Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
458
Ύστερα θα αναζητησω την μουσική μου στις πλατφόρμες ώστε να διαπιστώσω αν υπάρχει μπόλικο υλικό
Δεν πρόκειται να το συγκρινω με το cd μου διότι δεν κλέβω εκκλησία.
Παναγιώτη παρτο πρώτα , άκουσε το και ίσως αλλάξεις γνώμη.
Ακούω από Spotify απλό χωρίς συνδρομή , μέσω iPad και παρ ότι λένε εδώ τα παιδιά όλα ότι είναι mp3 παίζει εξαιρετικά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.143
Streamer/Dac με ισορροπημένη έξοδο.
Πχιό?
Εχω το Α6 και είμαι Φούλ ευχαριστημένος, δεν ξανά έπαιξα από άλλη πηγή, ανοίγει νωρίς το πρωί ακούγοντας ενημερωτικές εκπομπές, το μεσημέρι βάζω τους αγαπημένους σταθμούς όσο κάνω δλειές, παίζει αργότερα το αγαπημένο play list που έχω φορτώσει στο σκληρό, κάνοντας προπόνηση στο trainer, μένει συνέχεια ανοιχτό ακόμα και αν παίζουν άλλες πηγές, το βράδυ που πάω για νανάκια του βάζω κλασική μουσική με χρονοδιακοπτη.
Το έχω τεντώνει κοινός :biggrin:

Reaction score
365
Άρα,στην περίπτωση μου θα παίξει χειρότερα κάτω από τις ίδιες συνθήκες(καλώδια,στήριξη)
Ίσως δεν ξέρω τι πήρες και πως θα το συνδέσεις, εγώ πάντως απαλλάχθηκα από cd's και player.

Reaction score
3.457
Ίσως δεν ξέρω τι πήρες και πως θα το συνδέσεις, εγώ πάντως απαλλάχθηκα από cd's και player.
Δεν το βλέπω ως απαλλαγή αλλά ως συμπλήρωση.Θα συνεχίσω ν' αγοράζω ο,τι κυκλοφορεί σε cd.Για τα υπόλοιπα υπάρχει το streamer.
Πχιό?
Εχω το Α6 και είμαι Φούλ ευχαριστημένος, δεν ξανά έπαιξα από άλλη πηγή, ανοίγει νωρίς το πρωί ακούγοντας ενημερωτικές εκπομπές, το μεσημέρι βάζω τους αγαπημένους σταθμούς όσο κάνω δλειές, παίζει αργότερα το αγαπημένο play list που έχω φορτώσει στο σκληρό, κάνοντας προπόνηση στο trainer, μένει συνέχεια ανοιχτό ακόμα και αν παίζουν άλλες πηγές, το βράδυ που πάω για νανάκια του βάζω κλασική μουσική με χρονοδιακοπτη.
Το έχω τεντώνει κοινός :biggrin:
EverSolo A6 Master Edition Gen. 2

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.338
πάρτο πρώτα, άκου... κ περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

ιδανικά θα ήθελα εντυπώσεις και χωρίς ..."κανονική" στήριξη... να είναι στα πλάγια ή κρεμασμένο απ' το καλώδιο του ρεύματος αν είναι ελαφρύ... αλλά δε μπορώ να σε πιέσω για κάτι τέτοιο!

Reaction score
3.457
Περιμένουμε εντυπώσεις, θα ενθουσιαστείς από τη ευκολία χρήσης μέσω του app
Μάλλον για...fap το βλέπω διότι το τηλέφωνό μου(το ίδιο που τραβά θολές φωτογραφίες)κολλα πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό.
πάρτο πρώτα, άκου... κ περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

ιδανικά θα ήθελα εντυπώσεις και χωρίς ..."κανονική" στήριξη... να είναι στα πλάγια ή κρεμασμένο απ' το καλώδιο του ρεύματος αν είναι ελαφρύ... αλλά δε μπορώ να σε πιέσω για κάτι τέτοιο!
Να το στηρίξω(αφού πρώτα το καλοκαλωδιωσω) θέλω και όχι να το αποσταθεροποιησω.!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.639
τα cd;s δεν είναι τό πρόβλημα.
Τα players είναι που έχουν μηχανικά μέρη και θέλουν κεφαλές , lazers, και ιστορίες με δράκους.
Βέβαια , να χτυπήσω ξύλο τα δικά μου και τα τρία είναι μία χαρά, καλά τι λέω ? ποιά τρία 6 έχω.
Lazer άλλαξα μόνο στο sony dvp-s 9000 es εδώ και καμία 20ετία . Εκτοτε τίποτα.
Το sony , που έχω το 9000es είναι του 92 αν θυμάμαι καλά , και του άλλαξα lazer το 2003.
Το άλλο sony το 7es , είναι του 96 , ακόμα με το ίδιο lazer παίζει , δεν πηδάει , δεν κάνει κιχ.
Τα άλλα blue ray κλπ το ίδιο , και έχουν δουλέψει.
Το άλλο το cd player sansui cd-x711 extra που πήρα από Ιαπωνία προ τριετίας πάλι του 92 , είναι , το μόνο που ήθελε ήταν ένας ιμάντας. στο tray.
Που θέλω να καταλήξω, υπάρχουν players που βγάζουν βλάβες , ενώ κάποια άλλα όχι.
Ομως , μοιραία κάποια στιγμή κάτι θα θελήσουν και δεν είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν ανταλακτικά.
Το marantz cd 63 του φίλου μου , θέλησε κεφαλή , για δεύτερη φορά , και ήταν δυσεύρετη . Πέρα από τα 100e.
Το sony cdp-xa 7es που έχω , αν θελήσει κεφαλή θα πρέπει να ματώσω να την βρώ, αν την βρώ ποτέ.
Το ίδιο με το denon dvp-a1ud.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.143
τα cd;s δεν είναι τό πρόβλημα.
Τα players είναι που έχουν μηχανικά μέρη και θέλουν κεφαλές , lazers, και ιστορίες με δράκους.
Βέβαια , να χτυπήσω ξύλο τα δικά μου και τα τρία είναι μία χαρά, καλά τι λέω ? ποιά τρία 6 έχω.
Lazer άλλαξα μόνο στο sony dvp-s 9000 es εδώ και καμία 20ετία . Εκτοτε τίποτα.
Έτσι είναι αυτά, εμείς οι νέοι έχουμε τεχνολογίες και streamer, οι γέροι ακόμα υφαίνουν κιλίμνια και πατάκια στο αργαλειό :lolsign:

Reaction score
657
Δεν το βλέπω ως απαλλαγή αλλά ως συμπλήρωση.Θα συνεχίσω ν' αγοράζω ο,τι κυκλοφορεί σε cd.Για τα υπόλοιπα υπάρχει το streamer.

Δεν με ακους ......... στα ιδια χρηματα επερνες αυτο που πηρα εγω
και με top dac τα chip ak 4191 kai 4499x και οχι to ess9038qm που φοραει το eversolo

μεγειες εγω προτιμησα το fiio s15 λογο dac της asahi Kasei που γενικα τα προτιμω εναντι των ess
Ειναι και η αγαπη που εχω στα fiio οποτε μονοδρομος.

Reaction score
165
Μεγειές!! Εαν ξαναγόραζα eversolo παλι Α6 master edition θα έπαιρνα.
Είναι κ το μόνο της σειράς EVERSOLO με έξοδο DSD multich output 5.1 or 7.1 αν κ ποσώς θα σε νοιάζει τώρα εσένα αυτό...😁

Silver or black ?

482809866_668435195716591_3610060143747461423_n.jpg
481248084_662901589603285_1808197645291510827_n.jpg

Reaction score
2.867
Το άλλο sony το 7es , είναι του 96 , ακόμα με το ίδιο lazer παίζει , δεν πηδάει , δεν κάνει κιχ.
Νομίζω ότι μοιάζουμε με το sony σου.
Ούτε πηδαω, ούτε μου κάνει κιχ.
Προφανώς ούτε καν κου-κου

Reaction score
3.457
Μεγειές!! Εαν ξαναγόραζα eversolo παλι Α6 master edition θα έπαιρνα.
Είναι κ το μόνο της σειράς EVERSOLO με έξοδο DSD multich output 5.1 or 7.1 αν κ ποσώς θα σε νοιάζει τώρα εσένα αυτό...😁

Silver or black ?

View attachment 361162 View attachment 361163
Φυσικά silver ώστε να ταιριάζει με τις υπόλοιπες συσκευές.
και με top dac τα chip ak 4191 kai 4499x και οχι to ess9038qm που φοραει το eversolo

μεγειες εγω προτιμησα το fiio s15 λογο dac της asahi Kasei που γενικα τα προτιμω εναντι των ess
Σήμερα κλείνω τα 60.Το Eversolo είναι δώρο από φίλο.

Reaction score
3.457

Μπορω να μεθοδευσω καταλληλα το αποτέλεσμα ώστε με AKM ν' ακούς Sabre και με Sabre ν' ακούς AKM.Το έχω κάνει ήδη.Καλωδια και στήριξη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.611
Members
38.349
Νεότερο μέλος
fidanis