Το καφενείο των φιλόζωων

Reaction score
11.579

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.217
Δηλαδή όταν λέει ο Γκάτσος "νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί" παίζει να εννοεί και σαΐνι;

Reaction score
26.190

Reaction score
3.421

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.563
Δε μπορώ να το δω :(
Κι εγώ δε μπορώ να δω πολλά, αλλά αυτό βλέπεται, δε δείχνει κάτι άσχημο. Δες το άνετα! ;)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.217
Έχει η μάνα μου μια κουμπάρα, που πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει τη γάτα της, μια σιαμέζα που την είχε 19-20 χρόνια.
Της έκανε κανονικό μνήμα, με μάρμαρο, κομπλέ, σε κάποιο κτήμα που είχαν δυτικά, και μάλιστα στο χρόνο πήρε αγκαζέ τη μάνα μου (πρώτη είναι σε τέτοια η άτιμη) να πάνε με ταξί να της κάνουν ...μνημόσυνο, τώρα δεν ξέρω εάν είχαν και κολυβα πάντως είχαν πάρει νερά να πλύνουν το μνήμα, την κατάλαβε ο ταξιτζής και την έκανε ρόμπα :roflmao:

Reaction score
26.190
Έχει η μάνα μου μια κουμπάρα, που πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει τη γάτα της, μια σιαμέζα που την είχε 19-20 χρόνια.
Της έκανε κανονικό μνήμα, με μάρμαρο, κομπλέ, σε κάποιο κτήμα που είχαν δυτικά, και μάλιστα στο χρόνο πήρε αγκαζέ τη μάνα μου (πρώτη είναι σε τέτοια η άτιμη) να πάνε με ταξί να της κάνουν ...μνημόσυνο, τώρα δεν ξέρω εάν είχαν και κολυβα πάντως είχαν πάρει νερά να πλύνουν το μνήμα, την κατάλαβε ο ταξιτζής και την έκανε ρόμπα :roflmao:
ΝΑΙ...ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.... :party: :party:

Reaction score
3.421
Μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά είναι τρομερός ο πόνος.
Όταν πεθάνει ο γάτος μου, θα πεθάνω κι εγώ μαζί του.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.217
Το θέμα δεν είναι η αδυναμία που της έτρεφε της γάτας, αλλά το μνήμα και η τήρηση οιονεί ταφικών εθίμων, και όλα αυτά καμια 25ρια χρόνια πριν.

Για κάποιο λόγο η γάτα αυτή συμπαθούσε τον αδερφό μου αλλά όχι εμένα, αντιθέτως προς το συνήθως συμβαίνον.

Τώρα για τα λοιπά, όταν γίνεται μέλος της οικογένειάς σου δένεσαι και ας είναι και ζώο. Ένα πένθος προφανώς είναι αναμενόμενο.

Δεν είναι η μόνη στιγμή που λυγίζει ο Οδυσσέας, όταν ξεψυχά στα χέρια του ο σκύλος του που τον είχε από κουτάβι και τον περίμενε να επιστρέψει; Και μετά πηγαίνει να κατασφάξει τους μνηστήρες βέβαια.

Reaction score
3.421
Το θέμα δεν είναι η αδυναμία που της έτρεφε της γάτας, αλλά το μνήμα και η τήρηση οιονεί ταφικών εθίμων, και όλα αυτά καμια 25ρια χρόνια πριν.
Για τους ανθρώπους, όμως, θεωρείται φυσιολογικό. Ποια η διαφορά;
Άσε που οι κηδείες είναι η χαρά του κουτσομπολιού :laugh:

Reaction score
26.190
ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΡΧΕΣ 45

ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 49....ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ

Ο ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΞΕΨΥΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

ΥΓ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΥΚΙΑ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80