Τι ηχεία και ενισχυτικά έχουμε;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.432
Να τα χαρείς όσο μπορείς περισσότερο.
Καλού κακού πάρε και κάνα γερανάκι , για τους τελικούς.
Αν θελήσεις να καθαρίσεις από κάτω , θέλεις τέσσερα άτομα για να μετακινήσεις.

Reaction score
92
Να τα χαρείς όσο μπορείς περισσότερο.
Καλού κακού πάρε και κάνα γερανάκι , για τους τελικούς.
Αν θελήσεις να καθαρίσεις από κάτω , θέλεις τέσσερα άτομα για να μετακινήσεις.
Σε ευχαριστώ πολυ. 2 άτομα τους μετακινούμε.. κάνουμε και προπόνηση παράλληλα.. ;)

Reaction score
92
Ενθουσιάστηκα αλλά δε βλέπω πικάπ...
Έχω πολύ λίγους δίσκους, ακούω κυρίως cd, sacd και streaming. Δεν έχει νόημα για εμένα να επενδύσω σε πικάπ.

Reaction score
1.262
Έχω πολύ λίγους δίσκους, ακούω κυρίως cd, sacd και streaming. Δεν έχει νόημα για εμένα να επενδύσω σε πικάπ.
Απαράδεκτον για πράκτορες :lol:

Μια τέτοια συλλογή κορυφαίων Denon μηχανακίων θέλει UFO στο πάνω ράφι για υψηλές πτήσεις...

a.jpg

Reaction score
92
Απαράδεκτον για πράκτορες :lol:

Μια τέτοια συλλογή κορυφαίων Denon μηχανακίων θέλει UFO στο πάνω ράφι για υψηλές πτήσεις...

Αν θα εμπαινα στο τρυπακι των πικαπ θα πηγαινα σε κατι τετοιο... οχι denon.. ;)

micro_seiki_rx_5000_ma_701-8.jpg

Reaction score
1.262
Αν θα εμπαινα στο τρυπακι των πικαπ θα πηγαινα σε κατι τετοιο... οχι denon.. ;)
Τεράστια εταιρεία η Micro, κάτι σαν την μαμά αφού συν-σχεδίαζε πικάπ άλλων εταιρειών και γενικά έδινε τεχνογνωσία σε άλλους, υποθέτω με το αζημίωτο. Είχε και εξαίρετα direct drive, συνειδητή επιλογή το belt drive ή σου αρέσει αισθητικά;

Reaction score
92
Τεράστια εταιρεία η Micro, κάτι σαν την μαμά αφού συν-σχεδίαζε πικάπ άλλων εταιρειών και γενικά έδινε τεχνογνωσία σε άλλους, υποθέτω με το αζημίωτο. Είχε και εξαίρετα direct drive, συνειδητή επιλογή το belt drive ή σου αρέσει αισθητικά;
Καλημερα! Belt drive μονο! Το συγκεκριμενο ειναι και αισθητικα τοπ.

Reaction score
1.262
Καλημερα! Belt drive μονο! Το συγκεκριμενο ειναι και αισθητικα τοπ.
Συμφωνώ περί αισθητικής αλλά μόνο belt drive θα περίμενα να το ακούσω από κάνα μπάρμπα που έφαγε με το κουτάλι τα ψέματα του ειδικού τύπου την δεκαετία του '80, ειδικά από τους Άγγλους που δεν έβλεπαν τα Γιαπωνέζικα αριστουργήματα και είχαν κολλήσει με τα Linn & Rega.

Reaction score
92
Συμφωνώ περί αισθητικής αλλά μόνο belt drive θα περίμενα να το ακούσω από κάνα μπάρμπα που έφαγε με το κουτάλι τα ψέματα του ειδικού τύπου την δεκαετία του '80, ειδικά από τους Άγγλους που δεν έβλεπαν τα Γιαπωνέζικα αριστουργήματα και είχαν κολλήσει με τα Linn & Rega.
Σαν πιο ειδικος κατι θα ξερεις. Αλλα τα απολυτως reference τα βλεπω ολα με ιμαντα.

Reaction score
1.262
Σαν πιο ειδικος κατι θα ξερεις. Αλλα τα απολυτως reference τα βλεπω ολα με ιμαντα.
Δεν αποκάλεσα τον εαυτό μου ειδικό γιατί δεν είμαι. Δεν ασχολούμαι με reference, high end κλπ, είναι για πλούσιους και ούτε αυτό είμαι.

Καλές ακροάσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent