Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
9.046
Σε είδα στην τελευταία έκθεση, αυτό είναι γεγονός. Είχες και ένα φίλο σου μαζί.
Μήπως ήταν ο βοηθός του και σημείωνε τις αίθουσες και τα καλώδια που έπαιζαν σε αυτά? :biggrin:
Μετά πήγανε Μέγαρο να ακούσουν στέρεο χωρίς καλώδια :lolsign:

Reaction score
4.166
Μήπως ήταν ο βοηθός του και σημείωνε τις αίθουσες και τα καλώδια που έπαιζαν σε αυτά? :biggrin:
Μετά πήγανε Μέγαρο να ακούσουν στέρεο χωρίς καλώδια :lolsign:
Είσαι πολύ μικρός και λίγος για να μιλήσεις με εμένα για hi fi.
Συνεχίστε παρακαλώ.

Reaction score
33
Όχι.

Έτσι όπως το λες, υπονοείς πως όλοι τρέφουν αυταπάτες, δεν υπάρχει καμία αλήθεια.

Υπάρχει όμως, δυστυχώς για τους λάτρεις των καβλωδίων και τους αρνητέθ των σαμπς, οι οποίοι είναι οι μόνοι ανάμεσά μας που τρέφουν αυταπάτες.
Αλήθεια υπάρχει. Πάντα υπάρχει. Μπορεί να είναι η δικιά μου, μπορεί η δικιά σου, μπορεί κάπου στη μέση, μπορεί.......

Άνετα και χαλαρά αντιστρέφω τη φράση σου ------> Υπάρχει αλήθεια όμως, δυστυχώς για τους λάτρεις των σαμπς και τους αρνητές των καλωδίων, οι οποίοι είναι οι μόνοι ανάμεσά μας που τρέφουν αυταπάτες.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.458
Αλήθεια υπάρχει. Πάντα υπάρχει. Μπορεί να είναι η δικιά μου, μπορεί η δικιά σου, μπορεί κάπου στη μέση, μπορεί.......

Άνετα και χαλαρά αντιστρέφω τη φράση σου ------> Υπάρχει αλήθεια όμως, δυστυχώς για τους λάτρεις των σαμπς και τους αρνητές των καλωδίων, οι οποίοι είναι οι μόνοι ανάμεσά μας που τρέφουν αυταπάτες.
Ζούμε στο μάτριξ ! Διαδώστε !!!111!!!1!1!1! !11!!!

Η ζωή είναι ένα ψέμα. Μια ανάσα μια πνοή.

Μα τι καθόμαστε και λέμε 4:19 το πρωί....

Morpheus-vs-Neo.v3.png

Last edited:

Reaction score
19.768
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μεν κρίνουν τους δε και το αντίστροφο, μάλιστα τόσο αυστηρά, τόσο επικριτικά, τόσο ειρωνικά, τόσο πιεστικά. Ας μείνει ο καθένας με την αυταπάτη του!!!
Πάντως επειδή ανήκω στην ομάδα των "αυτιών" να τονίσω ότι δεν χρησιμοποιούμε μόνο τα αυτιά μας. Τα αυτιά δεν είναι δύο αποκομμένα ή μεμονωμένα όργανα. Συνδέονται με τον εγκέφαλο, πάμε πάλι, συνδέονται με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είτε μας αρέσει είτε όχι. Τα αυτιά μας λοιπόν, μαζί με τον εγκέφαλο, μαζί με το υποσυνείδητο, μαζί με το ενσυνείδητο και μαζί με πολλά άλλα, μας οδηγούν σε μία ακουστική κρίση/άποψη. Η ομάδα που υποστηρίζει τα μετρητικά μηχανήματα πιστεύει ότι αυτά κρίνουν σωστότερα τα άλλα μηχανήματα και τον ήχο που παράγουν. Έχουμε δηλαδή τον πόλεμο μηχανής-ανθρώπου. Ο καθένας επιλέγει το στρατόπεδο που θέλει και πάμε όλοι μαζί να πολεμήσουμε.:);):help::hi:
Οι άνθρωποι του audio (κάποιοι κακεντρεχείς τους λένε και μπορεί να το δείς γραμμένο και ως audio people) είναι το 0.1 % του 1 0/οο του πληθυσμού. Απο αυτούς πάλι, μόνο το 0.1 % έχει ένα αξιόλογο σύστημα.

Και παρόλα αυτά δεν κάνουν άλλη δουλειά όλη μέρα για δεκαετίες απο το να τσακώνονται και να διαφωνούν με πάθος όλοι και για τα πάντα που το αφορούν.

Αυτό δεν το συναντάς πουθενά στην ζωή σε τέτοιο βαθμό. Δείχνει καθαρά τον πολύ μικρό συσχετισμό μεταξύ ηχητικής ποιότητας και αντικειμενικών δεδομένων και κρτιηρίων που έχει επιτευχθεί και τα οποία έχουν τεθεί απο αυτή την βιομηχανία αλλιώς μετά πρέπει να τους αναλύσουμε ψυχολογικά και να το αποδώσουμε εκεί. ¨Εχω καταλήξει ότι μάλλον είναι και μια αλληλοτροφοδοτούμενη σχέση και αλληλεξάρτηση μεταξύ αυτών των δύο. Με λίγα λόγια εάν δεν είσαι πολύ σταθερός και δυνατός χαρακτήρας το να συγχρωτίζεσαι με τους audio people σιγά σιγά οδηγείσαι σε κάποια μορφή παράνοιας ακόμη μη διευκρινισμένη και ορισμένη ακριβώς στα χαρακτηριστικά της απο τους επιστήμονες καθώς ως μικρό ποσοστό που είμαστε δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με εμάς. (τρελαίνεσαι όπως λέγαμε παλιά). Εγώ προσωπικά τείνω να θεωρώ το δεύτερο περί ψυχολογίας πιο ενδιαφέρον. :D :D

:D :D

Last edited:

Reaction score
9.046
Είσαι πολύ μικρός και λίγος για να μιλήσεις με εμένα για hi fi.
Συνεχίστε παρακαλώ.
Ο πολυκαναλος, ο λίγος :biggrin:
Πάλι καλά που πηγαίνω στο Μέγαρο ο φουκαράς και ακούω στέρεο έστω και χωρίς καλώδια. :biggrin:

Ο ΠΑΗ που χάθηκε να μας εξηγήσει πως έστησε ο πλέον ειδικός το στούντιο του με το αυτί και που τοποθέτησε τα ρουλεμάν :lolsign:

Reaction score
3.117
Ο πολυκαναλος, ο λίγος :biggrin:
Πάλι καλά που πηγαίνω στο Μέγαρο ο φουκαράς και ακούω στέρεο έστω και χωρίς καλώδια. :biggrin:

Ο ΠΑΗ που χάθηκε να μας εξηγήσει πως έστησε ο πλέον ειδικός το στούντιο του με το αυτί.
Κακώς απήντησα.Ειπα ότι δεν θα απαντήσω ξανά.

Last edited:

TGD

Reaction score
9.102
Popcorn ceilings! Τα ξηλώνουν τα κορόιδα τ' αμερικανάκια για κάτι σαχλαμάρες επειδή έχουν λέει αμίαντο πάνω απ' τα κεφάλια τους. Κότες.
Είχε στη δουλειά του πατέρα μου τέτοιο ταβάνι. Σαγρέ αμίαντο. Εκατό και βάλε άτομα στην τραπεζαρία και ούτε αντίλαλος ούτε φασαρία. Μιλούσες στο τραπέζι κανονικά και δεν άκουγες τον διπλανό. Με τον καιρό λερώθηκε και το έβαψαν. Τέρμα η ηχομόνωση!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.746

για κάνε μια ερώτηση στον κύριο Γκόνη...
θα προτιμούσε καλώδια των 15Κ ή 3 σαμπ των 5Κ? :biggrin:

Reaction score
11.439

Αλήθεια υπάρχει, αλλά είναι μόνο μία και μοναδική. Δεν υπάρχει δικιά σου και δικιά του και δικιά μου. Το μόνο που αλλάζει είναι πώς αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει την αλήθεια ο καθένας. Αυτό δε σημαίνει ότι αλλάζει η αλήθεια.
Δείτε την ταινία Rashomon (1950) του Akira Kurosawa για να καταλάβετε περισσότερα.
Βοηθητικό ανάγνωσμα.

Reaction score
9.046
Οι άνθρωποι του audio (κάποιοι κακεντρεχείς τους λένε και μπορεί να το δείς γραμμένο και ως audio people) είναι το 0.1 % του 1 0/οο του πληθυσμού. Απο αυτούς πάλι, μόνο το 0.1 % έχει ένα αξιόλογο σύστημα.

Και παρόλα αυτά δεν κάνουν άλλη δουλειά όλη μέρα για δεκαετίες απο το να τσακώνονται και να διαφωνούν με πάθος όλοι και για τα πάντα που το αφορούν.

Αυτό δεν το συναντάς πουθενά στην ζωή σε τέτοιο βαθμό. Δείχνει καθαρά τον πολύ μικρό συσχετισμό μεταξύ ηχητικής ποιότητας και αντικειμενικών δεδομένων και κρτιηρίων που έχει επιτευχθεί και τα οποία έχουν τεθεί απο αυτή την βιομηχανία αλλιώς μετά πρέπει να τους αναλύσουμε ψυχολογικά και να το αποδώσουμε εκεί. ¨Εχω καταλήξει ότι μάλλον είναι και μια αλληλοτροφοδοτούμενη σχέση και αλληλεξάρτηση μεταξύ αυτών των δύο. Με λίγα λόγια εάν δεν είσαι πολύ σταθερός και δυνατός χαρακτήρας το να συγχρωτίζεσαι με τους audio people σιγά σιγά οδηγείσαι σε κάποια μορφή παράνοιας ακόμη μη διευκρινισμένη και ορισμένη ακριβώς στα χαρακτηριστικά της απο τους επιστήμονες καθώς ως μικρό ποσοστό που είμαστε δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με εμάς. (τρελαίνεσαι όπως λέγαμε παλιά). Εγώ προσωπικά τείνω να θεωρώ το δεύτερο περί ψυχολογίας πιο ενδιαφέρον. :D :D

:D :D
Όρεξη που την έχεις πρωινιατικα, πιες πρώτα έναν καφέ βρε άνθρωπε :biggrin:

To studio για μασάζ μετράει ;
Ευχαριστώ
Όχι, τώρα ασχολούμαστε με το στούντιο του πλέον ειδικού, θέλουμε να μάθουμε αν φώναξε τον μπολεκ και λολεκ του χαιφαι να του τα ρυθμισουν όλα με τα χρυσό τους αυτί. :biggrin:

Κακώς απήντησα.Ειπα ότι δεν θα απαντήσω ξανά.
Καλά όπως θες, εγώ εδώ είμαι πάντως και σε περιμένω για να σου σιαξω λίγο την γραβάτα :biggrin:

Reaction score
19.768
Όρεξη που την έχεις πρωινιατικα, πιες πρώτα έναν καφέ βρε άνθρωπε :biggrin:

Όχι, τώρα ασχολούμαστε με το στούντιο του πλέον ειδικού, θέλουμε να μάθουμε αν φώναξε τον μπολεκ και λολεκ του χαιφαι να του τα ρυθμισουν όλα με τα χρυσό τους αυτί. :biggrin:

Καλά όπως θες, εγώ εδώ είμαι πάντως και σε περιμένω για να σου σιαξω λίγο την γραβάτα :biggrin:
Όρεξη για αστεία και πλάκα πάντα έχω.

Είδα τον άνθρωπο νορμάλ και με λίγα πόστ και είπα να τον προειδοποιήσω, να γλυτώσει.

:D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.930
Ντροπη σας!!! τι ειπες ;;; εγω τωρα το ειδα :prankster: και δηλωνω υπευθυνα εν γνωσει των συνεπειων του νομου;) οτι αλλος ο Μαλιμπορος και αλλος ο ΠΑΗ αν και Ο Μαλιμπορος πανκιζει ολιγον τι:errwhat:
Ακουει και Μουσικη ομως;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.295
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924