Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.884
Η διαμετρος ειναι 92 , η ηλικία είναι 13,8
Να σου πω ένα ωραίο να τρελαίνεις κόσμο, με σίγουρο όμως κίνδυνο φυσικά να σε πούνε ψεκ ενώ είναι αλήθεια.
Το 99.9999999999 % του κόσμου παγκοσμίως (απο αυτούς που το ξέρουν κιόλας) άσχετα εάν έχουν απο δυο διαδακτορικά και όσες θές εργασίες, τους ρωτήσεις πόσο μεγάλο είναι το σύμπαν θα σου πεί 13.8 δις χρόνια ενώ είναι 92 δις χρόνια.
εσύ πάλι θα το μπερδεύεις με αυτό που λένε για το απαυτό και το χταπόδιΤι έγινε με την θεωρία ότι μόνιμα εξαπλώνεται ?
Η διαμετρος ειναι 92 , η ηλικία είναι 13,8
Δεν λες που είμαστε τυχεροί που γεννηθήκαμε τώρα και βλέπουμε αστέρια. Αργότερα δεν θα βλέπαμε κανένα και δεν θα ξέραμε και τίποτε για το σύμπαν.ααα εσύ θα μετράς από πότε βγήκε η οικοδομική άδεια, κανονικά είναι από την τελευταία αυτοψία
Δεν λες που είμαστε τυχεροί που γεννηθήκαμε τώρα και βλέπουμε αστέρια. Αργότερα δεν θα βλέπαμε κανένα και δεν θα ξέραμε και τίποτε για το σύμπαν.θα ήμασταν όλοι και αναγκαστικά "ψεκ".
![]()
Δεν το έχω δει αλλά εγώ δεν θα έβγαινα. Τον μόνο που ξέρω ότι θα τo τολμούσε όπως αυτή είναι ο John.![]()
Sounds about right για Ευαγγελιστές Αμερικάνους αλλά νομίζω λένε 6.000 χρόνια ;Για τους χριστιανούς, τίποτα δεν υπήρχε πριν 5.000 χρόνια.
Στα 4.999 ήταν ήδη με το σταυρό στο χέρι κάποιοι (σπόιλερ αλερτ).
Sorry, δε συγκρατώ ασήμαντες λεπτομέρειες.Sounds about right για Ευαγγελιστές Αμερικάνους αλλά νομίζω λένε 6.000 χρόνια ;![]()
Εσείς όλοι πάτε για big rip. Εγώ και ο Ear θα επιβιώσουμε και θα διαφωνούμε για φιλοσοφικά θέματα και για το που εξαφανιστήκατε όλοι.Πλανητική αποξένωση! Ωιμέ.
Εφόσον δεν αντέχει ο ένας γαλαξίας τον άλλο, δεν είναι παράξενο που δε μπορούμε να συνεννοηθούμε εμείς οι άνθρωποι μεταξύ μας!
Ας περιμένουμε να δούμε αν φτάσουν κάποια στιγμή σε κάποιο τέρμα και κάνουν γκελ και ξαναγυρίσουν πίσω και ακυρώσουν (undo) το μπιγκ μπανγκ
αν το κάνεις αυτό, θα μιλάνε μέχρι και οι τούρκοι ιαπωνέζικα πάντωςΟπότε, λογικά, όπως λένε όλοι, θα σκοτώσω το Χίτλερ.
Επίσης, η διαστολή του χώρου είναι ανεπαίσθητη στον δικό μας μικρόκοσμο που κυριαρχούν οι βαρυτικές δυνάμεις. Και μη κατανοητή στον μέσο άνθρωπο που προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα σύμφωνα με τη λογική της καθημερινότητας.1. Δεν κινούνται οι γαλαξίες με τόση ταχύτητα, δημιουργείται νέος χώρος στο σύμπαν. Αυτό δεν έχει περιορισμούς από τη γενική σχετικότητα.
2. Έχουν περάσει 14 δις από τη μεγάλη έκρηξη, οπότε αυτά που βλέπουμε είναι 14 δις παλιά, άρα τα πιο μακρινά έχουν ήδη πάει πολύ πιο μακρυά και δεν το βλέπουμε.