub, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητη η χρήση του:
α) Στο έχω ξαναπεί, ο χώρος δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων ( <200 κύκλων ) απο και προς όλα τα σημεία. Εκεί που παίζουν καλά ( ή βολεύουν να τοποθετηθούν ) τα ηχεία, τις περισσότερες φορές δεν είναι καλό σημείο για την αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων. Κάτι που λύνει το σαμπ, αφού μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς στα σημεία που επιτρέπουν την αναπαραγωγή χαμηλών. Μια μέτρηση του χώρου σου θα σου αποδείξει ότι ακόμα κι εσύ χρειάζεσαι σαμπς.
β) Διαχείριση ενέργειας. Δεδομένου ότι μιλάμε για ενεργά σαμπς και με δεδομένο ότι μιλάμε εξ'ορισμού για κροσαρισμένους δρόμους, αυτό σημαίνει ότι ο ενισχυτής που οδηγεί τα κύρια ηχεία απαλλάσσεται απο το δύσκολο φορτίο της ενίσχυσης χαμηλών συχνοτήτων ( που είναι και οι πιο ενεργοβόρες ) με άμεσο αντίχτυπο τόσο στο περιθώριο ισχύος, όσο και στη χαμηλότερη παραμόρφωση. Το ίδιο ισχύει και για τα ηχεία.
Για πες μας τώρα , πόσα σαμπ πρέπει να έχουμε ο καθένας μίνιμουμ για να πιάσουμε τις πρώτες οκτάβες?ναι μωρε...εννοείται....ποιος τολμάει να κάνει σαγρέ ντουβάρια την σήμερον ημέρα
Δεν είναι.εχετε πάντα κατα νου ότι ο ΠΑΗ μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νίμα-Μάλμπορο-Τόνι-Αέρινο-Μιντνάιτ-1002
οπότε δεν θα χάσουμε επαφή...![]()
Ε για πες εσύ , με τις super duper ηχειάρες σου πως την πιάνεις την πρώτη οκτάβα , και σε ποιές στάθμες .Για πες μας τώρα , πόσα σαμπ πρέπει να έχουμε ο καθένας μίνιμουμ για να πιάσουμε τις πρώτες οκτάβες?
Ε?
Τέλος πάντων , χώρια την πλάκα αν αρχίσουν και ανεβάζουν φωτογραφίες το πως ακούνε και με τι ( ηχειάκια πάνω σε ντουλάπια κουζίνας - φουρνους μικροκυμάτων, 1 ηχείο στην ντουλάπα και το άλλο στην παπουτσοθήκη κλπ κλπ) οι περισσότεροι από αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο και κάνουν υποδείξεις θα πέσει πάρα πολύ γέλιο.
Άσε να μας πει καλύτερα ο μάλμπορας.Ε για πες εσύ , με τις super duper ηχειάρες σου πως την πιάνεις την πρώτη οκτάβα , και σε ποιές στάθμες .
Popcorn ceilings! Τα ξηλώνουν τα κορόιδα τ' αμερικανάκια για κάτι σαχλαμάρες επειδή έχουν λέει αμίαντο πάνω απ' τα κεφάλια τους. Κότες.ναι μωρε...εννοείται....ποιος τολμάει να κάνει σαγρέ ντουβάρια την σήμερον ημέρα